Προς το περιεχόμενο

Δίλημμα για αγορά οθόνης

dpetka2001

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

θα ήθελα λίγο τη βοήθειά σας...μετά από αρκετό ψάξιμο στο φόρουμ έχω καταλήξει στις ακόλουθες 2 οθόνες...τη Samsung 971p (329? από Pixmania αλλά με τα έξοδα αποστολής και την εγγύηση πάει στα 375?) και την Eizo 1931SH-BK (393? από Technixx.gr το οποίο έχει υποκατάστημα στη Θεσσαλονίκη και δεν έχει μεταφορικά)...ποια από τις 2 θα μου προτείνατε να αγοράσω?? επίσης αν τις έχετε δει θα ήταν ακόμα καλύτερα...ευχαριστώ εκ των προτέρων...

Δημοσ.

Safos tin 1931. 10bit epeksergastis gamma correction, brightness sensor kai apeires dynatotites calibration mas dinoune tin gnosti, akseperasti apodosi xromaton tis Eizo. Episis i Eizo exei 5eti eggyisi (6mini 0 pixel) kai D-Sub eisodo (analogiki) se periptosi pou theleis na douleveis sta 75Hz. Telos exei perissoteres rythmiseis gia to plaisio (tilt, swivel, pivot).

Δημοσ.

ευχαριστώ για την απάντησή σου...κι εγώ μάλλον προς εκεί με βλέπω να καταλήγω από αυτά που έχω διαβάσει από διάφορα reviews...

Δημοσ.

Προσοχη γιατι το συγκεκριμενο καταστημα δεν σε καλυπτει με εγγυηση αντιπροσωπειας.Αν παθει κατι πρεπει να τους το στειλεις με δικα σοθ εξοδα και να παει γερμανια.Τα προιοντα τα κανει εισαγωγη απο γερμανια

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...