Z3R@tuL Δημοσ. 21 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2007 Πράγματι με 70-80 ευρώ παίρνεις πακέτο data με όριο τα 5gb το μήνα. Μετά εαν το εξεντλήσεις αυτό, τότε ισχύουν οι ξεβρακοχρεώσεις...
pcos Δημοσ. 21 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2007 Βασικά θα υποχρεωθείς σε συμβιβασμό διότι είναι μεγάλο το ποσο.Αλλα μπορείς να διαμαρτυρηθείς και εγγράφως και στη Vodafone και στην προστασία καταναλωτή με το εύλογο ερώτημα γιατί δεν σε ειδοποίησαν όταν ξέφευγε ο λογαριασμός, toso απλά.Πάντως θα τα πληρώσεις στο τέλος (μάλλον σε δόσεις).
zedone Δημοσ. 21 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2007 Ο οτέ φταίει όπως συνήθως,να έρθουν οι εναλλακτικοί να δούμε μια άσπρη μέρα (Για να μή ξεχνιόμαστε...)
cone Δημοσ. 21 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2007 Εγώ από το κινητό σας διαβάζω και από το κινητό είμαι όλη μέρα μέσα και διαβάζω σελίδες και μπαίνω όπου θέλω. Με κάρτα. Download φυσικά δε κάνω. Και πληρώνω μόνο 3.5 ευρώ το μήνα. Και σύνδεω με το κινητό μου και τον υπολογιστή. Έχει ένα post μ αυτό το θέμα. Κάντε ένα search. Είναι τέλειο.
dimi_p Δημοσ. 21 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2007 Αντε να με χώσουν σε κανα blacklist. Τι έγινε; Απο το 1500αρι καλύτερα. Δε νομίζω όμως να μην δείχνουν ελαστικότητα σε τέτοιες περιπτώσεις Και άντε 1500 πάνε στο δίαολο και τα δίνεις. Αν ήταν 150.000 που θα μπορούσε πολύ άνετα να είναι δεδομένης της ταχύτητας που πιάνει το 3G: Τι θα γίνει δηλαδή; Θα σου καταστρέψουν τη ζωή να για μια βλακεία που έκανες και την οποία θα μπορούσε να την κάνει οποιοσδήποτε έιδικά αν δεν ηξερε τι παιζει με το 3G και τις χρεώσεις; Φροντίζω να διαβάζω τιμοκαταλόγους και όρους συμβολαίων αλλα άμα κάτσει η στραβή; Θα σε κρεμάσουν; καλα μονο για ενηλικας δε μου κανεις ! ουτε και τα λεγομενα σου δειχνουν τετοιο! το οτι τοσο σου κοβει αυτο ειναι το μονο σιγουρο, αλλα τουλαχιστον κρατα τις ιδεες σου για τον εαυτο σου και μη προτρεπεις και αλλους στο να μην τα πληρωσουν. αυτοι μπορει να μη θελουν να μπλεξουν σε δικες και τραβηγματα , αν εσυ δεν εχεις προβλημα-αυτοι μποροι να εχουν. Αυτο που ειπε ο φιλος με τη visa πιο πανω ειναι απολυτα σωστο! Μη γυρευεις και τα ρεστα μετα. εκανες ενα λαθος -δεν πειραζει , πας εξηγεις την κατασταση, πληρωνεις με καποιο διακανονισμο και τερμα , απλα μαθαινεις απο το λαθος σου. Ακου "τα εκανα αλλα μου φαινονται πολλα και δεν τα πληρωνω" Τι ειναι αυτα ρε ? που ζεις ? στη ζουγκλα ? και μενα μου φαινεται ακριβη η βενζινη και επειδη χρησιμοποιω αμαξι καθε μερα ποτε δεν κοιταω ποσο εχει γιατι πρεπει να βαλω αλλα μετα δε λεω "α ! ακριβα ειναι 50 Ευρω-αστο δεν πληρωνω" - παω και τα πληρωνω αν θελω κνα ξαναβαλω κιαυριο.
