Super Moderators billdanos Δημοσ. 20 Αυγούστου 2007 Super Moderators Δημοσ. 20 Αυγούστου 2007 Τα φώτα σας! Έχουμε συνδεδεμένα σε ένα pc (τρέχει και xp και ubuntu 7.04) 2 usb hubs με 4 usb sticks συνδεδεμένα στο κάθενα. Πως μπορούμε να γράψουμε ένα σύνολο αρχείων ταυτόχρονα με μία κίνηση στα usb? :roll:
Super Moderators billdanos Δημοσ. 20 Αυγούστου 2007 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 20 Αυγούστου 2007 με ένα batchακι? Εννοείς κάτι σαν: XCOPY c:\<folder me ta periehomena>\ e:\ /S XCOPY c:\<folder me ta periehomena>\ f:\ /S XCOPY c:\<folder me ta periehomena>\ g:\ /S klp klp klp?
tarrasque Δημοσ. 20 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2007 έτσι αν το θες σειριακά ή 8 batchaκια για να τα τρέχεις παράλληλα είχα στα μυαλό μου. Τα φτιάχνεις τα επιλέγεις και πατάς enter quick & dirty αλλά θα δουλέψει δεν είμαι σίγουρος αν στα xp μπορείς στο ίδιο scriptακι να στείλεις κάτι στο background και να συνεχίσεις με την επόμενη εντολή.
poulinos Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 έτσι αν το θες σειριακά ή 8 batchaκια για να τα τρέχεις παράλληλα είχα στα μυαλό μου. Τα φτιάχνεις τα επιλέγεις και πατάς enter quick & dirty αλλά θα δουλέψει δεν είμαι σίγουρος αν στα xp μπορείς στο ίδιο scriptακι να στείλεις κάτι στο background και να συνεχίσεις με την επόμενη εντολή. sta windows pantos na kanei copy ta idia arxeia se 8 stick ama to doseis manually mporei
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.