Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με το GrUpdate του MacBook

jmlion

Προτεινόμενες αναρτήσεις

εχω ενα μακ μπουκ απο αμερικη..αγορασα λοιπον το mac os x 10.4.9 απο τιν ραινμποου και στην προσπαθεια μου να εγκαταστησω το gr update(το οποιο ηταν μαζι με το λογισμικο μου ζητησε αριθμο ενεργοποιησης ...

Πηρα λοιπον τηλ την ρεινμποου και μου ειπαν το εξης κουφο..

πρεπει να δωσω σειρειακο αριθμο του μακ το οποιο επειδη ειναι εξ αμερικης δεν μπορουν να μου δωσουν κωδικο ενεργοποιησης...ισχυει λεει μονο για τα μακ που εχουν πουληθει στην ελλαδα...

μπορει καποιος να με βοηθησει να εγκαταστησω το gr update?

ευχαριστω εκ των πρωτερον.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Να πας και να τους φερεις το Mac OS στο κεφαλι ....

Αν και καλα θα κανεις να μην βαλεις το Grupdate η συμπεριφορα τους για αλλη μια φορα ειναι τουλαχιστον απαραδεκτη για να μην προχωρησω σε ποιο "λογια" κοσμητικα επιθετα !!!

Yep! Το GRupdate είναι και προβληματικό αλλά και παντελώς άχρηστο. Αν θέλεις να βλέπεις ελληνικά μενού στο Mac OS X, κατέβασε το (δωρεάν) "Hello MacOS"

:)

egw allo den katalavenw...to macbook apo ameriki to eferes xoris to osx?

-ena poly sxetiko link pou the itheles na deis:http://www.hello-macos.org/

το μακ μου ηρθε με οσχ αλλα αλλαξα δισκο και αναγκαστικα αγορασα και το λογισμικο.

Κανονικά πρέπει να συνοδεύεται και με το δισκάκι της εγκατάστασης. Δεν στο έδωσαν όταν το αγόρασες? :(

αυτο λεμε..ενω το πηρα το δισκακι οταν το εγκατεστησα μου ζητησε κωδικο ενεργοποιησης αλλα μονο αν εχεις ελληνικο σειριακο σου δινουν αυτο τον αριθμο.δεν το εχω αγορασει απο ελλαδα οποτε δεν μου δινουν αριθμο ενεργοποιησης.(δεν τους το βγαζει λεει το κομπιουτερ!!!!)

ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΚΑΤΕΒΑΣΑ απο το λινκ το free hello mac osx και εγινε ο πληρης(τελοσπαντων...)εξελληνισμος των μενου..

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ...

τελος καλο ολα καλα...

• 1 χρόνο αργότερα...

Παιδιά θέλω βοήθεια!!! Εγω που θελω το mac μου να διαβάζει και να γράφει ελληνικα αλλα τα μενού και τα υπόλοιπα στα αγγλικά τι πρέπει να κάνω? Όταν πάρεις την ελληνική έκδοση macbook και δεν κάνεις install το gr-update γράφει και διαβάζει ελληνικα χωρίς το gr-update ? Ή μήπως να πάρω την αγγλική έκδοση και να βρω άλλο τρόπο?

Παιδιά θέλω βοήθεια!!! Εγω που θελω το mac μου να διαβάζει και να γράφει ελληνικα αλλα τα μενού και τα υπόλοιπα στα αγγλικά τι πρέπει να κάνω? Όταν πάρεις την ελληνική έκδοση macbook και δεν κάνεις install το gr-update γράφει και διαβάζει ελληνικα χωρίς το gr-update ? Ή μήπως να πάρω την αγγλική έκδοση και να βρω άλλο τρόπο?

Δεν χρειάζεσαι το GR-Update. Το Mac OS X υποστηρίζει ελληνική γραφή από μόνο του: Ενεργοποίηση Ελληνικής Γραφής στο Mac OS X"][οδηγός] Ενεργοποίηση Ελληνικής Γραφής στο Mac OS X

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...