bachtis Δημοσ. 20 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2007 Χαίρετε!!!! Μου έχει κλείσει το PC 2-3 φορές. Για την ακρίβεια κάνει επανεκκίνηση, και μετά μου λέει ότι το σύστημα έχει ανανήψει από σοβαρό πρόβλημα κι αν θέλω να στείλω αναφορά στη Microsoft. Tι φταίει
Sadamiraq Δημοσ. 20 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2007 Παρα πολλα τα οποια μπορεις να μας τα εξηγησεις οπως αν πριν γινει αυτο μηπως 'επεζες' με τα βιος
lethes7 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2007 mporei trofodotiko i mnimi na einai to problem alla kai para polles alles aities. alla aytes oi 2 ap oti ksero einai oi pio sinithismenes.
Stavros_Ribo Δημοσ. 21 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2007 Μπορεί και κάποιος ιός (και μένα έτσι μου έκανε) ή το τροφοδοτικό. Τώρα το καλοκαίρι οι υπολογιστές υπερθερμαίνονται γι` αυτό κατά διαστήματα άνοιξέ τον και καθάρισέ τον από τις σκόνες. Αν δεν θες να το ανοίξεις καθάρισε πολύ καλά την πρίζα του τροφοδοτικού που συνδέεται με τον υπολογιστή.
bachtis Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 @Sadamiraq Όχι δεν έπαιζα με τα bios!! @lethes7 Πώς μπορώ να το ελέγξω αν είναι τροφοδοτικό ή μνήμη; Καλό αυτό με τη χοληστερίνη!!! @firewalker Εννοείς αν είναι καλά συνδεδεμένες; @Stavros_Ribo Πώς θα τον καθαρίσω; Ευχαριστώ παλίκαροιοιοιοιοιοι!!!!
nikos_lef Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Κατεβασε κανενα προγραμμα (speed fun,everest...) κ κοιτα τι θερμοκρασιες εχεις....
rotten crusader Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Πώς θα τον καθαρίσω; Κλείσε το pc σου,ξεσύνδεσε όλα τα καλώδια απο το κουτί σου,"ξαπλωσέ" το σε ένα γραφείο,ή μια επιφάνει γενικά,κ άστο 10λεπτά.Μόλις περάσουν τα 10 λεπτά,ξεβιδώνεις το αριστερό πλαινό του κουτιού,κ με μια φιάλη πεπιεσμένου αέρα-πουλάνε σε βενζιναδικά κ μαγαζιά με υπολογιστές-φυσάς όποιον ανεμιστήρα δείς!Βασικά ο κεντρικός,που είναι του επεξεργαστή θέλει οπωδήποτε ξεσκόνισμα,γτ αν μαζέψει πολύ σκόνη,μειώνεται η ταχύτητα περιστροφής του,μ'αποτέλεσμα να ανεβάζει θερμοκρασίες ο η/υ...μόλις τελειώσεις το ξεσκόνισμα,βίδωσε το πλαινό,ξαναπερίμενε 5-10 λεπτά κ συνδεσέ τον κανονικά... συμβουλή:φύσα με το σπράυ,έτσι ώστε ο ανεμιστήρας να κινείται με την αντίθετη φορά απο αυτή του ρολογιού,δλδ απο αριστερά προς τα δεξιά
lethes7 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 den ksero pos mporeis na elekseis an einai trofodotiko i mnimes para mono i antikatastasi enos apo ayta ta dyo kai na deis an leitoyrgei kanonika.
Tracer27 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 bachti και εμένα το ίδιο πρόβλημα ακριβώς είχε το pc και τελικά ήταν υπερθέρμανση
21century Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 Τωρα με την πολυ ζεστη, ελεγξε τις θερμοκρασιες με διαφορα προγραμματα οπως το pc wizard 2007, Everest, Aida 32.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.