Mystirios Δημοσ. 20 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2007 Τώρα δε ξέρω αν μπορεί να θεωρηθεί περίεργο / κουλό , πάντως είναι απίστευτα απολαυστικό όταν μου συμβαίνει. Κάποιες φορές μου τυχαίνει όταν ονειρεύομαι να συνειδητοποιώ οτι ονειρεύομαι και να παίρνω τον έλεγχο του ονείρου μου , κάνω κουμάντο σα να λέμε στο όνειρο μου , μπορώ να πετάξω κτλ.Δε κρατάει για πολύ βέβαια , ούτε έχω απόλυτο έλεγχο αλλά οσο κρατάει είναι τρελή εμπειρία αν και με φοβίζει λίγο.Έχω διαβάσει οτι με εξάσκηση μπορεί κάποιος να το πετυχαίνει όποτε θέλει και να έχει έλεγχο σε μεγάλο ποσοστό αλλά δε το χω ψάξει πολύ.
Lucifer Δημοσ. 20 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2007 δν θέλει ιδιαίτερη εξάσκηση, το κάνω από πολύ μπόμπιρας αυτό.
KWSN_Men Δημοσ. 20 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2007 Τώρα δε ξέρω αν μπορεί να θεωρηθεί περίεργο / κουλό , πάντως είναι απίστευτα απολαυστικό όταν μου συμβαίνει.Κάποιες φορές μου τυχαίνει όταν ονειρεύομαι να συνειδητοποιώ οτι ονειρεύομαι και να παίρνω τον έλεγχο του ονείρου μου , κάνω κουμάντο σα να λέμε στο όνειρο μου , μπορώ να πετάξω κτλ.Δε κρατάει για πολύ βέβαια , ούτε έχω απόλυτο έλεγχο αλλά οσο κρατάει είναι τρελή εμπειρία αν και με φοβίζει λίγο.Έχω διαβάσει οτι με εξάσκηση μπορεί κάποιος να το πετυχαίνει όποτε θέλει και να έχει έλεγχο σε μεγάλο ποσοστό αλλά δε το χω ψάξει πολύ. Lucid dream
Luxx Δημοσ. 20 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2007 Τωρα τελευταια αρχισα να ελεγχω και εγω τα ονειρα που βλεπω. Για παραδειγμα ειχα δει οτι ειχε πεθανει ο πατερας μου (Χτυπα ξυλο!) και η μητερα μου εκλαιγε. Τοτε της ειπα να σταματησει να κλαει γιατι ειναι ονειρο. Την χαιρετησα και ξυπνησα..
__D3mIaN__ Δημοσ. 20 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2007 ναι ειναι ωραιο να εχεις τον ελεγχο στα χερια σου οταν ονειρευεσαι, μου εχει συμβει κ μενα. Βασικα χτες ειδα ενα κουλο... ημουν λεει σπιτι μου, αλλα για καποιο λογο το σπιτι μου ηταν το προαυλιο του τει μου, και εκει ειχα λεει τον υπολογιστη μου και επαιζα wow και καποιος μου hackare το account. αυτο ελεος ε?
haunter_2 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2007 My turn : 1) Ήμουν με την παρέα μου σε μια καφετέρια της περιοχής μου (ψιλοκατώγι) και ξαφνικά περνάει ένα τραίνο και μας χτυπάει. Πίσσα σκοτάδι και ξυπνάμε σε ξαπλώστρες, σε έναν καταπράσινο λόφο έξω από μια έρημη πόλη.Τέλος 2) Ήμουν στην κουζίνα του σπιτιού μου και από την απέναντι ταράτσα, ένα λυκόσκυλο μου πέταγε δυναμίτες!!!
