Προς το περιεχόμενο

Περιεργα-κουλα ονειρα...

tzafarela

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Χθες βραδυ ειδα το πιο κουλο και ασυντονιστο ονειρο ever...

Ημουν, λεει, με την παρεα μου σε ενα αμαξι και πηγαιναμε σε μια παραλια. Φτανουμε και αντι να δουμε καμια αμμουδια βλεπουμε εναν γκρεμο και απο κατω η παραλια. Αποφασιζουμε να τον κατεβουμε και φτανοντας στην παραλια, διαπιστωνουμε οχι μονο οτι ειναι χιονισμενη αλλα και κατειλλημενη απο χιλιαδες στρουθοκαμηλους!!!Οι οποιες αρχισαν να μας επιτιθενται με τα ραμφη τους και για να αντεπιτεθουμε αρπαζαμε απο εναν κροκοδειλο(αδυνατω να θυμηθω που σκατα τους βρηκαμε)και τις βαρουσαμε...Αφου εγω και η επιλεκτη ομαδα μου λοιπον τις εξοντωσαμε αποφασιζουμε να παρουμε ενα ιστιοφορο που βρισκοταν στην (χιονισμενη)παραλια και να παμε να αραξουμε σε μια καφετερια στο απεναντι νησι!!!!:roll:

Στη διαδρομη ομως μας κυνηγουσε μια τεραστια τσουχτρα-μεδουσα περιτριγυριζοντας το σκαφος!Τελικα επεσα καταλαθος στη θαλασσα και ενιωθα να με τραβαει η τσουχτρομεδουσα στον πατο της θαλασσας...

Σε οποιον το ειπα με μουτζωνε...Με το δικιο του!:roll:

Καθόλου δίκιο δεν έχει :]

Mου θύμισες ένα δικό μου όνειρο που είχα πριν κάτι μήνες

Θυμάμαι αρκετές λεπτομέρειες από τα χτεσινά μου όνειρα..

Αρχικά, κατά τη μέση της νύχτας, με πιάνει κατούρημα, και εκεί που μίλαγα με έναν χαρακτήρα στον ύπνο μου του λέω "Περίμενε μια στιγμή να κατουρήσω και θα επιστρέψω". Λίγο πριν ξυπνήσω ψυλλιάστηκα ότι ονειρευόμουν και ότι έπρεπε να ξυπνήσω για να πάω στην τουαλέτα! Μετά όταν ξανακοιμήθηκα δεν θυμάμαι αν συνεχίστηκε το ίδιο όνειρο, νομίζω πως όχι πάντως.

Αργότερα, κατά τις πρωινές ώρες είδα(έζησα) το όνειρο το οποίο θυμάμαι καλύτερα.

Ήμουν διακοπές σε ένα ελληνικό νησί με τους γονείς και τα αδέρφια μου. Η θάλασσα του νησιού ήταν αρκετά περίεργη. Αρχικά εντύπωση μου έκανε ότι τα κύματα ήταν πολύ μεγάλης συχνότητας και μικρού σχετικά πλάτους. Το ένα μετά το άλλο έσκαγε πολύ γρήγορα στην ακτή αλλά προς τα βαθιά η θάλασσα ήταν σχεδόν τελείως ήρεμη λες και ήταν "λάδι".

( Eν τω μεταξύ, μάλωσα και με μια περιπτερού/ψιλικατζού επειδή ήταν αισχροκερδής! Αρχικά είχα την εντύπωση ότι 'έκλεβε' κάτι πιτσιρικάδες (2 ευρώ για μια κόκα-κόλα),της την είπα, και μετά κάτι πήγα να πάρω εγώ και με έκλεψε στα ρέστα.. pissedoff )

Ουσιαστικά επρόκειτο για λιμνοθάλασσα και η απόσταση από την παραλία που βρισκόμασταν στην απέναντι ήταν αρκετά μικρή ώστε να την διανύσει κάποιος κολυμπώντας. Τα κύματα υποχώρησαν κάπως οπότε σκέφτηκα να κολυμπήσω μέχρι την απέναντι ακτή. Κοντά στην απέναντι ακτή υπήρχαν πολλοί κροκόδειλοι. Ένας-δύο με πλησίαζαν μάλλον απειλητικά. Τελικά βγήκα στην ακτή, αφού απέφυγα κάποιους κροκόδειλους, προχώρησα πάνω στο σώμα κάποιων άλλων λες και ήταν μικρό μονοπάτι. whew

