tspiros Δημοσ. 27 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2007 Δεν σου ζήτησε κανένας να απολογηθείς για το θέμα που άνοιξες. Αν εσύ αισθάνεσαι την ανάγκη να απολογηθείς, κάτι παραπάνω θα ξέρεις... Oρθότατη αντιμετώπιση όσων διαφωνούν με την οπτική σου γωνία: Ή είναι άσχετοι ή εγκάθετοι. Το να έχουν διαφορετική άποψη γενικώς, δεν παίζει. Με αυτή τη λογική, μπορώ να υποθέσω κι εγώ ότι ένα μέλος που γράφτηκε πριν μία εβδομάδα και η μέχρι τώρα συμμετοχή του στο forum περιορίζεται μόνο σε ένα (1) thread "καταγγελίας" για συγκεκριμένο κατάστημα είναι κάλλιστα ανταγωνιστής του καταγγελόμενου καταστήματος. Το "Προσοχή", έτσι όπως το έβαλες στον τίτλο, είναι σαν να θέλεις να μας επιστήσεις την προσοχή για κάποια "λαμογιά". Πράγμα που προφανώς δεν ισχύει στην προκειμένη περίπτωση. Επιπλέον, από τα καταγγελόμενα υποθέτω ότι δεν έχεις ξανακάνει αγορά μέσω Internet από το εξωτερικό και ως εκ τούτου οι βαρύγδουπες "καταγγελίες", που διατυπώνεις στο μήνυμά σου, είναι οι κλασσικές απορίες/διαπιστώσεις ενός "πρωτάρη". Λαμβάνοντας υπ' όψιν τα παραπάνω αλλά και το γεγονός ότι σε όλα τα fora αποφασίζει κυριαρχικά ο administrator ή/και ο moderator και όχι το μέλος, ο τίτλος μένει ως έχει. Δεν το γνωρίζω μεν, το συνάγω ασφαλώς δε από το ύφος και το περιεχόμενο των "καταγγελομένων" στο μήνυμά σου. Αυτό τώρα είναι επιχείρημα; Για την αδυναμία σου να αντιληφθείς τις συνέπεις των Όρων Χρήσης δεν ευθύνεται φυσικά το όποιο κατάστημα. Κοινώς: Ας διάβαζες. Δεν ήξερες; Ας ρώταγες. Όπως είπα προγενέστερα δεν θα αναφερθώ ξανά στο θέμα που σκόπευε να κάνει του αγοραστές να είναι πιό προσεχτικοί όταν ψωνίζουν από το pixmania. Όσοι έχουν μυαλό κατάλαβαν... Επειδή όμως δείχνεις ικανός να συνάγεις συμπεράσματα, θα ήθελα να ρωτήσω μήπως πέρα από εγκάθετος υπάρχει περίπτωση να κατηγορηθώ και για τις φωτιές στην Πελοπόννησο;
gvard Δημοσ. 27 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2007 Φίλε μου, πιστεύω οτι οπως εχεις το δικαίωμα να κάνεις κριτική έτσι πρέπει να σέβεσαι και το δικαίωμα των υπολοίπων να κάνουν κριτική σε αυτά που γράφεις. Οσον αφορά την εγγύηση το λέει στο site τους οτι πρέπει να τους στείλεις την οθόνη αν υπάρχει πρόβλημα, δεν ειναι κάτι που συμβαίνει μόνο στο Pixmania.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 27 Αυγούστου 2007 Super Moderators Δημοσ. 27 Αυγούστου 2007 Όπως είπα προγενέστερα δεν θα αναφερθώ ξανά στο θέμα που σκόπευε να κάνει του αγοραστές να είναι πιό προσεχτικοί όταν ψωνίζουν από το pixmania. Να που αναφέρεσαι ξανά. Όσοι έχουν μυαλό κατάλαβαν... Το μόνο σίγουρο. Επειδή όμως δείχνεις ικανός να συνάγεις συμπεράσματα, θα ήθελα να ρωτήσω μήπως πέρα από εγκάθετος υπάρχει περίπτωση να κατηγορηθώ και για τις φωτιές στην Πελοπόννησο; Τα πάντα είναι πιθανά. Εδώ κατηγορείς όποιον διαφωνεί μαζί σου ως άσχετο ή έχοντα εξάρτηση από το pixmania, στις φωτιές θα κωλώσουμε; Πάντως μάθε, έστω και τώρα, να δέχεσαι κριτική και όχι μόνο να την ασκείς (όπως πολύ εύστοχα σου λέει και το μέλος gvard - εκτός αν είναι κι αυτός υπάλληλος/εγκάθετος του pixmania!).
