litle_john Δημοσ. 20 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2007 Εγκατέστησα το ati tools αλλα στο windows media player και στα παιχνίδια μου βγάζει στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης τα fps που πιάνει η κάρτα. Πως μπορώ να το απενεργοποιήσω αυτό λέγοντας μου κάποιος που ακριβώς να πάω στις ρυθμίσεις του, γιατί ειδικά στα παιχνίδια με ενοχλεί πάρα πολύ
litle_john Δημοσ. 21 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 21 Αυγούστου 2007 Κανείς ρε παιδιά? Γι'αυτό ποσταρα στο hardware γιατι κανείς δεν μπάνει σε αυτο το φορουμ με τους drivers
overclockerd Δημοσ. 21 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2007 Κατάλαβα ποιο πρόγράμμα εννοείς! αν θυμάμαι καλά οτάν βγαίνει στο Tray και πατάς δεξί κλίκ τότε σου βγάζει κατί επιλογές! μετά εσυ θα πάς στην καρτέλα που λέει για τίς γενικές ρυθμίσεις και εκεί θα βρείς ενα επιλεγμένο κουτάκι που θα λέει να εμφανιζόνται τα fps και μάλιστα θα σε ρωτάει που θές να εμφανίζονται(Πάνω,κάτω,δέξια,αριστερά) εσυ απλώς θα αποεπιλέξεις το κουτάκι και αυτό είναι! Α! και κάτι αλλό συγγνώμη αμα δέν τα θυμάμαι καλά, γιατί εχω να το χρησιμοποιήσω εδώ και ένα περίπου χρόνο!!! ελπίζω να βοήθησα
litle_john Δημοσ. 21 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 21 Αυγούστου 2007 δεν βρήκα κατι αλλα θα ψάξω καλύτερα εκει που λες. Ευχαριστώ πολύ φίλε μου edit-σίγουρα βοήθησες πολυ
litle_john Δημοσ. 21 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 21 Αυγούστου 2007 OK παιδιά έπρεπε να checkάρω ένα καλά κρυμένο κουμπί. Ευχαριστώ πολύ για τις βοήθηες σας
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.