Προς το περιεχόμενο

Pro Evolution Soccer, Πόσο έλεος να είναι αυτό το παιχνίδι?

desolatorXT

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δυστυχώς αυτά συμβαίνουν ουκ ολίγες φορές. Το Pro απέχει μακράν για να χαρακτηριστεί εξομοιωτής ποδοσφαίρου. Βέβαια είναι και μακράν καλύτερο από το FIFA. Και σε εμένα έχουν συμβεί τραγελαφικές καταστάσεις σε σημείο που να το παρατήσω!Το ΑΙ είναι ώρες-ώρες για τον...σούτσο...

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Έχοντας λιώσει ΠΟΛΛΕΣ ώρες στο Προ... μπορώ να πώ πως δεν έχω δεί τπτ σχετικό με τα παραπάνω... bugs τέτοιου είδους μπορώ να θυμηθώ μόνο στο

iss2 psx όπου και ήταν λογικά καθώς μιλούσαμε για τα πρώτα σοβαρά βήματα της κατηγορίας...

Τα μόνα που όντως συμβαίνουν χαλαρά είναι αυτό με τον piece taker, η βλακεία του να μήν μπορείς να πλησιάσεις στο αράουτ (έλεος) και η άκυρη πάσα που δίνει κατα καιρούς στο πουθενά... Αυτό όμως είναι και θέμα εμπειρίας αν δεν έχει άλλο παίκτη μπροστά σου και εσύ πατήσεις να κάνεις πάσα μπροστά... τι να σου κάνει ο 3dmόdelος... servant σου είναι...

Επίσης να διαφωνήσω στο σούτ... είναι τρομερά ακριβές όταν θέλεις και αν ξέρεις... και στο φάουλ... έχοντας λιώσει στο practice... ποτέ κανένα σούτ δεν πήγε ΑΚΡΙΒΩΣ εκεί που πήγε και την προηγούμενη φορά... Μπορεί στο practice με στόχους να βαράς κόκκινα... Αλλα στο practice με τοίχος και τερματοφύλακα τα πράγματα είναι πολύ διαφορετικά (για αρχή το ύψος που πρέπει να πάρει η μπάλα για να περάσει το τοίχος σε αντίθεση με το κενό όπου μπορεί να πάει και ίσια...)

Δεν ξέρω άν η μεταφορά στο pc μπορεί για κάποιο λόγο να είναι χειρότερη απο το ps2 όπου ασχολούμαι.

Οι περισσότεροι παίκτες δεν έχουν πρόβλημα με το πρό γιατί απλά το έχουν χωνέψει... ξέρουν τί και πώς θα γίνει και ανάλογα αντιδρούν... έτσι "δημιουργούν" φάσεις και κόβουν άλλες... Δέν είναι πολλά αυτά που θα δείς σε έναν αγώνα πρό... κατα βάση οι ίδιες πάσες, κινήσεις, προωθημένες, κεφαλιές εκτελεσμένες με τον ίδιο τρόπο... μέσα στα πλαίσια/όρια του παιχνιδιού...

Ποτέ κανένα ποδοσφαιράκι δεν θα φτάσει να χαρακτηριστεί simulation....

Τεσπά... για χασοώρα καλό είναι (και πολύ καλύτερο απο το fifa προφανώς...)

Κατα τα άλλα εγώ αν θέλω να ευχαριστηθώ ποδοσφαιράκι παίζω το tehkan world cup και στανιάρω...

Δημοσ.

oraia loipon afou vrikes bugs giati de ta stelneis me ena email sti konami ? Se kamia periptosi to podosfairaki den einai teleio, alla gia mena den iparxei kalitero. Idios gia kontres den paizetai. Tha mporouse na ginei poli kalitero alla einai polla simferonta sti mesi. Fantasou px afta pou prosthetoun oi tipoi me to patch, na ipirxan apo tin arxi apo tin idia tin Konami. H na ipirxe mesa champions league me mousiki ipokrousi ktl. Apla meta kaneis de tha pairne allo podosfairaki. Oxi diladi oti tora poulaei allo opos to pro alla leme tora ...

Δημοσ.
Δέν είναι πολλά αυτά που θα δείς σε έναν αγώνα πρό... κατα βάση οι ίδιες πάσες, κινήσεις, προωθημένες, κεφαλιές εκτελεσμένες με τον ίδιο τρόπο... μέσα στα πλαίσια/όρια του παιχνιδιού...