Στον γυρισμό μου προς την παραλία όπου βρισκόμουν αρχικά, βρέθηκα λίγο πιο πέρα, στην προέκταση της αρχικής παραλίας. Εκεί ήταν ενας κροκόδειλος με ένα τετράγωνο γυαλί προσκολλημένο στο πάνω μέρους του κεφαλιού του. Έβγαλα ένα μαχαίρι και το έκοψα, από κάτω υπήρχε ένα διαμάντι το οποίο πήρα. Αυτή η τελευταία σκήνη εξελίχθηκε με μένα να νιώθω λες και είμαι μέρος ενός PC game 1ου προσώπου, μάλλον point&click adventure πρώτου προσώπου. lmao Έκπληξη biggrin

Γενικά η συνειδητότητα μου κατά τη διάρκεια των ονείρων ήταν αρκετά χαμηλά, μόνο προς το τέλος τους κάπως αυξήθηκε..

Περί lucid dreaming ,το να καταγράφεις οτιδήποτε θυμάσαι από τα όνειρα σου βοηθάει πολύ

• Απαντ. 50
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Σουρεαλιστικό και ψιλομακάβριο,αλλά είχε πλάκα.

Πριν από πολλά χρόνια είδα όνειρο ότι είχε πεθάνει ο παππούς μου και η γιαγιά μου είχε δέσει το φέρετρο σε ένα τζετ σκι και έκανε βόλτες στη θάλασσα ντυμένη με τα κλασσικά μαύρα τσεμπέρια,ρούχα κτλ κτλ.

Απίστευτα ό,τι να ναι όνειρο..

Μαλλον το αγαπουσε πολυ!!!!:roll:

Δημοσ.
Τώρα δε ξέρω αν μπορεί να θεωρηθεί περίεργο / κουλό , πάντως είναι απίστευτα απολαυστικό όταν μου συμβαίνει.

Κάποιες φορές μου τυχαίνει όταν ονειρεύομαι να συνειδητοποιώ οτι ονειρεύομαι και να παίρνω τον έλεγχο του ονείρου μου , κάνω κουμάντο σα να λέμε στο όνειρο μου , μπορώ να πετάξω κτλ.Δε κρατάει για πολύ βέβαια , ούτε έχω απόλυτο έλεγχο αλλά οσο κρατάει είναι τρελή εμπειρία αν και με φοβίζει λίγο.Έχω διαβάσει οτι με εξάσκηση μπορεί κάποιος να το πετυχαίνει όποτε θέλει και να έχει έλεγχο σε μεγάλο ποσοστό αλλά δε το χω ψάξει πολύ.

Εγω συνηθως το παθαινω ως εξης:

Ξυπναω απο ονειρο, θυμαμαι οτι εχω δει, μετα ξανακοιμαμαι και το "φτιαχνω" οπως θελω εγω...

Επισης εχω δει ενα διαστροφικο ονειρο!Οτι φιλιεμαι με την μητερα μου στο στομα...Μπλιααααχχχχχχχ

Δημοσ.
Αφήστε παιδιά....είδα σήμερα ένα άσχημο όνειρο.Τον Τζόρτζεβιτς να κάνει ανταύγιες....

Μπεζος, Άκρως οικογενειακόν

Δημοσ.
Τώρα δε ξέρω αν μπορεί να θεωρηθεί περίεργο / κουλό , πάντως είναι απίστευτα απολαυστικό όταν μου συμβαίνει.

Κάποιες φορές μου τυχαίνει όταν ονειρεύομαι να συνειδητοποιώ οτι ονειρεύομαι και να παίρνω τον έλεγχο του ονείρου μου , κάνω κουμάντο σα να λέμε στο όνειρο μου , μπορώ να πετάξω κτλ.Δε κρατάει για πολύ βέβαια , ούτε έχω απόλυτο έλεγχο αλλά οσο κρατάει είναι τρελή εμπειρία αν και με φοβίζει λίγο.Έχω διαβάσει οτι με εξάσκηση μπορεί κάποιος να το πετυχαίνει όποτε θέλει και να έχει έλεγχο σε μεγάλο ποσοστό αλλά δε το χω ψάξει πολύ.

