Προς το περιεχόμενο

Απόψεις για το www.pixmania.com

tspiros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχοντας προσφάτως γίνει μέλος στην εταιρία πωλήσεων διαδικτύου που αντιπροσωπεύται στο site http://www.pixmania.com παρατήρησα τα παρακάτω, που πρέπει να προσέξετε όσοι μελλοντικά σκέφτεστε να αγοράσετε:

1. Δεν ισχύει η παράδοση των 5-6 ημερών. Στις δικές μου παραγγελίες περιμένω 10-11 ημέρες (σημ. μένω στην Καβάλα).

2. Προσοχή με τα προϊόντα που δεν έχουν service στην χώρα μας. Πρέπει να τα στείλετε στην Γαλλία και να επιβαρυνθείτε αρκετά μεταφορικά είτε πρόκειται για επισκευή είτε για επιστροφή με συμβόλαιο εγγυημένης αγοράς. (Συγκεκριμένα για μία τηλεόραση Acer που στοίχισε 300 περίπου ευρώ έπρεπε να πληρώσω 65 ευρώ μεταφορικά!)

3. Δεν είναι πάντα όλες οι τιμές οι χαμηλότερες της αγοράς δεδομένου ότι τα Ελληνικά e-shops όπως το megamarket, το e-shop και άλλα δεν χρεώνουν μεταφορικά για αγορές άνω καποιου ποσού ή για παράδοση σε μεγάλες πόλεις.

4. Γενικώς το πράγμα θέλει ψάξιμο!:)

• Απαντ. 73
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Αυτα ειναι μονο μερικα απο τα αρνητικα ορισμενων τετοιων καταστηματων...καλυτερα να παμε σε καποιο που εξασφαλιζει αμεση σχεδον παραδοση...

Δημοσ.

Πριν 1,5 - 2 πάντως χρόνο που είχα αγοράσει την Canon S60 από το εν λόγω κατάστημα είχα μείνει καταευχαριστημένος. Πρώτον, την είχα αγοράσει 200 περίπου ευρώ φθηνότερη από κάθε κατάστημα εδώ (150 φθηνότερη από το digitalo), αν και τώρα δε βλέπω να ισχύουν τόσο φθηνές τιμές. Δεύτερον, θυμάμαι την είχα παραγγείλει Πέμπτη πρωί και μου είχε έρθει Παρασκευή μεσημέρι!!! Στο ενδιάμεσο μου είχαν τηλεφωνήσει από το κατάστημα (γαλλίδα μάλλον, που ήξερε ελληνικά όμως) για επιβεβαίωση της παραγγελίας. Δεν ξέρω αν άλλαξε κάτι από τότε, αλλά τότε ήταν τέλειο κατάστημα.

Δημοσ.

Το ίδιο συνέβη και σε εμένα. Δευτέρα παράγγειλα την Canon, Τρίτη πήρε η Γαλλίδα (!!) και Τετάρτη πρωί την είχα (!!!! ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ).

-70? σε σχέση με τα Ελληνικά eshops.

Δημοσ.

Πριν 2 μήνες είχα αγοράσει μια Casio που δυστυχώς ήταν ελαττωματική. Αφού ενημέρωσα το service Μου είπαν ότι θα έρθουν να το πάρουν σε 2 μέρες Δευτέρα ήταν τότε. Το αποτέλεσμα έφτασε Πέμπτη και άφαντη τότε παίρνω απόφαση να την στείλω μου στοίχισε 25 euro και μου έβγαλε λάθος διεύθυνση το site. H courier έφτασε Σαββάτο !!!! Το αποτέλεσμα να καθυστερήσει η αντικατάσταση για 40 μέρες, 10 μέρες περίπου πείρε για να πάει στο σωστό τμήμα μέσα στην εταιρία!!!! Και ερχόμαστε στο τώρα αγόρασα πρόσφατα μια νέα Casio από (BSI χονδρική) Ελλάδα και είχε πρόβλημα στο Flash την στέλνω Αθήνα με πληρωμένα courier από την έλμη systems και μέσα σε 4 μέρες ήρθε πίσω καινούργια!!!! Το Pixmania την είχε 10 εύρο πιο ακριβή χωρίς τα μεταφορικά.

Δημοσ.

Η παραγγελία μου που έγινε στην 9/8/2007 ακόμη δεν έχει έρθει! Λένε ότι θα την παραλάβω τέλος εβδομάδας δηλ. 17 ημέρες παράδοση!

Και διατυμπανίζουν τις 48 ώρες παράδοση! Χώρια που με τα μεταφορικά το προϊόν βγαίνει πιο ακριβό.

Εγώ πάντως με το pixmania έκλεισα.

Αναρωτιέμαι άν είμαι εγώ ο τυχερός ή υπάρχουν κι άλλοι;

• Super Moderators
Δημοσ.

Το Pixmania είναι από τα μεγαλύτερα και αξιόπιστα online καταστήματα!

Αν καλέσετε από Ελλάδα σας απαντάνε και στα Ελληνικά!

Μέχρι τώρα δεν είχα κανένα πρόβλημα με τις αγορές από εκεί!

:-D

Δημοσ.
Η παραγγελία μου που έγινε στην 9/8/2007 ακόμη δεν έχει έρθει! Λένε ότι θα την παραλάβω τέλος εβδομάδας δηλ. 17 ημέρες παράδοση!

Και διατυμπανίζουν τις 48 ώρες παράδοση! Χώρια που με τα μεταφορικά το προϊόν βγαίνει πιο ακριβό.

Εγώ πάντως με το pixmania έκλεισα.

Αναρωτιέμαι άν είμαι εγώ ο τυχερός ή υπάρχουν κι άλλοι;

δηλαδη εσυ ειδες κάτι που ηταν ακριβότερο με τα μεταφορικά και το αγορασες?

