Προς το περιεχόμενο

insert subs se avis

sellsoap

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Gia se olous,

ine i proti fora pou tha epixiriso na tokano ke thelo boithia:

exo merika files pou ine ena amerikaniko series, sto skliro disko mou. thelo na valo subs ke na ta grapso se ena diskaki dvd na ta vlepo sto epitrapezio dvd mou. sta properties ton files lei oti to video compression ine xvid. ipologizo oti se kathe diskaki tha mpoune periou 10-12 episodes.

pos ginete i diadikasia??? (me apla ellinika!!!) (ta subs ta exo idi ke ine se format srt)

eyxaristo ek ton proteron

Δημοσ.

Καλησπέρα. Η απάντηση που ζητάς εξαρτάται πάρα πολύ από το μοντέλο DVD player που έχεις και τις δυνατότητές του. Αυτό θα καθορίσει αν μπορείς να δεις τα αρχεία, μαζί με τους υποτίτλους σε srt, χωρίς να χρειάζεται πρώτα κάποια μετατροπή ή όχι...

Δημοσ.

Copy-paste από προηγούμενο μήνυμά μου που σε καλύπτει:

Αν το player σου παίζει σωστά srt ελληνικών υποτίτλων, μάλλον έλυσες το πρόβλημά σου: κρατάς τους υπότιτλους σε srt και έτσι δε χρειάζεται να τους ενσωματώσεις μέσα στα avi.

Αν δεν παίζει σωστά τα ελληνικά srt, ίσως παίζει σωστά τα idx+sub, οπότε μετατρέπεις πολύ εύκολα τα srt σε αυτή τη μορφή με το Txt2Vobsub.

Αν καμία από τις παραπάνω περιπτώσεις δεν ισχύει, ίσως με κάποιο τροποποιημένο firmware να τους παίζει σωστά, οπότε ψάξ' το λίγο να δεις τι γίνεται.

Δηλαδή, κάνε δοκιμές (μπορείς να χρησιμοποιήσεις επανεγγράψιμο δισκάκι) με το επιτραπέζιο player σου για να δεις τις δυνατότητές του.

Δημοσ.

ksexasa episis na po (:(() oti milao gia agglikoys ipotitlous....

ti enois lipon??? "οπότε μετατρέπεις πολύ εύκολα τα srt σε αυτή τη μορφή με το Txt2Vobsub"

pos ginete auto???? metatrepo ta subs me to txt2vobsub ke meta pos ta keo ola mazi se disko????

Δημοσ.

Αν μιλάς για αγγλικούς υπότιτλους κατά 99% δε θα έχεις πρόβλημα, θα τους παίζει κανονικά το player ως srt. Μόνο που αν είναι πολύ μεγάλοι σε μήκος δε θα φαίνονται όλοι, και ίσως να φαίνονται πολύ μικροί (στο Sony ενός φίλου μου φαίνονται ψείρες, αλλά δεν ξέρω τι μοντέλο έχει).

Δημοσ.

Το manual του DVD player σου αναφέρει τα εξής:

You can change the subtitles if the DivX video file has an ".AVI" or ".DIVX" extension and contains subtitle information within the same file. (Except for the United Kingdom models.)

Λίγο περίεργα τα λέει, αφού δεν ξεκαθαρίζει αν εννοεί subtitles σε μορφή κειμένου (π.χ. srt) ή σε μορφή bitmap εικόνων (π.χ. τα idx+sub που παράγει το VobSub). Θα πρέπει να κάψεις μερικά δοκιμαστικά δισκάκια (αν δεν έχεις, να πάρεις ένα-δύο επανεγγράψιμα DVD+RW) με ένα avi, αφού πρώτα του ενσωματώσεις το αντίστοιχο srt με ένα πρόγραμμα όπως το VirtualDubMod ή, ακόμη καλύτερα, το AVI-Mux GUI. Ξεκίνα από αυτό και πες μας τα αποτελέσματα...

Δημοσ.

apo oti katalava ekana ta eksis:

1) drag n drop tou video file

2) drag n drop tou antistixou sub#

3) click generate data sources from files ke etimo.

to dokimazo sto pc (wmp 11) ke de dixni subtitles.. ine logiko i oxi? tha eprepe na tou s vlepo sto wmp??

Δημοσ.

http://www.alexander-noe.com/video/amg/en_faq.php#Q3

Είναι λίγο περίεργος ο τρόπος που υλοποιεί τον AVI parser η Microsoft (τραγική ειρωνία, η εταιρεία που έφτιαξε το specification!). Ως ελαφρυντικό της όμως, srt subtitle stream σε AVI αρχείο θεωρείται ψιλοhack-ια σε σχέση με τα επίσημα specs. Δοκίμασε και με Media Player Classic + ffdshow. Έχω ένα HOW-TO στην υπογραφή μου που μπορείς να συμβουλευθείς αν θέλεις, αλλά δεν είναι τόσο επί του παρόντος αφού σε ενδιαφέρει η αναπαραγωγή στο standalone...

Δημοσ.

Κάνε το εξής πολύ απλό: γράψε σε ένα επανεγγράψιμο dvd ένα αρχείο video μαζί με το αρχείο των υποτίτλων (πρέπει να έχουν και τα δύο αρχεία το ίδιο όνομα, π.χ. video1.avi - video1.srt) και παίξ' το στο επιτραπέζιο player. Aν βλέπεις υπότιτλους, καθάρισες.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...