στα περισσότερα όνειρα που βλέπω και όταν δεν κοιμάμαι βαριά μπορώ και το κάνω και εγώ και είναι αρκετά ωραίο.υπάρχουν όμως φορές που λέω "Ευτυχώς που ήταν όνειρο"...

μια φορά έβλεπα όνειρο και λέω σε έναν φίλο μου που ήταν μαζί μου"τσίμπα με να σιγουρευτώ ότι δεν είναι όνειρο".τελικά με τσίμπισε,πόνεσα και ήμουν σίγουρος ότι δεν ήταν όνειρο,αλλά....:confused:

Δημοσ.
Μπεζος, Άκρως οικογενειακόν

Άντε το πε επιτέλους ένας.Μιας και λέγαμε για όνειρα είπα να το πετάξω:mrgreen:

Δημοσ.
Εγω συνηθως το παθαινω ως εξης:

Ξυπναω απο ονειρο, θυμαμαι οτι εχω δει, μετα ξανακοιμαμαι και το "φτιαχνω" οπως θελω εγω...

Αυτο ειναι ολα τα λεφτα! Παλια το εκανα συνεχεια. Πολλες φορες εβλεπα ενα ονειρο που μου αρεσε, αλλα ξυπνουσα για διαφορους λογους. Ξανακοιμομουν και συνεχιζα το ονειρο απο εκει που σταματησε. Δυστυχως πια δεν μπορω να το κανω.. :(
Δημοσ.

Φρεσκο φρεσκο:

Ημουν σε σχολικη εκδρομη μεσα σ'ενα πουλμαν, οπου ειχαμε διαπιστωσει με τους (τοτε)συμμαθητες μου οτι αναμεσα μας υπαρχει ενας δολοφονος...

Εγω ισχυριζομουν πως ειναι ο οδηγος του πουλμαν. Καθομουν μπροστα διπλα απο τη θεση του οδηγου μαζι με μια φιλη, ωσπου βλεπω τον οδηγο-ο οποιος ηταν ενας (τωρινος) καθηγητης μου στο πανεπιστημιο:???:-να εχει κλειστα τα ματια του απο την νυστα ενω οδηγουσε. Και λεω στους υπολοιπους:"Ειδατε που θελει να μας σκοτωσει??"

Με ακουσε αυτος, τα πηρε στο κρανιο και μου εχωσε 5ημερη αποβολη....:confused::neutral:

Πολυ καλημερα!!:-D

Δημοσ.

Είδα 2 πρόσφατα.

Το ένα ήταν οτι πήγαινα cinema να δώ τους 300 αλά αντί να πάω με κάποιο μεταφορικό μέσο όλο τον δρόμο τον έκανα πάνω σε μια καρέκλα γραφείου.

Το 2ο ήταν απο τα κλασσικά που βλέπω κατά καιρούς(τύπου ιστορίες απ τη κρύπτη) στα οποία στο τέλος πάντα πεθαίνω.Αυτή τη φόρα ήμουνα σε ένα bar και όσοι ήταν εκεί με κοιτάζανε περίεργα και στο τέλος θέλανε να μου κόψουνε το πόδι.Μετά κατάφερα να ξεφύγω και βρέθηκα θησείο,εκεί που είναι οι καφετέρειες και όλοι ήταν ύποπτοι εκτός απ τους τουρίστες.Όλοι ερχόντουσαν κατα πάνω μου και φώναζα στους τουρίστες βοήθεια στα αγγλικά και μου λέγαν δεν καταλαβαίνω.Στο τέλος πέσαν όλοι οι άλλοι πάνω μου και άρχισαν να με μαχαιρώνουν.

Δημοσ.

και εγω το ιδιο παθενω βεβαια εχει πολυ και ρο να μου συμβει αλλα ηταν τελειο!!!Βασικα οταν το πρωτοειδα μου αρεζε καποιος και ηταν και αυτος στο ονειρο οποτε τον φιλουσα τον αγκαλιαζα καναμε και σεξ και μετα ξυπνισα δυστυχοσ και τελιωσε το ονειρο!!!!:twisted:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...