LIONOR Δημοσ. 20 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2007 Παιδια εχω την εξης απορια: οταν ανοιγω τον windows explorer με παει κατευθειαν στα εγγραφα μου. Γινεται να τoυ ορισω να με πηγαινει σε εναν αλλο φακελλο, π.χ. στο c: ?
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2007 http://support.microsoft.com/kb/152457 στο link αυτο έχει τις παραμέτρους που δέχεται ο explorer. Μπορείς να κάνεις ένα .bat αρχείο και να γράψεις explorer /e,{path} όπου path η διαδρομή που θέλεις να ανοίγεις ή explorer /e, που θα ανοίγει στον Υπολογιστή μου. Εναλλακτικά μπορείς να πας Έναρξη->Προγράμματα->Βοηθήματα->Εξερευνηση των Windows να κάνεις δεξί κλικ->Ιδιότητες και στο πεδίο Προορισμός αν θές να ανοιγεί στον Υπολογιστή μου θα πρέπει να γράφει %SystemRoot%\explorer.exe /e, αν θες να ανοίγει σε κάποιο συγκεκριμένο path θα πρέπει να γράφει %SystemRoot%\explorer.exe /e,{path}
Pitsi Δημοσ. 20 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2007 Παιδια εχω την εξης απορια: οταν ανοιγω τον windows explorer με παει κατευθειαν στα εγγραφα μου. Γινεται να τoυ ορισω να με πηγαινει σε εναν αλλο φακελλο, π.χ. στο c: ? Αν σε ενδιαφερει κατι τόσο απλό όπως ο C: μπορείς απλά να φτιάξεις shortcut του σκληρού όπου σε βολεύει.
LIONOR Δημοσ. 20 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2007 http://support.microsoft.com/kb/152457στο link αυτο έχει τις παραμέτρους που δέχεται ο explorer. Μπορείς να κάνεις ένα .bat αρχείο και να γράψεις explorer /e,{path} όπου path η διαδρομή που θέλεις να ανοίγεις ή explorer /e, που θα ανοίγει στον Υπολογιστή μου. Εναλλακτικά μπορείς να πας Έναρξη->Προγράμματα->Βοηθήματα->Εξερευνηση των Windows να κάνεις δεξί κλικ->Ιδιότητες και στο πεδίο Προορισμός αν θές να ανοιγεί στον Υπολογιστή μου θα πρέπει να γράφει %SystemRoot%\explorer.exe /e, αν θες να ανοίγει σε κάποιο συγκεκριμένο path θα πρέπει να γράφει %SystemRoot%\explorer.exe /e,{path} σας ευχαριστω παιδια πολυ και τους 2! τελικα εφαρμοσα την...εναλλακτικη λυση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.