Επισκέπτης Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Προφανώς το συκώτι λειτουργεί και έτσι, δεν υπάρχει πρόβλημα. Αν όμως το πιέσεις παραπάνω θα βγάλεις πρόβλημα νωρίς (δηλαδή στα 40-45 σου χρόνια). Ε, τώρα αν βγάλεις στα 80 σου, εντάξει, κάτσε να φτάσεις πρώτα εκεί από όλα τα άλλα προβλήματα που μπορεί να παρουσιαστούν και βλέπουμε σε τι κατάσταση θα είναι. Έτσι κι αλλιώς τα όργανα του ανθρώπινου σώματος φθείρονται. Αν έχεις στόχο να ζήσεις το παγκόσμιο ρεκόρ χρόνων, τότε ναι, δεν έπρεπε να έχεις ποτέ παραπανίσια κιλά και το έχασες το στοίχημα, δε διορθώνεται
Strategos Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 λολ και ενας ξαδερφος μου που με εγραψε σε ενα γυμναστηριο μου ειπε αντε χασε κανα κιλο γιατι αμα πας στον στρατο θα κανεις στομαχι.
Mijithroulis Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Η αμα εισαι αρουγκανος το βγαζεις το προβλημα απο τα 21 σου και καθαρησες... (that was me...). Παντως σε γενικες γραμμες μια που εχω αλαξει βαρος τα τελευταια 10 χρονια δραματικα (μιλαμε για +- 30κιλα) στην ουσια απορυθμιζεις τον οργανισμο σου...
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 ότι είχα περισσότερα κιλά κάποτε και να προσέξω να μην τα ξαναβάλω γιατί έχω αρχίσει να βγάζω πρόβλημα κτλ Θέλω να πω ότι ο υπέρηχος σίγουρα κάτι δείχνει. Aυτό που σου έκαναν Manuel δεν ήταν υπέρηχος, ήταν σόναρ Προσδιορίζει το μέγεθος του υποβρυχίου και ίσως το βρήκαν πρακτικό στην περίπτωσή σου! :razz: Υ.Γ Καλά, πλάκα...
horsepower Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 παιδιά να ρωτήσω κάτι..αν έχεις υπερθυρεοειδη γίνεται να χαθούν 10-15 κιλά αν τρως τα καταληλλα φαγητά και σε πολύ μικρές ποσοτητες?χωρίς να αθλείσαι και χωρίς γυμναστήριο...ή ότι και να κανείς δεν γίνεται τίποτα?
Mijithroulis Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Πηγαινε σε ενα διαιτολογο να χαρεις τα νιατα και την ομορφια σου.... Ιν δε νειμ οφ δε ολμαιτι θορ δεν κανουμε ερωτησεις για την υγεια μας σε φορουμ...
horsepower Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 δεν ρωτάω για μένα..μια φίλη μου έχει και έχει βρει έναν τώρα και σχεδόν δεν τρώει τίποτα...ας το φάει το κεφάλι της αφού δεν ακούει..αλλά στο τέλος θα καταφερει τίποτα η τσάμπα προσπαθεί?
vatraxopedila Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 σε περιπτωση που καποιος εχει θυροειδη πρεπει οπωσδηποτε να επισκεφτει ενα γιατρο και οχι απλα διαιτολογο να του πει τι και πως θα κανει με τη διατροφη του..
AFANIS_ Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 για να απαντήσω στην απορία κάποιων σχετικά με το πως έχασα τα κιλά στον στρατό να προσθέσω πως τα περισσότερα...τα έχασα στην Σ.Ε.Α.Π...αλλά και εκεί η γυμναστική δεν ήταν κάτι το φοβερό...καθώς πήγα καλοκαίρι και ύπήρχε ελαστικότητα λόγω καιρού...απο εκεί και πέρα...φαγητό στη μονάδα έχω δεν έχω φάει 20-30 φορές καθώς κάθε μεσημέρι είμαι σπίτι μου που τα τηγανιτά έχουν την τιμητική τους... πάντως έκλεισα αύριο να πάω να δώσω αίμα για εξετάσεις να με τσεκάρουν λίγο... ίσως να πάω και σε διατροφολόγο - διαιτολόγο κάποια στιγμή (να κάτσει λίγο χρήμα στις τσέπες πρώτα....) να πάρω και καμια συμβουλή ή κάποια διατροφή... ευχαριστώ για τις απόψεις παιδιά....
Vaghelas Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 Σου εύχομαι να είχες καλά αποτελέσματα σήμερα. Το μυστικό που έχασες τόσα κιλά είναι απλό και το λες κι εσύ, έκοψες τα γλυκά. Επίσης όσο και αν φαίνεται παράξενο στο στρατό τρώμε ποσοτικώς αρκετά καλά, ποιοτικώς δε γνωρίζω. Γενικά για να διατηρούμαστε σε κανονικά κιλά ακολουθούμε τα εξής: Το πρωί τρώμε σαν βασιλιάδες. (Παραδόξως, χωρίς να το καταλαβαίνουμε ισχύει στο στρατό). Τρώμε πάντα δεκατιανό (φρούτα, ή κάτι ελαφρύ), ισχύει επίσης στο στρατό. Το μεσημέρι τρώμε ένα καλό γεύμα, επίσης ισχύει στο στρατό. Το απόγευμα τρώμε όπως στο δεκατιανό. Το βράδυ τρώμε ελαφρά.
takis renesis Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 Λιποδης ιστος γυρω απο το συκωτι ειναι.Οχι και τιποτα τρομερο απο το παραπανω λιπος ειναι.Κοιτα το αλλα συνηθως οι γιατροι την τριχα στην κανουν τριχια.Ωπως στον οδοντιατρο ολλο και κατι θα σου βρει ΠΑΝΤΑ!!!!
Lucifer Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 Λιποδης ιστος γυρω απο το συκωτι ειναι.Οχι και τιποτα τρομερο ναι, ναι, τπτ, λεπτομέρειες, μη δίνεις σημασία. ποτέ κανείς δν πέθανε απ' αυτό.
liapinio Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 και ενα σχετικο ανεκδοτο.πηγαινει ενας κυριος στο φαρμακειο να ζυγιστει,ανεβαινει στη ζυγαρια η οποια δειχνει 120kgr.ρωταει τον φαρμακοπειο για τα κιλα μου ποσο υψος επρεπε να εχω?2,05 του απαντα και καταληγει στο συμπερασμα:τελικα ειμαι κοντος,οχι χοντρος.
aledjo Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 δε ξερω πως εγινε αυτο αλλα εγω σε 5 μηνες στο στρατο πηρα 10 κιλα! πως εγινε αυτο σε μενα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.