Προς το περιεχόμενο

Photos από mac σε digital camera?

thanocaster

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτό που θα ρωτήσω μπορεί να φανεί λίγο ανάποδο, αλλά εγώ το χρειάζομαι. Έχω ένα macbook pro και μια ψηφιακή canon με memory card. Θέλω λοιπόν να βρω έναν τρόπο να περνάω φωτογραφίες από τον σκληρό μου δίσκο στην μνήμη της ψηφιακής. Thnx in advance!

Δημοσ.

paraxenos eisai! oloi theloun to anapodo..anw den mou pefti logos alla tha prospathisw na sou vrw lysi!

distixos nomizw tha prepei na agorasis ena ftino memory card reader to opoio ennonete me usb sto mac.etsi i karta sou tha litourgei san flasaki.

tha pernas tis photo stin karta kai meta tha vazis tin karta piso stin camera.den vlepw allo tropo..

Δημοσ.

Στα windows (φανταζομαι και στο mac) οταν συνδεεις με usb καλωδιο την ψηφιακη με τον υπολογιστη,την βλεπει σαν mass usb storage (σαν εξωτερικο σκληρο κατα καποιο τροπο) και μπορεις να μεταφερεις αρχεια.

Για δες το.

Δημοσ.

ή συνδέεις τη ψηφιακή κ την βλέπει σαν image drive , ή αγοράεις card reader, ή αγοράζεις έναν wireless adaptora για την ψηφιακή κ περνάει τις φωτό μέσω wireless απ᾽το ένα στο άλλο. έχω δοκιμάσει τα 2 πρώτα κ δουλεύουν,απλά προτιμώ το card reader ως πιο εύχρηστο. το τρίτο είναι απλά πανάκριβο..

Δημοσ.

Σας ευχαριστώ όλους για τη βοήθεια. Card reader έχω και απότι φαίνεται θα καταφύγω σε αυτή τη λύση. Αν πάντως βρω οτιδήποτε γι αυτό το θέμα θα ενημερώσω για τον κάθε άρρωστο και ανώμαλο που πάει κόντρα στο ρεύμα! :)

Δημοσ.

Πώς περνάς τις φωτογραφίες απο την μηχανή στον δίσκο?

Δεν σου το βγάζει σαν δίσκο?

Αν το περνάς με κάποιο άλλο πρόγραμμα λογικά αν το ψάξεις θα έχει κάτι.

Δημοσ.

Δυστυχως ο Mac δεν εμφανιζει τη μηχανη σα usb storage device.

Απλα μπορεις να δηλωσεις με ποιο προγραμμα θελεις να κανεις το transfer (απο τη μηχανη στο σκληρο ) και τιποτε αλλο.

Οποτε η λυση ειναι΄card reader ή καποιο προγραμμα τριτου που μπορει να υπαρχει.

Δημοσ.
Δυστυχως ο Mac δεν εμφανιζει τη μηχανη σα usb storage device.

Απλα μπορεις να δηλωσεις με ποιο προγραμμα θελεις να κανεις το transfer (απο τη μηχανη στο σκληρο ) και τιποτε αλλο.

Οποτε η λυση ειναι?card reader ή καποιο προγραμμα τριτου που μπορει να υπαρχει.

Κάτι δεν μου ακούγατε κάλα, μια χαρά βγαίνει το δισκάκι στην επιφάνεια εργασίας μου κάθε φορά που συνδέω την μηχανή μου (κοινώς mount).

Δημοσ.

εμένα τη sony, μια παλιά που έχω, την έκανε κανονικά mount. δεν θυμάμαι αν είχα κατεβάσει τπτ drivers πιο παλιά βέβαια. απλά χρησιμοποιώ το card reader. καθαρά θέμα συνήθειας.

Δημοσ.

Τελικά η λύση ήταν εξαιρετικά απλή. Εγκατάσταση του λογισμικού από το cd της ψηφιακής, και πλέον μου δίνει την επιλογή για upload εικόνων στην κάμερα. Σας ευχαριστώ όλους πάντως για τη βοήθεια!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...