Προς το περιεχόμενο

hol τι γινεται?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα

εχω hol στο δυκτιο του Ποτε ΑΡΥΣ αλλα απο τον ιουνιο εχει ενεργοποιηθει το ιδιοκτητο δυκτιο της εντωμεταξη την παιρνω και μια μου λεει οτι εγινε την αλλη οχι τελος δεν εχει κανει καταχωρηθει το αιτημα μου ειμαι στο hi box και λειγει 12/12/07

και λεω να το κανω double play με τηλεφωνια και ολα παιρνω στο νουμερο της υπομονης και μου λενε οτι τελικα γινετε να αναβαθμιστει πριν λειξει το συμβολαιο

και λεω να το κανω ετσι στα 12 mbps1) πιστευετε οτι θα φτανει ποτε τοσο η θα μενω στα 1,2 και τετοια ... 2)η τηλεφωνια πως ειναι ?(ποιοτητα ...)3)ποσα χρονια θα κανει να παει απο τον Ποτε στη hol ? 4) αξιζει η ποιοτητα με την τιμη ? 5)τι γινετε με τον εξοπλισμο?

σορρυ για τα πολλα ερωτηματα και ευχαριστω για καθε σχολιο και απαντηση

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

exoplismo thes adsl2+.den xero an dinoun.poiotita fonis den xero ti dinei ihol.ta 12 mbps einai sxetiko.exartate apostasi spitiou sou dsslam.isos pexeis aneta 12 isos ama ise poli makria px 5 km na pexei kai sta 4 mbps

Δημοσ.

να ρωτησω και κατι αλλο ειμαι τωρα 7 μηνες στην ΗΟΛ αλλα δεν εχει λειξει το συμβολαιο εγω θελω να παω forthnet μπορω να φυγω απο την ΗΟΛ ? στο τηλ κεντρο μου ειπαν οχι ειναι αληθεια?

Δημοσ.

Ε μπορείς, μόνο όμως αν πληρώσεις το τέλος απενεργοποίησης. Αν και ειδικά στη HOL και μέσα στα 3 χρόνια να το διακόψεις πάλι θα πληρώσεις κάποιο τέλος (σε αντίθεση με τα 12μηνα των άλλων εταιρειών).

Αλλιώς δεν θα είχαν νόημα τα συμβόλαια, θα ήταν όλα αορίστου χρόνου και θα φεύγαμε όλοι όποτε γουστάραμε.

Δημοσ.

Δεν είπε κανείς να μην φύγει. Όποιος θέλει φεύγει όποτε θέλει, απλά αναλαμβάνει να πληρώσει και το αντίστοιχο τίμημα. Και στην HOL είναι οι μεγαλύτεροι κλέφτες απ' όλους σε αυτό το θέμα. Στηρίζονται στα υπέρογκα και παράλογα τέλη απενεργοποίησης για να "μαντρώσουν" τους πελάτες τους που δεν το έψαξαν νωρίτερα...

Δημοσ.

δεν ξερει καποιος τι παιζει με τον εξοπλισμο και αυτα ? πως μπορω να δω ποσο απεχει το κουτι που μου δεινει ιντερνετ απο το σπιτι μου?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...