ana_mas Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Το καλοκαίρι έμπαινα internet (το ποιό αστείο είναι οτι το χρησιμοποιούσα για εργασία της σχολής μου) απο το κινητό στο laptop με 3G. Ο λογαριασμός ήρθε 1500 ευρώ. Είμαι σε πρόθυρα κρίσης, ο πατέρας μου δε, την έπαθε ήδη. Βρε φίλε μου Ventrix χωρίς παρεξήγηση δεν έκανες καθόλου την κίνηση να καλέσεις το τμήμα εξυπηρέτησης για να ενημερωθείς τι κόστος έχει η πλοήγηση???? Και πάλι συγνώμη αλλά μου φαίνεται λίγο περίεργο. Συνήθως όταν δεν ξέρουμε κάτι ρωτάμε... Μήπως θεώρησες πως θα έχεις τις χρεώσεις όπως στο Vf Live?
Ventrix Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Μπήκα και είδα τις χρεώσεις. Δεν πίστευα οτι "κατέβαζα" τόσο πολύ... Εκτός αυτού, το χρησιμοποιούσα για δουλειά μιας και δεν είχα εύκολη πρόσβαση σε internet cafe εκεί που ήμουν...
Ledis Δημοσ. 25 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2007 Μπορείς ελευθερα να πείς ότι θες. Και οι άλλοι είναι ελευθεροι να μην το κανουν αν δε θέλουν, να σχηματίσουν άσχημη γνώμη για σένα ή και να σε κράξουν εφόσον τους επιτρέπουν οι υπάρχοντες νόμοι και κανόνες του περιβάλλοντος μέσα στο οποίο γίνεται η εκάστοτε συζήτηση. Αυτή είναι η ελευθερία λόγου Και δεν άλλαξα τίποτα. Δεν τον παρέτρινα να μην τα πληρώσει απλά είπα τι θα κανα εγω στη θέση του. Θεωρώ τα 1500?/243ΜΒ εξωφρενικά και δε θα τα δινα έτσι εύκολα απο μόνος μου. Θα δουλευω 3 μήνες να πληρώνω τα κερατιατικα της vodafone για τα 243MB που κατέβασα; Πώς θα γίνει δηλαδή; Τώρα αν αναγκαζόμουν να τα δώσω με το ζόρυ άλλο Τέλος Κοιτα μήπως σου κάνει κανα καλο διακανονισμό η vodafone. Η πολιτική τους είναι τέτοια που ίσως ακόμα και για 1500? δε θα έστελναν τον πελάτη τους στην cosmote ή την tim και ούτε θέλουν ενα κακό όνομα. Τα 1500? και πολύ περισσότερα έτσι κι αλλιώς θα στα πάρουν σε βάθος χρόνου. Ίσως να καταφέρεις να τα βάλουν σε κανα πρόγραμμα για data έστω και κατόπιν εορτής. Αλλα αν δεν το ψάξεις και δεν τρέξεις δεν καταφέρνεις τίποτα Εγώ με την σειρά μου θα συμφωνήσω με την άποψη του χρηστή dimi_p, αν και όχι τόσο με τον τρόπο του. Τι παει να πει δεν συμφωνώ με αυτή την χρέωση? Πριν υπογράψεις το συμβόλαιο οφείλεις σαν σκεπτόμενος άνθρωπος να το έχεις διαβάσει πρώτα (Έστω το τι θα πληρώνεις). Από την στιγμή που έχεις υπογράψει το συμβόλαιο, σημαίνει ότι αποδέχεσαι αυτές τις χρεώσεις, είτε σου αρέσουν, είτε δεν σου αρέσουν. Αν δεν συμφωνείς απλά δεν υπογράφεις, δεν σε υποχρεώνει κανείς. Κάποια στιγμή θα πρέπει να μάθουμε να αναλαμβάνουμε τις εύθηνες των πράξεων μας. Να ωριμάσουμε. Στις καθημερινές συναλλαγές στην ζωή μας ως ενήλικες πρέπει να σκεφτόμαστε και να αναλαμβάνουμε τις ΕΥΘΗΝΕΣ μας. Δεν έχουμε να κάνουμε πια με τον Μπαμπάκα που μες τα συγχωρούσε όλα.
