danaos Δημοσ. 19 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2007 Ρε παιδιά είναι δυνατό να τα κάνω να συνεργαστούν; Ακούω για το ότι το PSP μπαίνει internet αλλά δεν έχω καταφέρει μέχρι τώρα να το κάνω να συνεργαστεί με το router μου... Καμιά ιδέα; Ή μάλλον λεπτομερείς οδηγίες; (Ζητάω πολλά το ξέρω!!!) Καμιά ιδέα; Τίποτα;
ANEMOS-V Δημοσ. 19 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2007 Εφόσον έχεις ενεργοποιήσει το wifi από το modem σου,(χωρίς security γιατί θα ζητάει κλειδιά κτλ..) και το κουμπί wifi στο PSP στο ON.. πηγαίνεις στο PSP και ανοίγεις τον internet browser, αφού του δίνεις μια οποιαδήποτε διεύθυνση να ψάξει ,αυτός σε ρωτάει πως να συνδεθεί, εσύ επιλεγεις να τα κάνει αυτόματα settings χωρίς καμια ασφάλεια (για πιο fast) και είσαι ok.
ksessalonikios Δημοσ. 20 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2007 ...και μετά όλη η γειτονιά θα εχει τζάμπα ιντερνετ
tip8y Δημοσ. 20 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2007 Και κλειδιά να ζητάει απλα δίνει το κλειδί και μπαίνει
ANEMOS-V Δημοσ. 20 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2007 ...και μετά όλη η γειτονιά θα εχει τζάμπα ιντερνετ Αυτό εξυπακούεται.. είναι για test. Απλά είναι σπαστικό να πληκτρολογείς μακροσκελές νούμερα με το PSP, το συγκεκριμένο router και χωρίς να βιδώσεις την κεραία δίνει αρκετό σήμα στο χώρο, οποτε οι ένοικοι τριγύρω δε περνούν τίποτα.
danaos Δημοσ. 20 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2007 Εμ και με κλειδιά δοκίμασα αλλά τίποτα... Κάπου πήρε το μάτι μου ότι το psp δεν υποστηρίζει 802.11g. Έχει να κάνει μήπως αυτό;
ANEMOS-V Δημοσ. 20 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2007 Αμ δε... Μόνο 802.11β έχει... αυτο ηθελα να πω.. το προτοκολο 802.11b εινε συμβατο με το PSP.
citizen Δημοσ. 20 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2007 Εμ και με κλειδιά δοκίμασα αλλά τίποτα...Κάπου πήρε το μάτι μου ότι το psp δεν υποστηρίζει 802.11g. Έχει να κάνει μήπως αυτό; Μονος σου βρήκες το προβλημα :smile: (Δηλωσε στο USR το wirelles σε mixed mode (802.11b+g))
danaos Δημοσ. 21 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 21 Αυγούστου 2007 Η λύση βρέθηκε... Security->Wireless->Network authentication Ήταν wpa2 και το psp θέλει σκέτο wpa... Τέλος πάντων, πολύ κακό για το τίποτα. Ελληνικά (τονισμένοι χαρακτήρες) δεν υποστηρίζονται...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.