Dr.Strangelove Δημοσ. 28 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2007 Ίσως ένας τίτλος όπως "Προσοχή όταν αγοράζετε από απόσταση" να ήταν πιό σωστός αφού θα έλεγες ποιά πράγματα θα έπρεπε να προσέξουν οι υποψήφιοι "ιντερνετικοί" αγοραστές. Αυτά που γράφεις για το pixmania ισχύουν για όλα σχεδόν τα ηλεκτρονικά καταστήματα του κόσμου και είναι πράγματα που τα αποδέχεσαι προκειμένου να μην ξεβολευτείς από την πολυθρόνα σου και πάρεις τους δρόμους για να κάνεις μια αγορά. Τις περισσότερες φορές θα ψωνίσεις ξεκούραστα, αλλά όταν κάτι στραβώσει ενδέχεται να ταλαιπωρηθείς περισσότερο απ'ότι αν είχες ψωνίσει από κάποιο τοπικό κατάστημα.
tspiros Δημοσ. 28 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2007 Να που αναφέρεσαι ξανά. Το μόνο σίγουρο. Τα πάντα είναι πιθανά. Εδώ κατηγορείς όποιον διαφωνεί μαζί σου ως άσχετο ή έχοντα εξάρτηση από το pixmania, στις φωτιές θα κωλώσουμε; Πάντως μάθε, έστω και τώρα, να δέχεσαι κριτική και όχι μόνο να την ασκείς (όπως πολύ εύστοχα σου λέει και το μέλος gvard - εκτός αν είναι κι αυτός υπάλληλος/εγκάθετος του pixmania!). Πρέπει πάντως να παραδεχτώ ότι είναι πολύ ενδιαφέρουσα η συζήτηση μας γιατί φαίνεται να διαθέτεις χιούμορ και φαντασία
tspiros Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 Για να μην θεωρηθεί ότι λέω αναλήθειες σας παραθέτω τις αποδείξεις: Ημερομηνία παραγγελίας : 2007-08-09 15:46:00 Τρόπος παράδοσης : ACS 5-6 ημέρες Προΐόν Ποσότητα Τιμή μονάδος Hama Ελαστική Κεραία FM (1,5 μ. ) 1 3,36 € 3,36 € JVC Micro system DVD WiFi EX-D5 1 327,73 € 327,73 € Έξοδα αποστολής 14,29 € Σύνολο άνευ Φ.Π.Α. 345,38 € Φ.Π.Α. 65,62 € Συνολικό ποσό 411 € ΑΠΟΣΤΟΛΗ Η παραγγελία σας έχει αποσταλεί από τις υπηρεσίες μας.Μπορείτε πλέον να κάνετε το tracking του δεματός σας κάνοντας κλικ στον εξής αριθμό : N° του τιμολογίου Αποστολή Προΐόν Επιθυμείτε να επιστρέψετε ένα προϊόν στο After Sales Services FCL080806523 Μεταφορέας : ACS Ημερομηνία αποστολής : 16/08/2007 Hama Ελαστική Κεραία FM (1,5 μ. ) FCL080808655 Μεταφορέας : ACS Ημερομηνία αποστολής : 16/08/2007 JVC Micro system DVD WiFi EX-D5 .. Η ACS λέει ότι το έλαβε χθες! Σήμερα έχουμε 30/9 και ακόμη περιμένω!
sp62007 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2007 Παιδιά εγώ έκανα εγγραφή εχθές το πρωί και δεν έχει έρθει ακόμα ο κωδικός μου στο e-mail.Είναι φυσιολογική η καθυστέρηση ή όχι;
HexStatic Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2007 Egw pantos persi eixa parei ena fako gia tin mixani mou 200 Euro pio ftina, kai mou irthe se 2 meres.
