tzafarela Δημοσ. 19 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2007 Χθες βραδυ ειδα το πιο κουλο και ασυντονιστο ονειρο ever... Ημουν, λεει, με την παρεα μου σε ενα αμαξι και πηγαιναμε σε μια παραλια. Φτανουμε και αντι να δουμε καμια αμμουδια βλεπουμε εναν γκρεμο και απο κατω η παραλια. Αποφασιζουμε να τον κατεβουμε και φτανοντας στην παραλια, διαπιστωνουμε οχι μονο οτι ειναι χιονισμενη αλλα και κατειλλημενη απο χιλιαδες στρουθοκαμηλους!!!Οι οποιες αρχισαν να μας επιτιθενται με τα ραμφη τους και για να αντεπιτεθουμε αρπαζαμε απο εναν κροκοδειλο(αδυνατω να θυμηθω που σκατα τους βρηκαμε)και τις βαρουσαμε...Αφου εγω και η επιλεκτη ομαδα μου λοιπον τις εξοντωσαμε αποφασιζουμε να παρουμε ενα ιστιοφορο που βρισκοταν στην (χιονισμενη)παραλια και να παμε να αραξουμε σε μια καφετερια στο απεναντι νησι!!!!:roll: Στη διαδρομη ομως μας κυνηγουσε μια τεραστια τσουχτρα-μεδουσα περιτριγυριζοντας το σκαφος!Τελικα επεσα καταλαθος στη θαλασσα και ενιωθα να με τραβαει η τσουχτρομεδουσα στον πατο της θαλασσας... Σε οποιον το ειπα με μουτζωνε...Με το δικιο του!:roll: Μαλλον πρεπει να κοψω το πολυ διαβασμα..Καταραμενη εξεταστικη.. Οποιος δε βαριεται και βλεπει κουλα, περιεργα, ανεξηγητα ονειρα ας συνεχισει...
aledjo Δημοσ. 19 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2007 το εχω ξαναγραψει! ειδα ονειρο οτι ο Ο.Τ.Ε. εδινε τζαμπα ADSL! ονειρωξη!!!!
Fan Δημοσ. 19 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2007 Χωρίς πλάκα, είναι τρια συνεχόμενα βράδια που βλέπω συνέχεια παράξενα όνειρα (πιο πριν έβλεπα όνειρο μια φορά το μήνα). Εχτές για παράδειγμα είδα ότι είχα οργανώσει σε δημοτικό σχολείο αγώνες Fight Club!!!!
pappous_soulis Δημοσ. 19 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2007 Εγώ ονειρεύτικα προχτές οτι είμουν σε ένα καφενείο,το οποίο ήταν και εκλογικό κέντρο,και ήμουν περιτρυγυρισμένος απο γέρους που με πιάναν και μου λέγαν τι να ψηφίσω Έχω δει και χειρότερα. Π.χ. είμουν στο CounterStrike,και είχα ένα sniper rifle,και επειδή μου τελείωσαν οι σφαίρες,όρμησα και άρπαξα τον αντίπαλο και άρχισα να του κοπανάω με μανία το κεφάλι στον τοίχο...:roll:
Physics_Rulez Δημοσ. 19 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2007 Έχω δει και χειρότερα. Π.χ. είμουν στο CounterStrike,και είχα ένα sniper rifle,και επειδή μου τελείωσαν οι σφαίρες,όρμησα και άρπαξα τον αντίπαλο και άρχισα να του κοπανάω με μανία το κεφάλι στον τοίχο...:roll: ΛΟΛ, έχω δεί κι εγώ τέτοιο όνειρο με counter strike!!! Ήμουν λέει στην Aztec στα νερά κάτω απ τη γέφυρα, μου τελειώνουν οι σφαίρες και αγχώθηκα γιατι δεν είχα άλλες!!! Τελικά έβγαλα τον άδειο γεμιστήρα, τον ξανακούμπωσα και ήταν πλέον γεμάτος αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
pappous_soulis Δημοσ. 19 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2007 Kαι γω εκεί ακριβώς είμουν!! Χωρίς πλάκα
Physics_Rulez Δημοσ. 19 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2007 Χαχαχα, εγώ είχα πιο μαγική λύση στο πρόβλημα πάντως!
pappous_soulis Δημοσ. 19 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2007 Eγώ όμως με το ξύλο-αλα-Σβατζενέκερ που έριξα κέρδισα το κοινό..
MsquitoPrincess Δημοσ. 20 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2007 Σουρεαλιστικό και ψιλομακάβριο,αλλά είχε πλάκα. Πριν από πολλά χρόνια είδα όνειρο ότι είχε πεθάνει ο παππούς μου και η γιαγιά μου είχε δέσει το φέρετρο σε ένα τζετ σκι και έκανε βόλτες στη θάλασσα ντυμένη με τα κλασσικά μαύρα τσεμπέρια,ρούχα κτλ κτλ. Απίστευτα ό,τι να ναι όνειρο..
