parginos25 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2007 Πως μπορώ να δω supersport στο pc?Έχω σύνδεση ADSL
dokimix Δημοσ. 21 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2007 epeidi exeis adsl den simainei oti mporeis na deis kai supersport...
parginos25 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 21 Αυγούστου 2007 Οκ.Μπορώ να κάνω κάτι?Αυτό ρωτάω βασικά
tzotzo Δημοσ. 21 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2007 Δεν μπορεις να κανεις κατι,χωρις να χρειαστει να αγορασεις τουλαχιστον εξοπλισμο.
parginos25 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 21 Αυγούστου 2007 Δεν μπορεις να κανεις κατι,χωρις να χρειαστει να αγορασεις τουλαχιστον εξοπλισμο. Πες μου τότε τι εξιπλισμό θα χρειαστώ ακριβώς
21century Δημοσ. 21 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2007 Χρειαζεται η καρτα αποκωδικοποιητη μαζι με την σχετικη υποδοχη, το πιατο και πολλα αλλα, παντως καλυτερα να το κανεις στην τηλεοραση σου και στο φορητο να βλεπεις τα ελευθερα η ψηφιακα καναλια...
brandon Δημοσ. 21 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2007 Πως μπορώ να δω supersport στο pc?Έχω σύνδεση ADSL Είναι σαν να ρωτάς...: "Πως θα βγάλω πολλά εκατομύρια ευρώ?? Εχω πτυχίο πανεπιστημίου". Το οτι έχεις πτυχίο πανεπιστημίου δεν σημαίνει οτι είσαι τόσο έξυπνος ώστε να έχεις και εκατομύρια!! Μπορεί απλά να σε βοηθήσει να πιάσεις μια καλή δουλειά. Εαν όμως θες ΠΟΛΛΑ λεφτά... τότε πρέπει να ψάξεις ... και πολλές φορές λίγο πιο underground!! Εξάλλου δεν είσαι ο μόνος που έχεις ADSL ...
2arkoudi Δημοσ. 21 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2007 Nomizo oti mporei na dei agones xoris apodikopoiiti apla plironontas sindromi stin supersport (meso web) , einai sygouro oti thelei kai tin siskevi ?
parginos25 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 21 Αυγούστου 2007 Δεν ξέρω ρε παιδιά.Απλά κάποιος να μου πει τι χρειάζομαι...Όποιος το κατέχει ας μου πει τον εξοπλισμό που χρειάζομαι έστω για την τηλεόραση.Ένα pm.Που την βρίσκω αυτή την κάρτα.Τι είναι?Πόσο θα μου πάει?Είναι λίγο διαδικασία ξέρω αλλά όποιος μπορεί θα του είμαι ευγνόμων...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.