AFANIS_ Δημοσ. 21 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2007 Αγορια κ κορίτσια...ερώτηση....λοιπόν...τον Μάιο του 2006...ήμουν 106 κιλά...και 1,95 ύψος...και σχετικά...εύσωμος...με το που μπηκα στρατό έχασα μέσα σε 5 μήνες περίπου 20 κιλα...έφτασα δλδ τα 86-87 κιλα....και σήμερα είμαι στα 81-82...το θέμα είναι πως (με εξαίρεση τους 5 μήνες που προανέφερα ) δεν ακολούθησα κάποια διατροφή...για γυμναστική δεν το συζητάω κάν...την έχω ξεχάσει απο το σχολείο...τρώω κανονικά..εκτός απο ψωμί...και έχω κόψει τα γλυκά..(έφαγα δεν έφαγα 10 παγωτά φέτος)...τον Ιούνιο μπήκα σε στρατιωτικό νοσοκομείο 4 μέρες για κάποιο πρόβλημα υγείας (σκο(υ)ληκοειδίτης...έτσι γράφεται???) και εκεί με ξετινάξαν στις εξετάσεις αίματος , υπερήχους κλπ κλπ...λογικά αν ήταν κάποιο οργανικό πρόβλημα θα είχε βρεθεί...σωστά??? αυτό που ρωτάω είναι αν πρέπει να το ψάξω λίγο παραπάνω ή αν πρέπει να αρχίσω να τρώω πολύ περισσότερο....(πόσο ακόμα??)... όποιος γνωρίζει ή πιστεύει πως γνωρίζει...θα χαρώ να διαβάσω τις απόψεις τους.... ευχαριστώ... Υ.Γ. καμια καλή μοδίστρα να στενέψω τα ρούχα???? :mrgreen:
ferongr Δημοσ. 21 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2007 Θα σε συμβούλευα να πας ζητήσεις τα αποτελέσματα των εξετάσεων που έκανες στο νοσοκομείο εκείνο και μετά να τις δείξεις στον οικογενειακό σου γιατρό. Η γνώμη μου είναι οτι δεν υφίσταται πρόβλημα καθώς τα φαγητά του στρατού (ανάλογα και με το μέρος πάντα) είναι χαμηλής διατροφικής αξίας. Η γνώμη ενός ειδικού πάντως μετρά περισσότερο από τη δική μου και θα σε συμβούλευα να τη ζητήσεις. PS ΜΗΝ ΞΑΝΑΠΑΡΕΙΣ ΤΑ ΚΙΛΑ!!!! Μερικοί προσπαθούμε να ρίξουμε το δείκτη σωματικής μάζας μας κάτω από το 23 και εσύ αναρωτιέσαι?
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2007 Εγώ πάντως πρόσφατα (πριν 5 μέρες) που έκανα εξέταση με υπέρηχους, μου βρήκαν ότι είχα περισσότερα κιλά κάποτε και να προσέξω να μην τα ξαναβάλω γιατί έχω αρχίσει να βγάζω πρόβλημα κτλ Θέλω να πω ότι ο υπέρηχος σίγουρα κάτι δείχνει.
pappous_soulis Δημοσ. 21 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2007 AFANIS_ πες μου τι έτρωγες στον στρατό μπας και χάσω και γω κανα κιλό
Chrisxxx Δημοσ. 21 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2007 Βρε μηπως να παμε εθελοντικα κανα 5μηνο στο στρατο;
Sadamiraq Δημοσ. 21 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2007 AFANIS_ πες μου τι έτρωγες στον στρατό μπας και χάσω και γω κανα κιλό Eγω εχω ακουσει σε ταιζουν κρεας βουβαλιου απο αμερικη τα οποια εχουν σφαξει πριν 40 χρονια και παραπανω αλλα λενε οτι σε κανουν κατι εμβολια και οτι να φας δεν παθαινεις τιποτα.
Fan Δημοσ. 21 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2007 Καλά στο στρατό ΟΛΟΙ βάζουν κιλά και εσύ έχασες; Μου φαινέται τα πιτόγυρα και οι πίτσες της περιοχής δεν θα ήταν καλά! Πάντως μην ανησυχείς ο χειμώνας είναι κοντά και σίγουρα θα πάρεις έστω και λίγα κιλά
alexzzz Δημοσ. 21 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2007 Στην αρχή θα έχεις αρκετές ζαλάδες και αδυναμία. Εγώ έχει 2 χρόνια που έχασα 43 κιλά (πολλά από τα οποία έβαλα στον Στρατό) και φέτος άρχισα να μπορώ να αθλούμαι κανονικά και να μην ψιλοζαλίζομαι. Υπόψιν ότι ούτε και εγώ ακολούθησα κάτι πρωτοποριακό. Όχι γλύκα, όχι ποτά, λίγο ψωμί, πολύ νερό, γυμναστική... όλα αυτά που ξέρουμε ότι πειράζουν και που βοηθάνε. Έκανα όμως και γενικές εξετάσεις για να δω αν είναι όλα καλά και μου είπαν ότι δεν θα πρέπει να ανησυχώ. Σου προτείνω να τρως ακόμα περιορισμένα (όχι μέχρι να πέσεις κάτω φυσικά) γιατί το να σε πάρει η κάτω (ή πάνω όπως το βλέπει κανείς) βόλτα είναι πάρα πολύ εύκολο. Όσο για τα ρούχα... μεγάλη ιστορία αλλά ευχάριστη. Όλα ήταν σαν σακιά πάνω μου. Ξαναγέμισα την γκαρνταρόμπα μου όμως.
