parthilia Δημοσ. 20 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2007 Όταν βάζω το memorystick στην θέση usb ενω κάνει κανονικά την διαδικασία ισόδου βλέπω στον υπολογιστή μου, όπως και όταν βάζω την ψηφιακή μου δεν βλέπω τον δίσκο ως πρίν. Όταν πάω με δεξι κλικ στον υπολογιστή μου στη διαχείριση δίσκων το βλέπω κανονικά και μπορω να μπω στο stick... Εαν μπορει κάποιος να με βοηθήσει θα του είμουν ευγνώμων.
andreas44m Δημοσ. 20 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2007 αν ακουγεται ενασ ηχος οταν το συνδεεις το μονο που εχεισ να κανεις ειναι να πασ πινακα ελεγχου προσθηκη υλικου--αναζητηση--το εχω συvδεσει ηδη ---αυτοματη εγκατασταση και λογικα θα διορθωθει. πιστευω οτι εχεισ εγκατασησει usb 2.0.
mpentenis Δημοσ. 20 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2007 mipws exeis kanei map (antistoixisi diskoy diktiou) sto pc soy?paizei o diskos kai to map na exoun idio gramma, idios ean ayto exei to epomeno gramma apo to teleytaio fisiko meso (px ean exeis c:, d:, e: kai F: einai map, tote standard einai auto) allakse gramma sto stick kai ola ok
parthilia Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Εχω κάνει map κατι δίσκους απο άλλον υπολογιστή άλλαξα γράμμα τίποτε.
parthilia Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Κατάργησα τα map και επανήλθε το stick. Ευχαριστώ παιδιά
mpentenis Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 den xreiazetai na ta katargiseis, apla na min exeis idio gramma se map kai stick ftiakse ta pali, kai apla allakse gramma sto stick ,se ena eley8ero, kai 8a paiksei
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.