alt10 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 λοιπον μου λεει ADSL Link Downstream Upstream Connection Speed 762 kbps 188 kbps Line Attenuation 24 db 5.5 db Noise Margin 21 db 26 db με 6 mps ποσο θα ποιασω μου λετε και μενα πως γινετε?
alt10 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 εστω πειτε μου τον τυπο που το υπολογιζει?
poulinos Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 λοιπον μου λεει ADSL Link Downstream Upstream Connection Speed 762 kbps 188 kbps Line Attenuation 24 db 5.5 db Noise Margin 21 db 26 db με 6 mps ποσο θα ποιασω μου λετε και μενα πως γινετε? ton tipota den ton xero alla logika tha piaseis sigoura 10 mbit.
alt10 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 αφου 6 θα εχω ονομαστικα download πως γινετε παραπανω ?
poulinos Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 αφου 6 θα εχω ονομαστικα download πως γινετε παραπανω ? sorry nomiza pos ixes grapsei gia forthnet.tha ta piaseis ta 6 dne exeis provlima
alt10 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 ok tnx αλλα τι γινετε με τον εξοπλισμο ?
poulinos Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 ite adsl router exei ite adsl2+ ta6 ta pianeis.
mrbictor Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 λοιπον ειμαι στο doubleplay της hol εδω και ενα μηνα περιπου...στα 12mbps και εχω συνεχεια αποσυνδεσεις..στην αρχη δεν ηταν ετσι αλλα τωρα που εχει πεσει πολυς κοσμος εγινε σκατα...τους περνω τηλεφωνο για το προβλημα μου στειλανε καινουργιο ρουτερ και το προβλημα συνεχιστηκε..οποτε μου λενε οτι θα με κανουν downgrade στα 6mbps..το τηλεφωνο ειναι αρκετα καλο απλα πρεπει να λειτουργει το ρουτερ για να εχεισ τηλεφωνο!!
poulinos Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 oi aposindeseis den einai panta logo fortou alla poles fores min po oles tis fores logo poiotitas grammis gia auto kai to downgrade.an den iparxei bandwidth apla pas pio arga den kaneis aposindeseis.auto pou les na litourgei to router gia na exeis til proti fora to akouo kai den mou kolaei kai poli afou pote stin adsl den ginetai auto ektos an ine voip
alt10 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 γινεται και εγω που ειχα hi box ετσι γινοταν γινεται η κληση voip over adsl και πρεπει να δουλευει το μοντεμ
poulinos Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 allo gia voip.ego leo gia kanoniko tilefono.to voip ennoite oti thelei kai ton router.emeis milame gia normal tilefono.tovoip ine internet.
xristakits Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 μετα απο ποσο καιρο περιπου σου στελνουν τον εξοπλισμο?
alt10 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 σε 10 μερες εμενα ηρθε σε 4 μερες επειδη εχω ανθρωπο εκει η hol δεν δουλευει με κανονικη γραμμη αλλα μονο adsl και τηλεφωνο δινει με καλης ποιοοτητας με δικο τηε σερβερ τηλεφωνια
mrbictor Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 δεν ξερω τι γινεται στην περιπτωση μου..και αν ειναι ποιοτητα γραμμης τοτε γιατι στην αρχη δουλευε μια χαρα??ειναι λιγο περιεργο αυτο..παντως ξενερωσα που θα με ρίξουν στα 6...εστω στα 10..αντε 8...αλλα μονο 6 η 12 μπορουν να δωσουν...και αν ειναι οντως προβλημα της γραμμης αυτο σημαινει οτι ποτε δε προκειται να παω πανω απο 12 εε???
poulinos Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 to margin sou kathorizei apoklistika tin taxitita tis grammis sou.opoiadipote allagi sto margin tis grammis ite epidi o ote ekopse kalodio kai to xanenose ite otidipote egine sto kalodio auto px gemise igrasia etsi pou ine xima ta box tou ote i den xero ti exei epiptosi stin taxitita sou.episis se grames pou iparxounaposindeseis epidi to margin pezei trela pano kato tote mionetai i taxitita gia na anevei to margin.pistepse me kai ta 6 mia xara einai san taxitita.se periptoseis episis aposindeseon mporeisna dokimaseisme adsl2 protokolo anti gia adsl2+
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.