Προς το περιεχόμενο

LAN 1mbs + wifi 1mbs = 2mbs ????


panos2000gr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους.

 

Γνωρίζει μήπως κανείς αν μπορώ να είμαι ταυτόχρονα συνδεμένος από τον ίδιο υπολογιστή με 2 γραμμές DSL (1Mbs από LAN και 1Mbs από Wifi). Μιλάμε για 2 διαφορετικές γραμμές από 2 διαφορετικούς παρόχους τις οποίες θέλω να προσθέσω στον ίδιο υπολογιστή και έτσι να έχω 2Mbs ταχύτητα για downloading. Το έχω δοκιμάσει και φαίνεται στο network manager ότι συνδέονται κανονικά και ότι έχω καί από τα 2 ιντερνετ. Δυστυχώς όμως τα Windows (VISTA) δείχνουν να μην μπορούν να κάνουν ταυτόχρονη διαχείριση των δύο γραμμών και ο explorer κολλάει για αρκετα δευτερολεπτα μέχρι να ανοίξει κάποια σελίδα.

 

Μήπως δεν κάνω κάτι σωστά; Καμία ιδέα;

 

Thanx in advance,

Panos

Δημοσ.

1+1 den kanei 2 sto internet... 1+1 paramenei apla 1+1 ...ean pas sto network and sharing center tha deis poia grammi leei local kai internet...apokliete na pernei kai aptis duo... gia na ginei afto thes win2k3 kai arketo psaksimo.

Δημοσ.

Ναι, απο οσο ξερω μονο με τη μια μπορεις να δουλεψεις, εκτος και αν γινεται να εχεις το 1mbit για surfing και το αλλο 1 mbit σε καποιο προγραμμα τυπου utorrent.

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ...δυστυχώς από ότι φαίνεται δεν είναι εφαρμόσιμο αυτό που σκέφτηκα να κανω. Κρίμα γιατι πάνε χάμενα 2 ξεκλείδωτα δίκτυα που έχω εδω και καιρό στην γειτονιά μου :-)

 

Δεν πειράζει...αναμένω για αναβάθμιση της δικής μου γραμμής και τότε δεν θα έχω ανάγκη από προσθέσεις και αφαιρέσεις mbit ;-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...