Sellers Δημοσ. 20 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2007 Ρε παιδιά αυτό που κάνουν τα κανάλια, που όταν διακόπτουν το πρόγραμμα τους για διαφημήσεις αυξάνουν και την ένταση της φωνής είναι νόμιμο? Έχω σπαστεί άγρια με αυτήν την κατάσταση. Κάθε φορά που βλέπω ένα έργο πρέπει στις διαφημήσεις να χαμηλώσω την ένταση γιατι μας ξεκουφαίνουν και μετά όταν ξαναρχίσει το έργο να την αυξήσω ξανά γιατί δεν ακούγεται τίποτα. Και το κακό είναι πως έχω συνηθίσει να κοιμάμαι με τηλεόραση ανοιχτή και χαμηλή ένταση ίσα ίσα να ακούγονται διαλόγοι και στις διαφημήσεις ξυπνάω απο τον θόρυβο.:evil:
pappous_soulis Δημοσ. 20 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2007 Είναι πράγματι ενοχλητικό. Δεν νομίζω οτι υπάρχει νόμος που να τους το απαγορεύει όμως...:???:
andrip Δημοσ. 20 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2007 λογικό είναι να γίνεται και γινόταν απο πάντα. Αυτό γίνετε διότι σε μία ταινία πχ περιμένεις το διάλλειμα για να πας να πιεις ένα νερό, να ρίξεις ένα κατούρημα και γενικά πράματα που δε θα έκανες όσο είσαι στην τηλεόραση, γι αυτό αυξάνουν την ένταση για να συνεχίσεις να το ακούς υποτίθετε
slipknot Δημοσ. 20 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2007 Γιατί το άλλο ρε παιδιά???Στις επαναλήψεις ελληνικών σειρών μετα τους τίτλους αρχής ακριβώς όταν ξεκινάει βάζουν διαγημίσεις.Αυτό κι αν είναι σπαστικο!!:twisted::twisted:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.