panos2000gr Δημοσ. 20 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2007 Καλησπέρα σε όλους. Γνωρίζει μήπως κανείς αν μπορώ να είμαι ταυτόχρονα συνδεμένος από τον ίδιο υπολογιστή με 2 γραμμές DSL (1Mbs από LAN και 1Mbs από Wifi). Μιλάμε για 2 διαφορετικές γραμμές από 2 διαφορετικούς παρόχους τις οποίες θέλω να προσθέσω στον ίδιο υπολογιστή και έτσι να έχω 2Mbs ταχύτητα για downloading. Το έχω δοκιμάσει και φαίνεται στο network manager ότι συνδέονται κανονικά και ότι έχω καί από τα 2 ιντερνετ. Δυστυχώς όμως τα Windows (VISTA) δείχνουν να μην μπορούν να κάνουν ταυτόχρονη διαχείριση των δύο γραμμών και ο explorer κολλάει για αρκετα δευτερολεπτα μέχρι να ανοίξει κάποια σελίδα. Μήπως δεν κάνω κάτι σωστά; Καμία ιδέα; Thanx in advance, Panos
zaplin Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 εκτος του οτι δε γινεται....πληρωνεις και περισσοτερο αποτι να κανεις μια 4αρα,8αρα,24αρα συνδεση...
tsakonas Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 1+1 den kanei 2 sto internet... 1+1 paramenei apla 1+1 ...ean pas sto network and sharing center tha deis poia grammi leei local kai internet...apokliete na pernei kai aptis duo... gia na ginei afto thes win2k3 kai arketo psaksimo.
S2Katana Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Ναι, απο οσο ξερω μονο με τη μια μπορεις να δουλεψεις, εκτος και αν γινεται να εχεις το 1mbit για surfing και το αλλο 1 mbit σε καποιο προγραμμα τυπου utorrent.
panos2000gr Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Ευχαριστώ πολύ...δυστυχώς από ότι φαίνεται δεν είναι εφαρμόσιμο αυτό που σκέφτηκα να κανω. Κρίμα γιατι πάνε χάμενα 2 ξεκλείδωτα δίκτυα που έχω εδω και καιρό στην γειτονιά μου Δεν πειράζει...αναμένω για αναβάθμιση της δικής μου γραμμής και τότε δεν θα έχω ανάγκη από προσθέσεις και αφαιρέσεις mbit ;-)
TechnoState Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 ...auto skeftomoun k egw...me tosa diktya edw trigyrw stin geitonia, syn allo ena mgbit ston aera (to diko mou)..tha imoun o Superman twra!
kostelo Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Ριξε μια ματια σ αυτο εδω. Δε το εχω κανει αλλα αν το παλεψεις μπορει κατι να γινει και σε σενα αν ειναι δυο διαφορετικες οι γραμμες. Πολλές ADSL σε ένα δίκτυο Windows με τη χρήση του WinGate.
gtr4460 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 se ena siwtc an valis kai tis dio den ginete kai meta na paris apo ki gia to pc logika pezi dokimase den-exis na xasis
tsakonas Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 hehe re file ti les? vale kamia telia kana koma...kati... kai oxi fisika de ginete na tis valei sto switch....whatever..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.