Προς το περιεχόμενο

Hard Disk apo 120GB egine 31GB

john.c.i.s

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω ένα σκληρό 120GB που είχε μέσα Vista ultimate . Βάζω στο pc μου ένα δεύτερο σκληρό 320gb κάνοντας τον Master και βάζοντας μέσα Vista ultimate. Τώρα επειδή ήθελα να κάνω τον 120gb αποθηκευτικό χώρο, τον κάνω slave και bootarw τα vista. Αυτά όμως αναγνωρίζουν μόνο τα 31gb του σκληρού και δεν μου επιτρέπουν να τον φορμάρω και να έχω 120gb.

Δοκίμασα το Paragon αλλά τίποτα Το Partition magic δεν είναι συμβατό με Vista.

//Να σημειώσω ότι τα 32gb ήταν ο ελεύθερος χώρος του 120ari.

Όποια βοήθεια ευπρόσδεκτη

Δημοσ.

Από τον πίνακα ελέγχου επέλεξε "Εργαλεία διαχείρισης".

Θα σου ανοίξει την Διαχείριση Η/Υ. επέλεξε διαχείριση δίσκων.

εκεί δες τον δίσκο σου. Φυσιολογικά, κατά τα λεγόμενά σου, θα έχει γίνει δέσμευση του χώρου λόγω διαφορετικού χρήστη. Αυτό συνήθως συμβαίνει σε περίπτωση που έχεις ενεργοποιήσει την λειτουργία χρηστών και κάνεις εγκατάσταση στο λειτουργικό, ενώ υπάρχουν τα στοιχεία του προηγουμένου σε κάποιο άλλο δίσκο. Τότε τα αρχεία δεν υπάρχουν στον δίσκο, το μηχάνημα από το Post του bios βλέπει το δίσκο κανονικό, αλλά δίνει διαθέσιμο το ελεύθερο. αν δεν έχεις κάτι να χάσεις στον 120άρι, η καλύτερη λύση είναι να τον βάλεις σε άλλο μηχάνημα που να δουλεύει το Partition Magic, ώστε να κάνεις Backup τα αρχεία σου και στη συνέχεια διαγραφή των Partitions και δημιουργία νέων.

Δημοσ.

Στα XP τον αναγνωρίζει σαν 120 gb . Και για να σιγουρευτώ πως όλα θα είναι οκ διέγραψα όλα τα partition από τα xp και το άφησα μη κατανεμημένο χώρο 120gb . Και τώρα στα vista εμφανίζει τα 32gb. και με δεξι κλικ ιδιότητες λέει πως τα άλλα 90 χρησιμοποιούνται.

Δημοσ.

oxi . Se ntfs ton formarw. Xereis ti tha kanw ... Tha kanw ton 120ari master tha valw to dvd twn Vista kai apo tin egatastasi twn Vista tha kanw kai ta duo partitions mi katanemimeno xoro gia na ginoun ena . Meta tha formarw ton disko kai tha tou dosw ena volume.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...