piroedros Δημοσ. 20 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2007 Kαλησπέρα σας, Λάβαμε τα δικαιολογητικά. Θελερίτη Σοφία "αίτηση adsl in a box , στις 13/07/2007) Η απάντηση που τους έστειλα. "Καλησπέρα και πάλι. Τα δικαιολογητικά τα λάβατε , αλλά και που τα λάβατε , ένα και το αυτό. Το απόλυτο τίποτα. Η απόλυτη ξεφτίλα της εταιρείας σας , που από πρώτη, έχει καταντήσει ο Τιτανικός. Κολυμπώντας να ερχόμουν στην Αθήνα, να πάρω τα χαρτιά και να τα πάω στο ΟΤΕ, αυτή τη στιγμή που μιλάμε, θα είχε συνδεθεί ο πελάτης μου , που τυχαίνει να είναι και ο πατέρας μου. Αλλά εσείς το χαβά σας. Μπράβο σε όλο το team. Και εις ανώτερα. Πάντα τέτοια. Επιείκώς είστε για τα πανηγύρια. Και αυτό τον καιρό έχουμε αρκετά σε εξέλιξη..." Επιτέλους σοβαρευτείτε. Μαυρουδής Στέφανος Μεταπωλητής FORTHNET COMPULINK ΡΟΔΟΣ
poulinos Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 alos enas pou kanei parapona opos tosoi alloi:P
gbras Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 Φιλε μου δε μπορεις να φανταστεις τι κοροιδια εχω τραβηξει και εγω. Σημερα τους τραβηξα καταγγελια στην ΕΕΤΤ γιατι δεν παει αλλο μ αυτη την εταιρια. Επιγραμματικα, εκανα την πρωτη ιουνιου αιτηση με την γνωστη προσφορα και μεχρι 15 ιουλιου δεν ειχαν καν προωθησει την αιτηση στον ΟΤΕ!! Τους ειχα κανει απειρα τηλεφωνα και δεν ηξεραν τι να απαντησουν εκτος απο το οτι θα επανα προωθησουν την αιτηση. Τους στελνω φαξ για διακοπη μεσα ιουλιου και 5 αυγουστου μαθαινω απο φιλο και ενω ελειπα στο εξωτερικο οτι η αιτηση μου προωθηθηκε στον ΟΤΕ !!! Πηγε απο τα γραφφεια τους εκεινος, εγω εκανα τηλεφωνα... ΞΑΝΑΠΡΟΩΘΗΣΑΝ την αιτηση διακοπης και τωρα ακομα περιμενω τα λεφτα μου. Α και εντωμεταξυ να μου λενε μ@@@ιες του στυλ " δε σας συνδεαμε τοσο καιρο γιατι περιμενουμε να ερθει το ιδιοκτητο δικτυο!!!" " εεε λεφτα πισω δεν δινουμε..." και αλλα τετοια... Πραγματικα απο την κορυφη αυτη η εταρια πηγε στον ΠΑΤΟ!!! Πηγα στον ΟΤΕ και ησυχασα!!!! Η μονη παντως εταρια που εχω ακουσει καλα λογια ειναι η ΝΕΤΟΝΕ ολες οι αλλες ειναι για κλαματα!!
tzotzo Δημοσ. 24 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2007 Το περιεργο ειναι οτι ο καταγγελων δεν ειναι ιδιωτης αλλα ειναι επαγγελματιας. Ολοι εχουμε τραβηξει του σκυλου μεχρι να μας ερθει το dsl
antreaslam Δημοσ. 24 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2007 Η καταγγελία θα μπορούσε απλά να χρησιμοποιήσει περισσότερη εκλεπτυσμένη ειρωνεία,και λιγότερο υβριστικές λέξεις ή εκφράσεις,αλλα σημασία εχει να διαμαρτυρομαστε,όταν δεν παίρνουμε αυτό που αγοράζουμε,στο χρονικό σημείο που μας έχουν ενημερώσει ότι θα το "παραλαβουμε"!
poulinos Δημοσ. 24 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2007 aplanomizoun poloi oti ama brisoun kerdizoun kati epidi kapoioiexoun kerdisei merika pragmata otan bazoun tis fones se ena politi.face to face isos an kai ime panta iper tis eugeneias.kai tis apopsis bebea oti ama de nme kaliptei katifeugo kai den kano 10000 xronia parapona apilo oti tha diakopso alla olo ekei ime epidi den brisko kati kalitero.
androu Δημοσ. 24 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2007 και μένα ακόμα με δουλεύουν με το 2 Play. 9 Ιουλίου αίτηση στα κεντρικά . Παίρνω 31/7 τηλ. και μου λέει ειναι σε αναμονή επειδή δεν εγινε το ιδιόκτητο. θέλετε να το προωθήσουμε?? Λεω ναι.. Παίρνω την Κυριακή μου λένε 1/8 εστάλει η αίτηση στον ΟΤΕ πάρε Τετάρτη να σου πούμε πότε θα γίνει ενεργοποίηση. Παίρνω Τετάρτη και μου λέει οτι η αίτηση στον ΟΤΕ δεν εχει σταλεί ακόμα!! ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!
dragon_syr Δημοσ. 24 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2007 Κακα τα ψεμματα ,ο ΟΤΕ ειναι η ποιο σοβαρη εταιρια και αν ειχε και ικανα στελεχη θα ηταν κολοσσος. και υποστηριξη και ταχυτητα στην οποια ενεργεια χρειαστει. καποιοι θα εχουν αντιρρησεις , αλλα ετσι ειναι....
poulinos Δημοσ. 24 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2007 den amfibalei kaneis oti exei ikana atoma oti exei exoplismo esto kai palio.alla epidi ine dimosio oute anabathmiseis ginontai oute kati allo.ama itan idiotikos tha itan kalitera.tora ekeimesa i sara kai i mara einai pou exei xeminei.kaneis den elegxei ama eklise i blabi kai an itan sosto.pane 2 kai 3 fores rantevou gia to idio pragma kai oute elegxos giati pige 3 fores o texnikos oute tipota
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.