pcbill Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2008 Εντυπωσιακό after sales service... edit: Junior Member? Και μωρό να ήμουν από το 2003 θα είχα μεγαλώσει
ga25 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2008 Για να βοηθήσω λοιπόν λίγο την κατάσταση να αναφέρω μερικά δεδομένα. Το Pixmania είναι το e-shop της γαλλικής εταιρίας Photovista η οποία είναι σχεδόν μονοπόλιο στην γαλλική αγορά στα φωτογραφικά είδη. Ένας λόγος βασικός για τις πολύ ανταγωνιστικές τιμές της στα είδη αυτά εδώ και πάρα πολλά χρόνια και την πολύ καλή διαθεσιμότητα στα προϊόντα αυτά. Τώρα ναι είναι από τις λίγες εταιρίες με ελληνικό τμήμα στα κεντρικά της Γαλλίας και μάλιστα απασχολεί Έλληνες και όχι γάλλους που απλά γνωρίζουν την γλώσσα. Πρόσφατα επίσης η Photovista Group εξαγοράστηκε σε ένα πολύ μεγάλο ποσοστό από μία άλλη εταιρία πολύ μεγαλύτερη και γνωστή μας εδώ στην Ελλάδα για μια αντίστοιχη τεράστια εγχώρια εξαγορά. Περισσότερες πληροφορίες για τους αγγλομαθείς εδώ : http://www.vnunet.com/crn/news/2154070/dsg-snaps-pixmania Τέλος πρέπει όλοι μας να καταλάβουμε ότι όλα τα shops ανεξερέτως , κατά καιρούς κάνουν λάθη, αντιμετοπίζουν προβλήματα και δυστυχώς οι αποδέκτες όλων αυτών είμαστε εμείς όλοι την μία εγώ, την άλλη ο paredose, την τριτη ο paredose, την τεταρτη ο paredose.... την εκατοστή ο paredose (το παράκανα) ... Σε ένα όγκο παραγγελιών μεγγάλο, που εκτελούνται καθημερινά από τα μαγαζιά πάντα υπάρχει ποσοστό λανθασμένης εκτέλεσης. Ο τυχερός την πληρώνει... Έτσι είναι το εμπόριο... και δυστυχώς δεν μπορούμε να το αλλάξουμε... όσο και αν φωνάζουμε. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να παρακαλάμε να μην είναι η δικιά μας παραγγελία που θα ανήκει σε αυτό το ποσοστό λάθους ... (αδύνατο να είμαστε πάντα εμείς βέβαια οι τυχεροί , και αν κάποιος είναι τυχερός σε αυτό αποδεδειγμένα να μου το πεί, μου λείπει μια 6αδα στο joker) ;-)))))
mpampis81 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2008 Σκέφτομαι να γοράσω ένα κινητό Samsung από το συγκεκριμένο e-shop Δεν ξέρω όμως αν το δέχεται εδώ η Samsung για service αν χρειαστώ κάτι Κανονικά δεν θα πρέπει τα πράγματα που πουλάει να έχουν ελληνικό μενού και software? Δεν είναι υποχρεωμένοι?
Timour21 Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Το παρακάτω μύνημα το έστειλα μόλις στην Pixmania και αναμένω απάντηση. Ποτέ ξανά Pixmania όμως.... Dear Sir/Madam, I'm writing in order to express my disgust towards your company and your services. 3 weeks ago I ordered and payed for a GPS device Garmin GPS Nuvi 350 for which I received a confirmation email at 23rd of March that the product will be dispatched in the following 3 days. The days have passed and since I haven't received anything yet I contacted your customer service in order to get a courier voucher number in order to check where my package is. Immediately after I contacted the courier, I was informed that the package was received in a bad condition (opened) and that the sender (your company) was informed by the courier the same day (29th of March). I on the other hand was never informed and was expecting the GPS I ordered any day now. I only found out about this today, when I had to call your company and the courier service, otherwise I would have waited in vain for another few days for the GPS to arrive. Although this is not my first purchase from Pixmania, I can honestly say that it will be my last. I'm also going to forward this email to various technology forums and Greek technology magazines, in an effort to inform and hopefully prevent other buyers from having to deal with such a poor service like yours. I'm still expecting a quick resolution of this matter, and a rapid refund from your side in order to purchase the GPS from a more serious supplier this time. Regards, Χ. ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ ----- Τελικά μου γύρισε πίσω το email διοτι στο [email protected] που σε παραπέμπουν για να στείλεις email, απλά δεν λειτουργεί!!!!-----
yan0war Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Κι εγώ παράγγειλα μια ξυριστική μηχανή 21 νοεμβρίου σημερα είναι 9 δεκεμβρίου και δεν έχει έρθει ακόμη πήρα τηλεφωνα παντού και λέει έχει φτάσει αθηνα και είναι στο τμήμα ζημιών, τους λέω πως θέλω να ακυρώσω την παραγγελια και να μου επιστρέψουν τα χρηματα και απαντουν πως αυτο δεν γινεται αλλα αν τελικα εχει προβλημα θα επιστραφει σε αυτους και θα μου ξαναστειλουν αλλο. Το site λεει πως η αποστολη θελει 8-9 μερες ειμαστε τωρα στις 18 και παρουσιαστικε και προβλημα και δεν μου επιστρεφουν και τα χρηματα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.