ATG Δημοσ. 26 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2007 Κοιτα μηπως ειναι ενεργοποιημενες οι αυτοματες ενημερωσεις στο windows update και σου τραβουσε απο εκει ογκο.
mpregos Δημοσ. 28 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2007 Ventrix δεν σου φταίει κανενας .... Να διάβαζες τα ψιλά γράμματα για τις χρεώσεις .... Μήν ζητας και τα ρέστα.... Τα λάθη πληρώνονται....και αυτές οι λαλακιες καποιων "εγω δεν πληρωνω δεν κάνω δεν ράνω"....έξω απο το χορο πολλα τραγουδια λενε....
kwspaz Δημοσ. 28 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2007 kala ti na pw h vodafone skizei! olo malakies einai.. kai emena moy eipe aperioristo internet me 5 eyro toys eipa ki olas dhladh den tha xrewnomai otan mpainw se opoia selida thelw h akoma na katebazw . aytoi moy eipan nai kai eida ton logariasmo!!! APATEWNES!!! kryboyn ta logia toys gia na thn pathseis kai sto magazi poy phga na plhrwsw erixnan kai allo thyma eipa na milhsw alla... ax peite re gamwtw mono h plohghsh einai ths vodafone
mtv Δημοσ. 28 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2007 Λοιπόν είμαι περίεργος για την κατάληξη της ιστορίας. Μην ξεχάσεις να μας ενημερώσεις. Πάντως προβλέπω καλή επιδότηση στην ανανέωση του συμβολαίου σου.
__D3mIaN__ Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 kala ti na pw h vodafone skizei! olo malakies einai.. kai emena moy eipe aperioristo internet me 5 eyro toys eipa ki olas dhladh den tha xrewnomai otan mpainw se opoia selida thelw h akoma na katebazw . aytoi moy eipan nai kai eida ton logariasmo!!! APATEWNES!!! kryboyn ta logia toys gia na thn pathseis kai sto magazi poy phga na plhrwsw erixnan kai allo thyma eipa na milhsw alla... ax peite re gamwtw mono h plohghsh einai ths vodafone 1ον ειμαι σιγουρος οτι αυτο το περιμενες και πριν στο πουν.. 2ον γιατι χρησιμοποιειτε τετοιες υπηρεσιες αφου η Ελλαδα ειναι χρονια πισω σε αυτες και οι χρεωσεις τους ειναι απαραδεκτες!!! 3ον συμφωνω με οσους ειπαν οτι δε μπορεις να μη πληρωσεις. Οπως συμφωνω και στο οτι μπορει να μην εχεις τα χρηματα και οντως ειναι πολλα. Δε μπορεις σε καμια περιπτωση ομως να αρνεισαι να πληρωσεις κατι για το οποιο ευθυνεσαι, και ξερεις κατι? αν ειναι απατεωνες και σου λενε τη μιση αληθεια δε φταινε αυτοι αλλα εσυ που τους πιστευεις. Στο εξης ξερεις οτι δε θα το ξανακανεις, οπως μαθαμε και ολοι εμεις του φορουμ οτι η voda "κλεβει", αυτη εχασε, οχι εμεις..!
Razor333 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 Η vodafone δυστηχως δεν κλεβει. Αμα εκλεβε θα ηταν και παρανομη. Απλα οι χρεωσεις ειναι υπερβολικες και φυσικα δεν υπαρχει κανενας τροπος να τους αντιμετωπισεις, το μονο που μπορεις να κανεις ειναι να τους αγνοεις και να λες "οχι ευχαριστω". Ειναι σαν να κατεβαζεις εναν dialer να σου λεει οτι θα χρεωνεσαι της παναγιας τα ματια, αλλα εσυ παλι να πατας dial και να λες στον ΟΤΕ δεν τα πληρωνω γιατι δεν ηξερα. Αλλα επρεπε ο φιλος να το ξερει οτι χρεωνεται περιπου 5ε/MB. Το λεει ξεκαθαρα στα sites των voda/cote/wind. Επισεις με 100ε/ μηνα θα μπορουσε να παρει 20GB data plan και να εχει οπου γουσταρει internet. Ή ακομα πιο οικονομικα αλλα με περιορισμους και κολπα, να χρησιμοποιει το wind plus non stop, με 3,5ε/μηνα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.