desolatorXT Δημοσ. 20 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2007 ένα κουλό που είδα τελευταία ήταν το εξής (για δεύτερη φορά μετά από καιρό)... Ξεκίνησα με το αυτοκίνητο, μόνος, να πηγαίνω προς την θάλασσα, αντί για εκεί βέβαια βρέθηκα σε μια πόλη, όπου όλως τυχαίος ήταν μερικοί φίλοι μ... Αφου έγιναν μερικές μλκ που δεν θυμάμαι, έφυγα απο αυτούς για να πάρω από ένα μαγαζί που είχε εκεί μια τυρόπιτα (ποιος ξέρει τι λιγούρες είχα βραδιάτικα ), στον γυρισμο (χωρίς να προλάβω να φάω την τυρόπιτα, ) πετάγονται που λές κάτι τίγρεις (OMG δλδ) και αρχίζουν να με κυνηγάνε, αφού έτρεχα για ώρα, βγήκαμε έξω από την πόλη στα βουνά και τα λαγκάδια... Σε κάποια φάση λοιπόν, βλέπω να έρχονται καταπάνω μου και συνειδητοποιώ ότι δεν προλαβαίνω να ξεφύγω... Οπότε σαν κύριος, πατάω ESC, στο main menu πατάω quit game, και μετά ξύπνησα... Υ.Γ. το menu έμοιαζε με αυτό του Return to castle Wolfenstein... :roll:
21century Δημοσ. 20 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2007 Παιδια τα ονειρα ειναι μια αλλη πτυχη της ανθρωπινης ψυχοσυνθεσης και της προσωπικοτητας μας με ενα μειγμα περιεργο αρκετες φορες. Μερικοι ειναι τυχεροι. Το να βλεπεις ονειρα συνεχεια ειναι καλο και για μενα ισχυει οτι βλεπω παντα. Πολλες φορες μαλιστα ειναι προφητικα και γι αυτο μου κολλησαν το παρατσουκλι που βλεπετε. Μαλιστα εχω καταφερει να εχω επιγνωση των ονειρων και ως ενα βαθμο να τα ελεγχω. Απαιτει ομως καποια δουλεια και ισως βοηθησε οτι γνωριζω καλη ψυχολογια. Για μενα τα ονειρα ειναι μια πυλη για το μελλον η το χθες μεσα στην χωροχρονικη διασταση του εαυτου μας.
pappous_soulis Δημοσ. 20 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2007 Άλλο κουφό. Είχα λέει καταταγεί στον στρατό και με είχαν βάλει να υπηρετίσω στο λύκειο που πήγαινα! Μιλάμε για πολύ φάση όνειρο,είμουν σε μια αίθουσα βραδυάτικα και φύλαγα σκοπιά ανάμεσα σε κιμωλίες και θρανία... Επίσης,ο χειρότερος εφιάλτης που έχω δει (και μάλιστα επανειλιμένα όταν ήμουν μικρός): ήμουν λέει ένα μικρό κοτόπουλο που μόλις είχε βγει απ'το αυγό και ήμουν τριγυρισμένο απο κάτι γιγάντιους κόκορες. (!) Ακούγεται γελίο,όμως είναι το πιο άσχημο όνειρο που έχω δει,σοβαρά. :-?
desolatorXT Δημοσ. 20 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2007 Παιδια τα ονειρα ειναι μια αλλη πτυχη της ανθρωπινης ψυχοσυνθεσης και της προσωπικοτητας μας με ενα μειγμα περιεργο αρκετες φορες. Μερικοι ειναι τυχεροι.Το να βλεπεις ονειρα συνεχεια ειναι καλο και για μενα ισχυει οτι βλεπω παντα. Πολλες φορες μαλιστα ειναι προφητικα και γι αυτο μου κολλησαν το παρατσουκλι που βλεπετε. Μαλιστα εχω καταφερει να εχω επιγνωση των ονειρων και ως ενα βαθμο να τα ελεγχω. Απαιτει ομως καποια δουλεια και ισως βοηθησε οτι γνωριζω καλη ψυχολογια. Για μενα τα ονειρα ειναι μια πυλη για το μελλον η το χθες μεσα στην χωροχρονικη διασταση του εαυτου μας. [γνώμη]Όταν κοιμόμαστε στον εγκέφαλο γίνετε μια ανακατάταξη και τακτοποίηση όλων των "μνημών/εμπειριών/συναισθημάτων" που νιώσαμε την προηγούμενη μέρα... Κατα την διάρκεια αυτών τον διεργασιών βλέπουμε όνειρα από τα οποία άλλα θυμόμαστε και άλλα όχι... Έτσι λοιπόν, συνήθως, βλέπουμε πράγματα που φοβόμασταν, έστω και ασυνείδητα, πράγματα που θα θελάμε να γίνουν, και πολλές φορές τα όνειρα επηρεάζονται απο τα αισθήματα που έχεις εκείνη την στιγμή, π.