slipknot Δημοσ. 20 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2007 Εγώ παιδιά κατά καιρούς βλέπω κουφά όνειρα.Το τελευταίο το είδα πρίν από 2-3 μέρες.Περπατούσα λοιπόν στη Τριών Ιεραρχών εδώ στα Άνω Πετράλωνα (για όσους ξέρουν) χαρούμενος και αμέριμνος.Ξαφνικά,βλέπω έναν τυπά με μούσια,μακρυά μαλλιά και αγριεμένο βλέμμα και αρχίζει να με κυνηγάει.Εγώ λοιπόν αρχίζω και τρέχω πρός τα πίσω.Βρίσκω ένα video club και μπένω μέσα ελπίζοντας να γλιτώσω απ' αυτόν.Με ακολουθεί και αυτός.Πάω πίσω από τον πάγκο που είναι αυτοί που δουλεύουν στο video club(εκείνη την ώρα είναι μόνο ένας και μας κοιτάζει έντρομος).Μιλάω στον τυπά να δώ τι θέλει και μου λέει ότι παλιά κάποιος του χε ρίξει έναν πύραυλο και έτσι είχε πεθάνει αλά τον είχανε πάρει και τον είχανε συναρμολογίσει,τον είχανε κάνει robot δηλαδή και για να πάρει εκδίκηση πρέπει να μου ρίξει πύραυλο.Βγάζει ένα πράμα με κουμπί πάνω και το πατάει και λέει πως έρχεται ένας πύραυλος τώρα και θα χτυπήσει το video club.Εγώ για να σωθώ τρέχω έξω(αυτός δεν με ακολουθεί).Είμαι λοιπόν στο πεζοδρόμιο και τρέχω και βλέπω τον πύραυλο να έρχεται...δίπλα στο πεζοδρόμιο,απο εκεί ακριβώς που είμαι είναι σταθμευμένο ένα van.Εγώ σκύβω για να αποφύγω τον πύραυλο και σκέφτομαι πως την γλίτωσα αλά τελευταία στιγμη ο πύραυλος πάει πάνω στο van,το χτύπαει και το ανατινάζει....και πεθαίνω.Παιδιά το είδα στ' αλήθεια αυτό....
skiaxtro7 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2007 χαχαχ ρε τι καμμενικα ονειρα ειναι αυτα????για να δεις το counter σε ονειρο πρεπει να το εχεις λιωσει το θεμα!
ata1983 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2007 Μετά από 10 συνεχόμενα επεισόδια 24 στον ύπνο μου ήμουνα ο Jack Bauer και την elisha cuthbert δεν την είχα κόρη αλλά γυναίκα!!! Ξύπνησα άλλος άνθρωπος, είχα σκοτώσει βέβαια και αρκετό λαό!
melkon2103 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2007 Καλα ολλα ειναι θεμα του τι εχεις ζησει εκεινει την μερα.π.χ αν συμμετυχες orgry(Ουπς λαθος)στον υπνο σου μπορει να εβλεπες πως ησουν ο σουγκλαγκος
Melissa_virus Δημοσ. 20 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2007 Είχα δει πριν 2 εβδομάδες ότι είμαι σε μια παραλία που έχω να πάω πολλά χρόνια (μπορεί και 12χρόνια). Ήμουν στην ακτή και έβλεπα καρχαρίες μέσα. Και φώναζα σε κάτι ανθρώπους να βγούνε γιατί έχει καρχαρίες και δεν με άκουγαν! Βασικά νομίζω με άκουγαν αλλά δεν τους έβλεπαν οι ίδιοι! Μετά ξαφνικά σκοτείνιασε ο καιρός και το σκηνικό έγινε χειμωνιάτικο. Αέρα κύματα χαμός. (Ο κόσμος χάθηκε εκτός του αδερφού μου. Τώρα που πήγε άγνωστο. Μάλλον τους έφαγαν οι καρχαρίες!) Και άρχισαν να πέφτουν φίδια από τον ουρανό! Πολλά φίδια, και πάνω μου πέφτανε και τα έδιωχνα μανιοδός. Δεν με δάγκωσαν. Και ξαφνικά, δεν ξέρω πως, βρέθηκαν κάτι σχολικά θρανία στην παραλία (!) και ανέβηκα πάνω σε ένα γιατί στην αμμουδιά είχε πάρα πολλά φίδια. Και εκεί πάνω πέφτανε, και τα έδιωχνα και μερικά που ήταν κάτω σκαρφαλώνανε. Καλά πολύ έντονο όνειρο… Μετά ξύπνησα… Γενικά βλέπω ΕΝΤΕΛΩΣ παρανοϊκά όνειρα. Αυτό ίσως να θεωρείτε πολύ νορμάλ για τα δικά μου δεδομένα! Το χειρότερο που με φρικάρει είναι να βλέπω τα ίδια όνειρα μετά από κάποια χρόνια. Πραγματικά με ανατριχιάζει αυτό. Και να τα βλέπω ακριβώς ολόιδια! Ενώ στον ξύπνιο μου δεν τα θυμάμαι και τόσο καλά. Αλλά στο ύπνο μου τα βλέπω πανομοιότητα. Πως το ξέρω θα μου πείτε? Δεν έχω απάντηση σε αυτό, απλά το ξέρω.
geovard Δημοσ. 20 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2007 Κάποτε είχα ονειρευτεί πως κοιμόμουν λέει καί έβλεπα ένα όνειρο πού όμως όσο καί να προσπαθώ δεν μπορώ να ξεκαθαρίσω το περιεχόμενό του!Σας μπέρδεψα ε?Εμ εγώ να δείτε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.