Filos19 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2007 Εγώ πάντως πρόσφατα (πριν 5 μέρες) που έκανα εξέταση με υπέρηχους, μου βρήκαν ότι είχα περισσότερα κιλά κάποτε και να προσέξω να μην τα ξαναβάλω γιατί έχω αρχίσει να βγάζω πρόβλημα κτλ Θέλω να πω ότι ο υπέρηχος σίγουρα κάτι δείχνει. Τι πρόβλημα δηλαδή??Και μπορείς να το δεις μέσα από τον υπέρηχο?
Lucifer Δημοσ. 21 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2007 τι σχέση έχει ο υπέρηχος με τα κιλά ρε παλικάρια τώρα.
Filos19 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2007 Αυτό ακριβώς δεν κατάλαβα και γω και περιμένω απάντηση
fysikos Δημοσ. 21 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2007 φιλε την γνώμη ενός γιατρου δεν μπορεί να την αντικαταστήσει η γνωμή κανενός μας. απο εκει κ πέρα, αν πριν πας στο στρατό έτρωγες κάθε φορά που περνούσες απο το ψυγείο και σε άσχετες ώρες,όπως κάθε φορά που γυρνούσες απο έξοδο,λογικό είναι να έχεις χάσει κιλά. εγώ μπήκα 90 (ύψος 1,87)όταν απολύθηκα ήμουν 82 κ τώρα είμαι στα 85, χωρίς γυμναστική απλά προσέχοντας λίγο το φαγητό. γλυκά δε τρώω(δε μου αρέσουν) ψωμί κανονικά κ όχι φαγητό το βράδυ 2 κ 3 τα μεσάνυχτα. πάντος το γεγονός οτι εχασας κιλά μπορεί να οφείλεται στο άγχος της στράτευσης το οποίο πάντα υπάρχει είτε το αισθανόμαστε είτε όχι το οποίο ανεβαζει τους ρυθμούς του μεταβολισμού
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2007 Τι πρόβλημα δηλαδή??Και μπορείς να το δεις μέσα από τον υπέρηχο? Δε το θυμάμαι ακριβώς, γι' αυτό δεν το έγραψα. Μου είπε κάτι του τύπου ότι το συκώτι μου (αν θυμάμαι καλά) έχει αρχίσει να μαζεύει λίπος και ότι σε 15-20 χρόνια θα έχω μεγάλο πρόβλημα. Μάλιστα με ρώτησε πρώτος αν έχασα πρόσφατα πολλά κιλά μαζεμένα (πράγμα που ίσχυε) και μου είπε να συνεχίσω οπωσδήποτε. Δε θυμάμαι καλά γιατί ήμουν και με την λοιμώδη μονοπυρήνωση (γι' αυτό έγινε η εξέταση) και δεν ασχολήθηκα εκείνη την ώρα με τον πυρετό που είχα κτλ. Άλλωστε τι με νοιάζει ποιο ακριβώς είναι το πρόβλημα; Το ζήτημα είναι ότι υπάρχει.
vatraxopedila Δημοσ. 21 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2007 τι σχέση έχει ο υπέρηχος με τα κιλά ρε παλικάρια τώρα. απ οτι γνωριζω μερικες φορες σου κανουν υπερηχογραφημα για να δουν αν εχεις υπερ η υπο θυροειδισμο..ενα απο τα συμπτωματα ειναι αν παχαινεις ή αδυνατιζεις πολυ και χωρις λογο εξ ου και ο υπερηχος
Filos19 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Μου είπε κάτι του τύπου ότι το συκώτι μου (αν θυμάμαι καλά) έχει αρχίσει να μαζεύει λίπος και ότι σε 15-20 χρόνια θα έχω μεγάλο πρόβλημα. Μάλιστα με ρώτησε πρώτος αν έχασα πρόσφατα πολλά κιλά μαζεμένα (πράγμα που ίσχυε) και μου είπε να συνεχίσω οπωσδήποτε. Δηλαδή αν τα χάσεις τα κιλά δεν υπάρχει πλέον πρόβλημα ή παραμένει λόγω του ότι κάποτε είχες παραπάνω? Δηλαδή αν μια φορά βάλεις πολλά κιλά μετά δεν μπορείς να κάνεις τίποτα?:confused:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.