και προτιμησες να το αγοράσεις απο γαλλια και όχι απο κάποιο αλλο κατάστημα ελλάδα?

Ps. fyi τα παιδια που απαντάνε ειναι έλληνες και δουλευουν εκει. δεν ειναι γάλλοι που ξέρουν ελληνικά

Δημοσ.

Υπάρχει και το skroutz για να συγκρίνουμε τις τιμές και να αγοράζουμε από το φθηνότερο κατάστημα (αν και πολλές φορές προτιμώ να δώσω κάτι παραπάνω σε κάποιο αξιόπιστο κατάστημα παρά να ψωνίσω από το απόλυτα φθηνότερο και να μην ξέρω πότε και αν θα παραλάβω).

btw, έχει προσέξει κανείς στα αποτελέσματα του skroutz αυτό το site;

Εμφανίζεται να έχει ακριβώς τα ίδια προϊόντα με την pixmania (ακόμα και τα πακέτα με τα αξεσουάρ), έχει ακριβώς την ίδια περιγραφή στα προϊόντα, αλλά τα έχει αρκετά ακριβότερα, με ακριβότερα μεταφορικά και μεγαλύτερο χρόνο παράδοσης. Δεν ξέρω για εσάς, αλλά εμένα περνάνε διάφορα από το μυαλό μου... :roll:

Δημοσ.

btw, έχει προσέξει κανείς στα αποτελέσματα του skroutz αυτό το site;

Εμφανίζεται να έχει ακριβώς τα ίδια προϊόντα με την pixmania (ακόμα και τα πακέτα με τα αξεσουάρ), έχει ακριβώς την ίδια περιγραφή στα προϊόντα, αλλά τα έχει αρκετά ακριβότερα, με ακριβότερα μεταφορικά και μεγαλύτερο χρόνο παράδοσης. Δεν ξέρω για εσάς, αλλά εμένα περνάνε διάφορα από το μυαλό μου... :roll:

για πες τι σου περναει απο το μυαλό και θα σου πω μετά τι συμβαίνει. :)

Δημοσ.

Ότι τα αγοράζουν από το pixmania, βάζουν ένα καπέλο και τα μεταπουλάνε.

Μπορεί να κάνω λάθος βέβαια, αλλά κάθε φορά που ψάχνω για κάτι στο skroutz και βλέπω αυτό τα κατάστημα να εμφανίζεται μετά το pixmania με την ίδια ακριβώς περιγραφή, η υποψία ενισχύεται (παράδειγμα αυτή η αναζήτηση).

Στο site τους ισχυρίζονται ότι διαθέτουν "έναν απο τους μεγαλύτερους στόλους οχημάτων αλλά και ένα απο τα πιο οργανωμένα συστήματα εφοδιαστικής (Logistics) για τις μεταφορές εντός του εθνικού οδικού δικτύου της Ελλάδας", αλλά για αποστολές εντός Ελλάδας χρειάζονται περισσότερο χρόνο απ'ότι η pixmania από Γαλλία και χρεώνουν τα διπλάσια.

Δημοσ.

περιπου το εχεις πιάσει

η απάντηση ειναι εδώ

http://www.pixmania-pro.com/gr/gr/explanations.html

ουσιαστικά μεταπωλουν προιοντα απο το Pixmania.

δες επίσης και αυτό το κατάστημα

http://www.shopcenter.gr/

απλα εσυ πληρώνεις εδώ σε αυτούς και αυτοι παραγγέλνουν απο Pixmania και σου έρχεται η απευθείας απο γαλλία η αν υπάρχει στοκ Που δεν το πιστεύω απο το εδώ κατάστημα.

το πιθανότερο ειναι το πρώτο σενάριο εκτός απο τις ομαδικές που λέει μιας και εκεί εχει μεγαλύτερη έκπτωση.

τσέκαρε και το faq Που λέει για το drop shipement για να καταλάβεις ακριβώς πως δουλεύει

http://www.pixmania-pro.com/faq-dropshipment-dropshipping-dropship/gruk_faq.html

Δημοσ.

Ήταν να κάνω μια αγορά από εκεί αλλά δεν ξέρω ψιλοφοβίθηκα

Προτιμώ τα ελληνικά καταστήματα. Αν συμβεί κάτι μπορεί λέω μπορεί να βρεις το δίκιο σου Σε αυτά άσε...

Δημοσ.

Με το pixmania αγόρασα πρόσφατα 2 προϊόντα από εκεί, αρχές ιουλίου. Αν και δεν κατάλαβα γιατί τα έστειλαν ξεχωριστά αφού η παραγγελία έγινε και για τα δύο μαζί, το ένα ήρθε κανονικά, μέσα σε 3 μέρες και το άλλο.. χάθηκε. Στο site της εταιρίας κουριερ έδειχνε ότι το πακέτο κόλλησε κάπου στο Βέλγιο και μετά τηλεμεταφέρθηκε στη Γαλλιά! Όπως κατάλαβα έφταιγε το πρακτορείο κουριερ αλλά ήταν δικό τους θέμα (από το pixmania) να βρουν τι έγινε, από τη στιγμή που πληρώνεις τα μεταφορικά σε αυτούς. Μετά από αρκετά email και χρόνο (ένα μήνα περίπου) ξαναέστειλαν το προϊον φυσικά χωρίς καμιά παραπάνω χρέωση. Οπότε η εντύπωση που έμεινε είναι σαν τοστ, ανάμεικτη! Το ένα πακέτο μέσα σε 3 μέρες χωρίς κανένα πρόβλημα, το άλλο μετά από ένα μήνα και μετά από αρκετά παράπονα. Πάντως στις τιμές ειδικά στο δεύτερο ήταν 50% φθηνότερα!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...