WizeMan Δημοσ. 19 Ιουλίου 2002 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2002 Στο γραφείο του πατέρα μου έχουμε έναν laser lexmark c710. Τον είχαμε στείλει στο service πρίν λίγο καιρό για κάποια επισκευή και από τότε παρουσιάζει το εξής πρόβλημα: Του δίνω εντολή είτε από τοπικό υπολογιστή είτε από υπολογιστή του τοπικού δικτύου, και τυπώνει υποπολλαπλάσια αντίγραφα. Για παράδειγμα του δίνω εντολή για 10 εκτυπώσεις, αλλά μόλις φτάσει στις 4 εκτυπώσεις κολλάει στο μήνυμα busy και δεν συνεχίζει την εκτύπωση. Ο υπεύθυνος που είναι εδώ στο γραφείο για το δίκτυο όταν εγώ λείπω δεν κάλεσε εκγαίρως την αντιπροσωπία και εγώ τώρα τρέχω και δεν φτάνω. Κάλεσα την εταιρία και μου είπαν ότι έχει παρατηρηθεί το φαινόμενο και ότι εμφανίζεται λόγω έλλειψης μνήμης! Ο.Κ είπα, στείλτε μου μνήμη. Αγοράζω λοιπόν μνήμη 64άρα με πάνω από 100 ευρώ. Τώρα ο εκτυπωτής ναι μεν εκτυπώνει πιο γρήγορα, αλλά ακόμα έχει το ίδιο πρόβλημα. Θα ήθελα πολύ όποιος μπορεί να με βοηθήσει γιατί είμαι επαρχία και εκτός του ότι έχω ξοδέψει πολλά χρήμματα και χρόνο (που στην περίπτωση της δουλειάς μου έχει πολύ σημασία ο χρόνος) για αυτή τη δουλειά, δεν υπάρχει ανταπόκριση από την εταιρία, που μόνο φράγκα θέλουν να βγάλουν, αφού τώρα πια ο εκτυπωτής είναι εκτός εγγύησης.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.