kirimis Δημοσ. 21 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2007 και νταξ... τελος παντων το λαθος απο τον φιλο μας εγινε. Shit happens. Ας δουμε και την θετικη πλευρα του πραγματος. ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΓΑΜΑΤΗ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ
Ventrix Δημοσ. 21 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 21 Αυγούστου 2007 δεν το είχα σκεφτεί αυτό... για να μην γίνει καμία παρεξήγηση, εγώ είπα πως εννοείται το οτι θα πληρώσω τα λεφτά, άλλος φίλος έθιξε το θέμα...
chiderboy Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 καλα μονο για ενηλικας δε μου κανεις ! ουτε και τα λεγομενα σου δειχνουν τετοιο!το οτι τοσο σου κοβει αυτο ειναι το μονο σιγουρο, αλλα τουλαχιστον κρατα τις ιδεες σου για τον εαυτο σου και μη προτρεπεις και αλλους στο να μην τα πληρωσουν. αυτοι μπορει να μη θελουν να μπλεξουν σε δικες και τραβηγματα , αν εσυ δεν εχεις προβλημα-αυτοι μποροι να εχουν. Αυτο που ειπε ο φιλος με τη visa πιο πανω ειναι απολυτα σωστο! Μη γυρευεις και τα ρεστα μετα. εκανες ενα λαθος -δεν πειραζει , πας εξηγεις την κατασταση, πληρωνεις με καποιο διακανονισμο και τερμα , απλα μαθαινεις απο το λαθος σου. Ακου "τα εκανα αλλα μου φαινονται πολλα και δεν τα πληρωνω" Τι ειναι αυτα ρε ? που ζεις ? στη ζουγκλα ? και μενα μου φαινεται ακριβη η βενζινη και επειδη χρησιμοποιω αμαξι καθε μερα ποτε δεν κοιταω ποσο εχει γιατι πρεπει να βαλω αλλα μετα δε λεω "α ! ακριβα ειναι 50 Ευρω-αστο δεν πληρωνω" - παω και τα πληρωνω αν θελω κνα ξαναβαλω κιαυριο. Βρε ΟΥΣΤ!! Που θα μας απαγορεψεις να πούμε και τη γνώμη μας. Και αμα πας σε βενζινάδικο και βάλεις βενζίνη που τη χρεώνουν 249?/λιτρο αλλά το γράφει με μικρά γράμματα και δεν το είδες πλήρωσε τα σαν χουβαρντάς που είσαι. Είπαμε shit happens αλλά όχι και να μας κρεμάσουν για μια βλακεία. Ο φίλος προφανώς δεν φαντάστηκε ποτε οτι θα χε τόσο παράλογες χρεώσεις και δεν θεώρησε σκόπιμο να κάθεται να ψάχνει τις τιμές (οι οποίες σημειωτέων θέλουν και κάποια προσπάθεια να τις βρεις). Ντάξει, έγινε η πατάτα. Να του πάρουμε τα σώβρακα; ΔΗλαδή αν είχε 1? το KB; Και ναι λέω στο φίλο που άνοιξε το θέμα να ψάξει πολύ καλά τι γίνεται στην περίπτωση που δεν τα δώσει και να μάθει για κάθε διακανονισμό που μπορεί να γίνει πράγματα που ήδη θα έπρεπε να είχε κάνει
S2Katana Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Λοιπον την εχω δουλεψει πολυ αυτη την καρτα.Βασικα ειχα το προγραμμα του 1GB ''free'', με 130(!) ευρω το μηνα χρεωση. Eδω ειναι η σελιδα με τις χρεωσεις. Βεβαια δε μου βγαινει...Ας πουμε οτι ειχες το πιο φθηνο προγραμμα, εχουμε 245.000kb(στο περιπου, μην φωναζετε!) επι 0.0029ευρω =710 και οχι 1500 ευρω.