χ. πείνα, ή πολλές φορές μου έχει τύχει να χτηπύσω π.χ. το πόδι μου την ώρα του ύπνου, και να αλλάξει η τροπή του ονείρου, σε κάτι σχετικό, να τραυματιστώ μέσα στο όνειρο παράδειγμα... Μπορεί μερικές φορές να φαίνονται κουλά, αλλά πάντα αν το σκεφτείς έχουν σχέση με πράγματα που έγιναν χτές...Δεν έχουν καμία σχέση λοιπόν με προβλέψεις του μέλλοντος, μεταφυσικές ιδιότητες κτλπ... Παραδείγματος χάρην, μου λέει στην εξεταστική κάποιος, "χτές είδα ένα όνειρο ότι δεν έγραψα καλά στις εξετάσεις, και έγινε αυτο κ το άλλο κτλπ και όντως σήμερα δεν έγραψα καλά..." αυτό το όνειρο δεν είναι προφητικό... Την προηγούμενη μέρα είχε άγχος σχετικά με το πώς θα τα πάει εξετάσεις, οπότε στο όνειρο είδε κάτι που σχετιζόταν με αυτό, συνδυασμένο ίσως και με παλαιότερες μνήμες, οι οποίες ήταν σχετικές με το θέμα...Φοβόταν δλδ ότι δεν θα τα πάει καλά , επειδή ακριβώς ασυνείδητα ήξερε ότι δεν είχε διαβάσει σωστά, και αυτή η αίσθηση μεταφέρθηκε και στο όνειρο...[/γνώμη]
dalton85 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2007 Εχω δει επανειλημμενα οτι οδηγο και οταν παω να πατησω φρενο αυτο δεν ανταποκρινεται ή παω να στριψω και ουτε το τιμονη ανταποκρινεται αλλα δεν ηταν στο ιδιο ονειρο αλλα σε διαφορετικα και περιοδους που δεν ειχα αμαξι να οδηγησω. Αυτο που με ειχε φρικαρι μια περιοδο ηταν οταν ειδα οτι ειχα μια μικρη φαλακρα στο πισο μερος του κεφαλιου(καποια στιγμη ναι αλλα εκει που εχεις τωρα ξαφνικα δεν). Αλλα δεν ειχε συμβει ουτε ειχα μιλησει εκεινη τη μερα περι τετοιου πραγματος με κανεναν. Ακομα ειχα δει οτι δεν μπορουσα να φτιαξω το pc μου. Εκει φρικαρισα λιγο αλλα μετα ξυπνησα και το ειδα ανοιχτο.
SL9S9 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2007 Εκει που ήμουνα αραχτός στην πλαζ, βλέπω στο βαθος 2 μικρα αεροπλανακια συνδεδεμενα με μια οριζοντια φαρδια σκαλωσιά να προσπαθούν να στριψουν και να ερθουν προς την πλαζ. Τελικα ήρθαν και πετουσαν χαμηλα πανω απο την πλαζ κατα μηκος της. Πανω στην σκαλωσιά ήτανε τοποθετημενες ξαπλωτούρες και ενας τυπος με γυαλια επινε φραπε. Απο κατω ο κόσμος φωναζε "Εισαι και ο πρωτος..." Μολις εφτασαν στην ακρη της πλαζ τα 2 αεροπλανακια καρφώφηκαν και μαυρος καπνος σκεπασε τον ουρανό...ενω ενας ετρεχε να σωθεί (ο τυπος με τα γυαλια ή ο πιλοτος δεν ξερω). :mrgreen:
Tempora Δημοσ. 20 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2007 Το πιο αστείο ήταν ένα που είδα κάτι που ήθελα δηλαδή αυτή την οπτική ίνα http://www.advanced-intelligence.com/opticsb.html
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.