Προς το περιεχόμενο

Sagem 1500WG + otenet 2048 = ???

timekeeper

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω την τύχη να είμαι δίπλα στο dslam του ΟΤΕ. Με την 1024 έπιανα σταθερά 107ΚΒ στο rapidshare. Μόλις έκανα αναβάθμιση στα 2048 η ταχύτητα έχει καθηλωθεί στα 120-123ΚΒ. Απο την ΟΤΕΝΕΤ μου λένε ότι για να δηλώσουν βλάβη, η ταχύτητα πρέπει να πέσει κάτω απο 30ΚΒ!!! Έχει κανένας άλλος το ίδιο πρόβλημα; Ευχαριστώ

Δημοσ.

φιλε weclome to club

αν σε εβαλαν σε πιταρισμενο dslam κλαφτα

Εγω παιδευομουνα κατι μηνες ,με 2048 κι εγω ,ειχα στειλει απειρες φορες βλαβη και μονο τωρα εχουν φτιαξει τα πραγματα

Ελπιζω να μην ξαναχαλασουν

Τωρα δεν εχω παραπονο κατεβαζει φουλ

Α! και κατι αλλο !!

120-130 ????

Θα επρεπε να χοροπηδας απο την χαρα σου

εγω κατι μηνες(!) επεφτα στα 20-30 οποτε μην το πεις ουτε του παπα!

Δημοσ.
φιλε weclome to club

αν σε εβαλαν σε πιταρισμενο dslam κλαφτα

Εγω παιδευομουνα κατι μηνες ,με 2048 κι εγω ,ειχα στειλει απειρες φορες βλαβη και μονο τωρα εχουν φτιαξει τα πραγματα

Ελπιζω να μην ξαναχαλασουν

Τωρα δεν εχω παραπονο κατεβαζει φουλ

Α! και κατι αλλο !!

120-130 ????

Θα επρεπε να χοροπηδας απο την χαρα σου

εγω κατι μηνες(!) επεφτα στα 20-30 οποτε μην το πεις ουτε του παπα!

Ευχαριστώ για την απάντηση. Το θέμα είναι οτι ΞΕΡΩ ΣΙΓΟΥΡΑ οτι είμαι ο μόνος με 2048 σε αυτό το dslam και ακόμα 5-6 που έχουν 1024!!! Αν έχεις και εσύ το sagem μήπως θα μπορούσες να μου στείλεις τις ρυθμίσεις; Τώρα τη ταχύτητα πιάνεις;

Δημοσ.

Εχω το ιδιο και δεν χρεαζεται καμια επιπλεον ρυθμιση

Απλα να δεις τα noise margin και atetunation τι τιμες εχουν ,μας δινουν τα χαρακτηριστικα της γραμμης και την αποσταση δηλ τον θορυβο της γραμμης και τις απωλειες που εχει

θα τα βρεις στην τελευταια επιλογη απο αριστερα στο configuration του sagem

Το πρωτο (noise margin ) να ειναι μεγαλο νουμερο (το δικο μου εχει 30)

και το atenutation να ειναι μικρο νουμερο (εχω 9)

Το noise margin ειναι ο λογος σηματος/απωλειας

Το attenutation ειναι η εξασθενιση σηματος που αυξανεται οσο αυξανει η αποσταση απο το dslam και η συχνοτητα του σηματος (οσο μεγαλυτερα mbps εισαι συνδεμενος τοσο μεγαλυτερη η συχνοτητα και αρα οι απωλειες)

Σε μενα το atenutation ανεβηκε απο 6 σε 9 (χειροτερεψε δηλαδη ) μετα την αναβαθμιση απο τα 2 σε 4 mbps

Εσυ λογικα στο θεμα αυτο δεν πρεπει να εχεις προβλημα αφου εισα διπλα στο dslam , εκτος και αν η γραμμη ειναι κακη

Αλλα τσεκαρε τα να δεις

Κατι αλλο ποσο καιρο ειναι που εκανες την αναβαθμιση?

Γιατι στην αρχη η γραμμη γινεται 2mbps αλλα ο κωδικος (user name k password) ειναι ακομα στα 1024!

Αυτα περνανε 1-2 μερες για να αναβαθμιστουν κι αυτα και μεχρι τοτε κατεβαζεις το ιδιο (με 1 mbps )

Δημοσ.

a.mporeis na dokimaseis firmware update alla den tha allaxei kati.den pezei rolo i apostasi alla to ti bandwidth exoun dosei.kai 5 atoma 2048 an iste an exoun dosei 3 mbit px tote kalinixta.blabi einai 1/3 kai kato.opote des gia kana idioktiko an mporeis.

Δημοσ.

Παιδιά σας ευχαριστώ. Μόλις τώρα έπιασα 207ΚΒ με torrent!!

Noise Margin

Upstream: 31dB Downstream: 31dB

Attenuation

Upstream: 18dB Downstream: 18dB

Δημοσ.
ta statistika sou mia xara.pantos ta torrent den einai monada metrisis genikos

Έπιασα 208ΚΒ με rapget! Άντε πάμε και για forthnet 2play σιγά-σιγά... Αλήθεια, υπάρχει κανένας οδηγός για να υπολογίζει (θεωρητικά) την ταχύτητα σε δίκτυα όπως το 2play;

Δημοσ.
iparxei enas sto adslgr alla ola einai sxetika.to metrane me basi to attenuation to opoio THEORITIKA einai sosto.praktika omos stin ellaeda ola sxetika einai.ti margin attenuation exeis tora?

Αν κατάλαβα καλά θα εννοείς αυτά:

Noise Margin

Upstream: 31dB Downstream: 31dB

Attenuation

Upstream: 18dB Downstream: 18dB

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...