Dr.Strangelove Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Λοιπον την εχω δουλεψει πολυ αυτη την καρτα.Βασικα ειχα το προγραμμα του 1GB ''free'', με 130(!) ευρω το μηνα χρεωση. Eδω ειναι η σελιδα με τις χρεωσεις. Βεβαια δε μου βγαινει...Ας πουμε οτι ειχες το πιο φθηνο προγραμμα, εχουμε 245.000kb(στο περιπου, μην φωναζετε!) επι 0.0029ευρω =710 και οχι 1500 ευρω. Ο άνθρωπος είπε ότι έμπαινε στο internet με απλό τηλέφωνο 3G, όχι με Mobile Connect card. Η χρέωση για data στα συνηθισμένα προγράμματα της Vodafone είναι 0,0060?/kb. http://www.vodafone.gr/live1/page.jsp?pid=0001060802&vars=0000000000
dimi_p Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Βρε ΟΥΣΤ!! Που θα μας απαγορεψεις να πούμε και τη γνώμη μας. Και αμα πας σε βενζινάδικο και βάλεις βενζίνη που τη χρεώνουν 249?/λιτρο αλλά το γράφει με μικρά γράμματα και δεν το είδες πλήρωσε τα σαν χουβαρντάς που είσαι. Είπαμε shit happens αλλά όχι και να μας κρεμάσουν για μια βλακεία. Ο φίλος προφανώς δεν φαντάστηκε ποτε οτι θα χε τόσο παράλογες χρεώσεις και δεν θεώρησε σκόπιμο να κάθεται να ψάχνει τις τιμές (οι οποίες σημειωτέων θέλουν και κάποια προσπάθεια να τις βρεις). Ντάξει, έγινε η πατάτα. Να του πάρουμε τα σώβρακα; ΔΗλαδή αν είχε 1? το KB; Και ναι λέω στο φίλο που άνοιξε το θέμα να ψάξει πολύ καλά τι γίνεται στην περίπτωση που δεν τα δώσει και να μάθει για κάθε διακανονισμό που μπορεί να γίνει πράγματα που ήδη θα έπρεπε να είχε κάνει ΔΕΝ τα ειπες ετσι και μην υποτιμας τη νοημοσυνη μας!!! Τωρα τα γυριζεις, ο φιλος φυσικα και θα κοιταξει το καλυτερο γιαυτον αφου τα πληρωσει-ΠΡΟΦΑΝΩΣ θα πετυχει καποια "τεραστια" επιδοτηση. Καλο θα ηταν ομως να μην ελεγες ποτε αυτα που ειπες πιο πανω. Εχεις παρεξηγησει λιγο την ενοια της ελευθεριας. Το δικαιωμα του να λεει καποιος τη γνωμη του εχει και ορια. Με την ιδια λογικη εγω απο αυριο θα μπορουσα να μαπιανω σε ολα τα forum και να αρχισω να λεω "παιδια αν δεν εχετε λεφτα κλεψτε μια τραπεζα" ή "παιδια μη τρελενεστε με τις υψηλες χρεωσεις-καντε μια νεα συνδεση και μη πληρωνετε την παλια". Τελος παντων, νομιζω καταλαβες αν οχι κακο του κεφαλιου σου.