Σ' αυτό κάνεις λάθος πάντως. Απλά ο κάθε παίχτης παίζει με το στυλ του και από ένα σημείο και έπειτα όλα αρχίζουν να του φαίνονται ίδια. Εγώ όμως συχνά όταν βλέπω κάποιον άλλο να παίζει, βλέπω άλλες κινήσεις και τακτικές. Επίσης το παιχνίδι αλλάζει πολύ όταν αλλάξω το σύστημα που παίζω (4-4-2 σε 4-3-3 κτλ)

εδιτ: επί τη ευκαιρία, γιατί είναι βλακεία να μην μπορείς να πλησιάσεις το αράουτ; Επειδή το κάνουν στο ελληνικό πρωτάθλημα; Εγώ στο εξωτερικό δε βλέπω να το κάνουν και προφανώς θα απαγορεύεται.

Δημοσ.

afta pou leei o filos einai alitheia oti iparxoun...akoma kai me afta omos den iparxei gia mena kalitero podosferaki.osa bugs kai na exei den iparxei kati allo na to sigrino. to fifa den to vazo kan stin idia katigoria...giafto kai kanei tetoies poliseis....tha to doume afto se ena mina peripou me to kainourgio pro.

Δημοσ.
afta pou leei o filos einai alitheia oti iparxoun...akoma kai me afta omos den iparxei gia mena kalitero podosferaki.osa bugs kai na exei den iparxei kati allo na to sigrino. to fifa den to vazo kan stin idia katigoria...giafto kai kanei tetoies poliseis....tha to doume afto se ena mina peripou me to kainourgio pro.

Bugs υπάρχουν αλλά αυτά τα διαστημικά που λέει ο φίλος εγώ δεν τα έχω δει ποτέ.

Το ότι είναι το καλύτερο ποδοσφαιράκι αυτή τη στιγμή δεν χωράει αμφιβολία.

Δημοσ.
Pros author:

Poso p....o exeis faei logika apo ta filarakia sou sto sygekrimeno game gia na vgeneis na les tetoies pipes???

/Klapse filoC

lol re... Otan paizw me ta filarakia paizw gia tin plaka... Gelame otan ginontai teties faseis... Siga mi klapsw epeidi exasa se ena match, sto Pro... Klaiw omws ta lefta pou edwsa gia na to agorasw, an ithela na ginontai teties mlkies, mporousa na pai3w kai ena Extreme Soccer 95... ;)

Bugs υπάρχουν αλλά αυτά τα διαστημικά που λέει ο φίλος εγώ δεν τα έχω δει ποτέ.

Το ότι είναι το καλύτερο ποδοσφαιράκι αυτή τη στιγμή δεν χωράει αμφιβολία.

Den diafwnw oti einai to kalitero podosfairaki, alla ayto de simainei oti prepei na anextei kaneis oles aytes tis malakies... Ayta ta diastimika pou les, den ypostirizw oti symvainoun kathe fora pou paizeis... Alla kai sta 50 match mia fora na ginei apo ena tetio sou ftanei... 3ereis ti spasimo einai se tournoua (diagwnismo 1vs1 sto Pro), na sou pernei kokkini o makay logo tis fasis pou sou perigrafw stin Fasi 5? Megali pikra...

Δημοσ.

Πολύ εντύπωση μου κάνουν τα λεγόμενά σου. Ναι υπάρχουν bugs. Αλλά το λιώσιμο που έχει πέσει με φιλαράκια, ώρες ατελείωτες, να παιρνάμε καλά, που προσωπικά εγώ δεν θέλω τίποτα άλλο για να διασκεδάσω.

-> Οι πάσες κατευθύνονται πολλές φορές όπου να'ναι... Αν δεν υπάρχει άλλος παίκτης για να πάρει πάσα, τότε ο παίκτης που ελέγχεις απλά θα πετάξυ την μπάλα αράουτ, η 2 μέτρα μπροστά. Επίσης δεν μπορείς να καθορίσεις ποιος παίκτης θα πάρει την μπάλα.

Aυτό έχει να κάνει με την ικανότητα του κάθε χρήστη καθώς στο pro όπου κοιτάς δίνει τη μπάλα. Ανέκαθεν ίσχυε αυτό.

-> Όταν εκτελεί αράουτ ο αντίπαλος δεν μπορείς να τον πλησιάσεις για να ορμήξεις

Αυτό ισχύει γιατί πρέπει να έχεις 2 μέτρα διαφορά αν θυμάμαι καλά (τέλος πάντων είναι κανονισμός)

-> Όσα λεπτά και αν είναι οι καθυστερήσεις, αν κάποια ομάδα βρίσκετε στην επίθεση το παιχνίδι δε λήγει ποτέ, μέχρις ότου κλαπεί η μπάλα, η φύγει αρκετά μακριά απο την μεγάλη περιοχή.

