Προς το περιεχόμενο

CS On-line...

greekbaby

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδια...εχω καμποσα ερωτηματα με το CS ...προτων ποσα υπαρχουν κ πια ειναι δευτερον εγω ενδιαφερομαι ποιο πολλοι για αυτο που παιζεις on-line που μπορω να το κατεβασω...κ αν το κατεβασω θα πρεπει να βρω account που το θελει αγορασμενο? γενικως θελω INFO πειτε οτι ξερετε να δουμε αν μπορειτε να με βοηθεισετε που θα το εκτιμουσα πολλοι :) :D

Δημοσ.

Counter-Strike

Counter-Strike: Source

Στην ουσία το Source είναι ένα αρκετά βελτιωμένο CS.

Και τα δύο έχουν μπόλικο λαό online.

Και ναι, τα χρειάζεσαι αυθεντικά αν θες να παίζεις με την άνεσή σου, ότι ώρα και να είναι και να βρίσκεις και μπόλικους servers με κόσμο και χωρίς τα κλασικά lamerοcheatέρια.

Δημοσ.

Τότε αλλού το τόπι..συζητήσεις περί παράνομου υλικού δεν επιτρέπεται εδώ.

Και το να μην δίνεις 9 ευρώ για να πάρεις ένα game που θα το παίζεις online και θα το ευχαριστιέσαι για καιρό το θεωρώ ίδιο με την λαμογιά και την ηλιθιότητα αυτών των μαλακισμένων που χρησιμοποιούνε cheats ( aimbots, wallhacks, etc ).

Αν δεν καταλαβαίνεις τίποτα από αυτά που σου είπα σωστά, τότε καλύτερα να μην ασχοληθείς με το θέμα.

Δημοσ.

Ναι αλλα δεν ξερω απο αυτα ουτε πως να μπω σε servers ουτε τπτ για αυτο ελεγα για cheat για να δοκιμασω...στα net που παω ειναι ετοιμο servers εχει κ τα παντα....

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Μπορώ να σου πω για το counter strike 1.6 το οποιο παιζετε συχνοτερα και σε επαγγελματικο επιπεδο.

Μια εκδοχη ειναι να αγορασεις το game, το απλο halflife αρκει για την 1.6 (το halflife ειναι το game πανω στο οποιο εχει φτιαχτει το cs), να κατεβασεις το steam απο το steampowered.com , να το τρέξεις και να δημιουργησεις με το serial number ενα steam account. Tο οποιο βεβαια πρεπει να το προσεχεις γιατι αν μπεις με cheat σε servers με VAC secure tote bannaρεσε απο όλους τους servers με την ιδια υπηρεσία.

Αλλο που μπορεις να κανεις ειναι να κατεβαζεις απλα το steam απο εκει που σου ειπα παραπάνω και να αγορασεις serial number online. Ή μπορείς να αγοράσεις το account απο το net που παιζεις βρε αδελφέ! :)

Για το CS:SOURCE αγοράζεις το halflife 2. Αλλα δε ξέρω να σου πω αναλυτικα τι παιζει. Φανταζομαι το ιδιο.

GL & HF ma friend

Dh`Naya

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...