chiderboy Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Εχεις παρεξηγησει λιγο την ενοια της ελευθεριας. Το δικαιωμα του να λεει καποιος τη γνωμη του εχει και ορια. Με την ιδια λογικη εγω απο αυριο θα μπορουσα να μαπιανω σε ολα τα forum και να αρχισω να λεω "παιδια αν δεν εχετε λεφτα κλεψτε μια τραπεζα" ή "παιδια μη τρελενεστε με τις υψηλες χρεωσεις-καντε μια νεα συνδεση και μη πληρωνετε την παλια". Μπορείς ελευθερα να πείς ότι θες. Και οι άλλοι είναι ελευθεροι να μην το κανουν αν δε θέλουν, να σχηματίσουν άσχημη γνώμη για σένα ή και να σε κράξουν εφόσον τους επιτρέπουν οι υπάρχοντες νόμοι και κανόνες του περιβάλλοντος μέσα στο οποίο γίνεται η εκάστοτε συζήτηση. Αυτή είναι η ελευθερία λόγου Και δεν άλλαξα τίποτα. Δεν τον παρέτρινα να μην τα πληρώσει απλά είπα τι θα κανα εγω στη θέση του. Θεωρώ τα 1500?/243ΜΒ εξωφρενικά και δε θα τα δινα έτσι εύκολα απο μόνος μου. Θα δουλευω 3 μήνες να πληρώνω τα κερατιατικα της vodafone για τα 243MB που κατέβασα; Πώς θα γίνει δηλαδή; Τώρα αν αναγκαζόμουν να τα δώσω με το ζόρυ άλλο Τέλος Κοιτα μήπως σου κάνει κανα καλο διακανονισμό η vodafone. Η πολιτική τους είναι τέτοια που ίσως ακόμα και για 1500? δε θα έστελναν τον πελάτη τους στην cosmote ή την tim και ούτε θέλουν ενα κακό όνομα. Τα 1500? και πολύ περισσότερα έτσι κι αλλιώς θα στα πάρουν σε βάθος χρόνου. Ίσως να καταφέρεις να τα βάλουν σε κανα πρόγραμμα για data έστω και κατόπιν εορτής. Αλλα αν δεν το ψάξεις και δεν τρέξεις δεν καταφέρνεις τίποτα
dimi_p Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Μπορείς ελευθερα να πείς ότι θες. Και οι άλλοι είναι ελευθεροι να μην το κανουν αν δε θέλουν, να σχηματίσουν άσχημη γνώμη για σένα ή και να σε κράξουν εφόσον τους επιτρέπουν οι υπάρχοντες νόμοι και κανόνες του περιβάλλοντος μέσα στο οποίο γίνεται η εκάστοτε συζήτηση. Αυτή είναι η ελευθερία λόγου Και δεν άλλαξα τίποτα. Δεν τον παρέτρινα να μην τα πληρώσει απλά είπα τι θα κανα εγω στη θέση του. Θεωρώ τα 1500?/243ΜΒ εξωφρενικά και δε θα τα δινα έτσι εύκολα απο μόνος μου. Θα δουλευω 3 μήνες να πληρώνω τα κερατιατικα της vodafone για τα 243MB που κατέβασα; Πώς θα γίνει δηλαδή; Τώρα αν αναγκαζόμουν να τα δώσω με το ζόρυ άλλο Τέλος Κοιτα μήπως σου κάνει κανα καλο διακανονισμό η vodafone. Η πολιτική τους είναι τέτοια που ίσως ακόμα και για 1500? δε θα έστελναν τον πελάτη τους στην cosmote ή την tim και ούτε θέλουν ενα κακό όνομα. Τα 1500? και πολύ περισσότερα έτσι κι αλλιώς θα στα πάρουν σε βάθος χρόνου. Ίσως να καταφέρεις να τα βάλουν σε κανα πρόγραμμα για data έστω και κατόπιν εορτής. Αλλα αν δεν το ψάξεις και δεν τρέξεις δεν καταφέρνεις τίποτα κι εγω αυτο εκανα ΣΕ ΕΚΡΑΞΑ. χαιρομαι που τα γυριζεις ακομα κιαν δεν το παραδεχεσαι. Αλοιμονο αν συμφωνουσαμε Τελος.
chiderboy Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 κι εγω αυτο εκανα ΣΕ ΕΚΡΑΞΑ. χαιρομαι που τα γυριζεις ακομα κιαν δεν το παραδεχεσαι.Αλοιμονο αν συμφωνουσαμε Τελος. Και οι άλλοι είναι ελευθεροι να μην το κανουν αν δε θέλουν, να σχηματίσουν άσχημη γνώμη για σένα ή και να σε κράξουν εφόσον τους επιτρέπουν οι υπάρχοντες νόμοι και κανόνες του περιβάλλοντος μέσα στο οποίο γίνεται η εκάστοτε συζήτηση. Το συγκεκριμένο forum στο οποίο γράφεις απαιτεί να μένουν οι συζητήσεις σε κόσμιο επίπεδο και απαγορευει τις προσωπικές επιθέσεις σύμφωνα με τους κανόνες με τους οποίους συμφώνησες κατα την εγγραφή Μπορείς να μου υποδείξεις τι άλλαξα στα λεγόμενα μου ακριβώς;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.