Λογικό δεν είναι αυτό; Και άμα περάσουν 5-6 λεπτά το σφυρίζει εφ' όσο ο παίκτης έχει αντίθετη κατεύθυνση

Δεν ξέρω, όταν γίνονται τραγελαφικά, εμείς γελάμε τρελά και απλά συνεχίζουμε το καλύτερο ποδοσφαιράκι που υπάρχει

Δημοσ.
Πολύ εντύπωση μου κάνουν τα λεγόμενά σου. Ναι υπάρχουν bugs. Αλλά το λιώσιμο που έχει πέσει με φιλαράκια, ώρες ατελείωτες, να παιρνάμε καλά, που προσωπικά εγώ δεν θέλω τίποτα άλλο για να διασκεδάσω.

Δεν ξέρω, όταν γίνονται τραγελαφικά, εμείς γελάμε τρελά και απλά συνεχίζουμε το καλύτερο ποδοσφαιράκι που υπάρχει

Γελά κανείς αναγκαστηκά, γιατί αν δεν γελάσει, θα πρέπει να νευριάσει...

Υ.Γ. [offtopic]υπάρχουν και καλυτερα Multiplayer για να παιξεις στο ίδιο pc με τα φιλαράκια, μην κολάτε μόνο στο Pro ;)[/offtopic]

Aυτό έχει να κάνει με την ικανότητα του κάθε χρήστη καθώς στο pro όπου κοιτάς δίνει τη μπάλα. Ανέκαθεν ίσχυε αυτό.

lol....

Δημοσ.

desolatorXT είσαι αρκετά λάθος για μένα. Παίζω 2-3 παιχνίδια PRO την ημέρα minimum και δεν μου έχουν συμβεί ποτέ αυτά που γράφεις. Προχτές έπεσα πάνω στον διαιτητή και μου έκοψε την μπάλα. Από τα λίγα κουφά που μου συνέβησαν είναι αυτό και το κράτησα και σε replay.

Αυτό με τις καθυστερήσεις είναι το σωστό που πρέπει να γίνεται. Δεν βλέπεις τι γίνεται κάθε φορά στα πραγματικά παιχνίδια με αυτό το θέμα;

Όσο για τα καλύτερα Multiplayer θα ήθελα πολύ να τα ακούσω. Δεν είμαι PRO fanboy αλλά δεν έχω και πολλές επιλογές για να διαλέξω.

Το καταλαβαίνω ότι σου σπάει τα νεύρα αλλά είσαι ο πρώτος που βλέπω να γράφει τέτοια.

Δημοσ.
Γελά κανείς αναγκαστηκά, γιατί αν δεν γελάσει, θα πρέπει να νευριάσει...

Υ.Γ. [offtopic]υπάρχουν και καλυτερα Multiplayer για να παιξεις στο ίδιο pc με τα φιλαράκια, μην κολάτε μόνο στο Pro ;)[/offtopic]

lol....

Desolator δεν το είπα άσχημα, δεν κατάλαβα γιατί γέλασες με αυτό που είπα για τις πάσες. Ισχύει αυτό τι να κάνουμε τώρα; Το ISS, και τα Pro μετέπειτα δεν ήταν όπως το FIFA που όπου και να κοιτάξεις έδινε την μπάλα στον πιο κοντινό παίκτη. Δεν υπονοούσα κάτι για σένα.

Πάντως, και FIFA έχω παίξει αρκετά, και NBA Live. To Pro είναι άλλη φάση...

Δημοσ.
winning eleven....οποιος μπορει να το βρει....ειναι ολα τα λεφτα.Σε στιλ προ (κοναμι βλεπεις...) αλλα πολυ καλυτερο...

τι διαφορές έχει με το pro?

Δημοσ.
desolatorXT είσαι αρκετά λάθος για μένα. Παίζω 2-3 παιχνίδια PRO την ημέρα minimum και δεν μου έχουν συμβεί ποτέ αυτά που γράφεις. Προχτές έπεσα πάνω στον διαιτητή και μου έκοψε την μπάλα. Από τα λίγα κουφά που μου συνέβησαν είναι αυτό και το κράτησα και σε replay.

Αυτό με τις καθυστερήσεις είναι το σωστό που πρέπει να γίνεται. Δεν βλέπεις τι γίνεται κάθε φορά στα πραγματικά παιχνίδια με αυτό το θέμα;

Όσο για τα καλύτερα Multiplayer θα ήθελα πολύ να τα ακούσω. Δεν είμαι PRO fanboy αλλά δεν έχω και πολλές επιλογές για να διαλέξω.

Το καταλαβαίνω ότι σου σπάει τα νεύρα αλλά είσαι ο πρώτος που βλέπω να γράφει τέτοια.

Μην λες τέτοια πράγματα του παιδιού...ντροπή σου.

Ολόκληρο community στο pesfan και τόσα games και μόνο ο μεγάλος debugger desolatorXT τα βρήκε όλα μονομιάς.

Ζήτω ο επαναστάτης... good job William ( Wallace ) :D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...