Προς το περιεχόμενο

Vodafone 3G και λογαριασμός 1500euro!

Ventrix

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το καλοκαίρι έμπαινα internet (το ποιό αστείο είναι οτι το χρησιμοποιούσα για εργασία της σχολής μου) απο το κινητό στο laptop με 3G.

Ο λογαριασμός ήρθε 1500 ευρώ. Είμαι σε πρόθυρα κρίσης, ο πατέρας μου δε, την έπαθε ήδη.

• Απαντ. 55
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Έχω αρχίσει να πιστεύω οτι όταν κάποιος λέει σε κάποιον άλλο "να σκέφτεσαι οτι υπάρχουν και χειρότερα" εννοεί εμένα...

Με εναν πρόχειρο υπολογισμό, έχω κατεβάσει 245mb.

1500 ευρώ για 245 είναι ΤΡΑΓΙΚΑ πολλά.

Δημοσ.

Πήγαινε ρώτα στη vodafone τι μπορεί να γίνει. Εγώ πάντως δε θα τα πλήρωνα που να με έχωναν ισόβια

Κατέβαζε γρήγορα τουλάχιστον;:mrgreen:

Δημοσ.

Κατέβαζε το γαμημένο, κατέβαζε.

Εγώ δεν κατέβαζα... Msn, e-mail λίγο surfing και upload κάποιες σελίδες στον server.

Δημοσ.
Κατέβαζε το γαμημένο, κατέβαζε.

Εγώ δεν κατέβαζα... Msn, e-mail λίγο surfing και upload κάποιες σελίδες στον server.

Δεν είναι μόνο τι κατέβαζες... Και η απλή πλοήγηση σε σελίδες, msn, email κ.τ.λ. κατέβασμα δεδομένων είναι και προσμετρούνται κανονικά στην χρέωση.

Δημοσ.

Το γνωρίζω αυτό, όμως η ποσότητα αυτών των δεδομένων δεν είναι μεγάλη και σε ΚΑΜΙΑ περίπτωση δεν περίμενα 1500...

Δημοσ.

Αυτά έχει το γρήγορο ασύρματο internet στα κινητά :cry:

Εσύ πάλι δεν το ήξερες οτι η χρέωση πάει ανα kbyte?

Τώρα οτι έγινε έγινε και δεν την γλυτώνεις αναγκαστικά θα τα πληρώσεις αλλιώς ξέρουν αυτοί άλλο τρόπο να στα πάρουν..

Δημοσ.

Δήλαδή αμα κατέβαζε torrents 50GB το μήνα τι θα γινόταν; Και τα σώβρακα θα του τα παιρναν; Πρέπει αν υπάρχει ενα μέγιστο οριο απο το οποίο και μετα να είναι free. Νομίζω κατι θα του κόψουν απο τη Vodafone

Δημοσ.
Το γνωρίζω αυτό, όμως η ποσότητα αυτών των δεδομένων δεν είναι μεγάλη και σε ΚΑΜΙΑ περίπτωση δεν περίμενα 1500...

Ρε ανθρωπε μου... τι δεν περιμενες? Τιμολογημενα ειναι ολα αυτα... Ειναι δυνατον να μπαινεις ετσι στο κουτουρου και να κοβεις βολτες ενω γνωριζεις πως η ταρριφα πεφτει με το kb? :confused: Και αμα δεν το γνωριζες ακομα χειροτερα...

Οοουυυφφφ... τι να πω... :?

Δημοσ.
Πήγαινε ρώτα στη vodafone τι μπορεί να γίνει. Εγώ πάντως δε θα τα πλήρωνα που να με έχωναν ισόβια

Κατέβαζε γρήγορα τουλάχιστον;:mrgreen:

ωραιες συμβουλες δινεις εσυ!

και με ποιο σκεπτικο κυριε δεν θα τα πληρωνες ;

μηπως για να βαλεις το μπαμπα σου σε μπελαδες ;

πολυ ευκολα λες ενα "εγω δεν θα τα πληρωνα"

:evil:

Δημοσ.

Είμαι ενήλικος και πληρώνω εγώ και τους λογαριασμούς μου και τις μ@λ@κίες μου

Ναι 1500? δε θα τα έδινα και ούτε τα χω πουθενά στην άκρη για να τα δώσω. Δε μπορώ να το δεχτώ, δεν το χωράει το μυαλό μου να δώσω 1500? για 230ΜΒ που στην τελική υπάρχουν και εταιρίες που στα δίνουν τζαμπέ. Τι να κάνουμε, μέχρι τόσο μου κόβει

Δημοσ.
Είμαι ενήλικος και πληρώνω εγώ και τους λογαριασμούς μου και τις μ@λ@κίες μου

Ναι 1500? δε θα τα έδινα και ούτε τα χω πουθενά στην άκρη για να τα δώσω. Δε μπορώ να το δεχτώ, δεν το χωράει το μυαλό μου να δώσω 1500? για 230ΜΒ που στην τελική υπάρχουν και εταιρίες που στα δίνουν τζαμπέ. Τι να κάνουμε, μέχρι τόσο μου κόβει

Εεε μην νομιζεις... ουτε και την καθε Voda την κοβει. Θα σε χωσει σε blacklists, θα σε συρει στα δικαστηρια, θα τα πληρωσεις στο τελος και θα τους πεις και ενα τραγουδι (της επιλογης σου) :mrgreen:

Αμα δεν σου αρεσει η τιμολογηση απο οποιοδηποτε προιον απλα δεν το χρησιμοποιεις. Απο την στιγμη ομως που χρησιμοποιεις καποιες υπηρεσιες και εχεις υπογραψει και συμφωνησει με τους ορους... θα χορεψεις συμφωνα με αυτους θες δεν θες.

Σορρυ... αλλα ετσι εχει το θεμα. :?

Παντως, στο ολο θεμα... για μενα υπαρχει ενα ζητημα. Στον ΟΤΕ αμα ξεφυγει αρκετα ο λογαριασμος, επικοινωνουν μαζι σου να μαθουν αν ολα ειναι καλα... Το ιδιο συμβαινει και σε αλλες εταιριες παροχης τηλεπικοινωνιων στο εξωτερικο. Ενα fail safe συστημα για να μην βρεθει ο πελατης προ χοντρων επληξεων και αδυνατει μετα να πληρωσει. Στην Voda δεν εφαρμοζεται τετοια πολιτικη? :confused:

Δημοσ.

Δεν υπήρχε κάποιο όριο στην χρήση του GPRS μετά από το οποίο δεν μπορούσες να χρησιμοποιήσεις την υπηρεσία (προφανώς για να αποφεύγονται τέτοιοι λογαριασμοί από συνδρομητές που δεν ξέρουν τις χρεώσεις); Νομίζω ότι κάποτε ίσχυε κάτι τέτοιο. :???:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...