Προς το περιεχόμενο

Είναι για γυναίκες?

litle_john

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ειπε ο alexzzz...να ειναι ροζ!

Προσθετω οτι το ροζ μπορει να ειναι και φουξ, να λαμπιριζει και να εχει αυτοκολλητακια καρδουλες και ζωακια:P

Δημοσ.

Με το παρόμοιο D900i πάντως, η γυναίκα μου είναι ενθουσιασμένη.

[ΚΑΚΙΑ ΟΝ]Μετά το V3, ό,τι κι αν αγόραζε, ενθουσιασμένη θα ήταν, αλλά λέμε τώρα :P[KAKIA OFF]

Δημοσ.

Οπως προανεφερε και ο φιλος alexzzz ουτε ροζ ειναι...ουτε λουλουδακια εχει.. Το σθγκεκριμενο κινητο εχω κι εγω και το θεωρω πολυ καλο.Και απο αποψη σχεδιασμου (αν και τα πληκτρα αφης θα σε κουρασουν λιγο μεχρι να τα συνηθησεις λογω του οτι πατιουνται κατα λαθος οσο χειριζεσαι το πληκτρο τεσσαρων κατευθυνσεων) αλλα και απο αποψη λειτουργειων και φωτογραφιων φυσικα. Εν τελει,η επιλογη ειναι καθαρα δικη σου...

Δημοσ.

Να ειχε καθρεφτη, να ελεγα πως δεν ειναι ο,τι καλυτερο για αντρα... αλλα μια χαρα κινητο φαινεται για τα κριτηρια που θετεις φιλε μου

Δημοσ.

Όπως καταλαβαίνεις φίλε "litle_john" η πλειοψηφία λέει ότι δεν είναι. Βέβαια όλο και κάποιος ενάντια στο ρεύμα θα πει το αντίθετο αλλά οι πολλοί λένε όρμα.

Δημοσ.

οσοι το χουν γιατί δε μπορώ να συνδεθώ μέσω usb?Εγκατέστησα το πρόγραμμα και όποια επιλογή από τις τρεις και να βάλω στις ρυθμίσεις usb δε με αφήνει να δω τις εικόνες και γενικά τους φακέλους.Το αναγνωρίζει αλλά δε μπορώ να δω τπτ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...