Προς το περιεχόμενο

Ταινίες που μετανιώσατε που είδατε ή δεν είδατε

paschalia

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Members
Δημοσ.

Μιας και παίζεται αυτή την εποχή στους κινηματογράφους, να πω πως μετανιώνω που είδα το Hannibal Rising.

• Απαντ. 280
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Tο τελευταιο harry potter,ηταν μια γρηγορη περιληψη του βιβλιου,κοβωντας τα παντα σχεδον,δεν ηταν καν σαν ταινια,σα γρηγορο τρεηλερ κατι...πολυ μουφα,κριμα γιατι η προηγουμενη ταινια ελεγε πολυ....

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν τα ξέρετε,αλλά μετάνιωσα που είδα ολόκληρα τα άνιμε Final Fantasy Unlimited και Sousei no Aquarion...

Επίσης μετανιώνω που δεν έχω δει ακόμα το :"Στο μυαλό του Τζον Μάλκοβιτς"

γιατί όλοι μου λένε ότι είναι πολύ καλό,αλλά εγώ βαριέμαι να δω ταινίες τώρα τελευταία...

Δημοσ.

εγω μετανιωνω όταν θέλω να δω το possession tou zulawski

και καλώ κι άλλους να το δούμε παρέα και καταλήγουν

έλα μωρέ τώρα ας δούμε κάτι άλλο πιο προσιτό

και ξαναβλέπω τελικά ταινίες που έχω ξαναδεί

και δεν με ενδιέφερε να τις ξαναδώ άμεσα τλχ.

σήμερα αντί για ζουλάφσκι, αφοί κοέν και intolerable cruelty.

1 φορά έφτανε. καλούτσικο αλλά στην 2η θέαση

ο γκρινιάρης από τα smurfs μένει άνεργος.

μην το πάρουν προσωπικά οι κοέν. απλώς

μετανιώνω που λόγω παρέας έχω δει

άπειρες ταινίες 2 και 3 φορές χωρίς ιδιαίτερο λόγο.

κερδίζεις άλλα όταν είσαι με παρέα,

αλλά φιλμικά μένεις πίσω ό,τι κι αν σημαίνει αυτό.

win some lose some i guess,

ή θα πρέπει ν'αρχίσω να κανω παρέα

με τον Δανίκα ή τον vsls αποκλειστικά :D

good night

Δημοσ.

Έλα μην κάνεις έτσι. Εγώ τους τελευταίους 4 μήνες, βλέπω σχεδόν αποκλειστικά ταινίες που έχω λιώσει, γιατί θέλω να τις δει η κοπέλα μου. Πριν περίπου μια βδομάδα τις έδωσα καμιά 50αριά ταινίες μαζεμένες μπας και προχωρήσουμε λίγο πιο γρήγορα τη διαδικασία. Και μπορώ να πω ότι λειτούργησε (τουλάχιστον έτσι δείχνουν τα πρώτα δείγματα). But still, για κάποιες ταινίες, πρέπει να είμαστε μαζί. Άσε που χρειάστηκε να τη μυήσω και σε South Park, Simpsons κ.α.

Anyway, προσωπικά δε με πολυνοιάζει γιατί δεν έχω σκοπό να δω όλες τις κλασικές ταινίες και δε με πειράζει να μείνω πίσω (δεν έχω λίστα). Αυτό το <___> (βίτσιο; κόλλημα; κουλτούρα; αδηφαγία; βάλτε τη λέξη που σας ταιριάζει) το έχω μόνο με τη μουσική, που και εκεί όμως θεωρώ πάντα ότι η ακρόαση απαιτεί συναυλία, ακριβώς όπως θεωρώ ότι οι ταινίες και ειδικά ορισμένες θέλουν κινηματογράφο. Όχι, ψέμματα, δε θέλουν. ΑΠΑΙΤΟΥΝ κινηματογράφο.

Υπομονή mate. Κάποιες ταινίες (όπως είχε πει και ένας κοινός φίλος-γνωστός) είναι και καλύτερα να τις βλέπεις μόνος σου. Και φυσικά ο συντονισμός διαθέσεων είναι δύσκολη υπόθεση. Όπως το είπες λοιπόν. Κάτι θα κερδίσεις, κάτι θα χάσεις.

Παρέα νομίζω ότι απαιτούν οι κωμωδίες και τα θρίλερ.

Δημοσ.

συνήθως όταν βλέπω μια ταινία ξέρω από πριν σε τι επίπεδο κυμαίνεται,γι αυτό και δε μπορώ να πω ότι μετανιώνω για μέτριες χαζοταινιούλες που είδα.

γι αυτό το λόγο ευχάριστα μπορεί αρκετές να με εξέπληξαν αλλά το αντίθετο όχι.

ταινίες όμως που αισθάνομαι ότι μετάνιωσα που είδα είναι το σαλό ή 120 μέρες στα σόδομα(ποτέ δεν κατάλαβα γιατί έπρεπε να σου δημιουργήσει τόσο άσχημο συναίσθημα αυτή η ταινία που να μην θες να σκεφτείς τίποτα άλλο γι αυτήν:evil:),

το μαχαίρι στο νερό(γιατί θεωρείται τόση απίστευτη αυτή η ταινία??:confused:)

και τέλος το επάγγελμα ρεπόρτερ(η πιο κουραστική ταινία που έχω δει στη ζωή μου)..

Δημοσ.
Ποιές ταινίες έχετε μετανιώσει που είδατε ή ποιές δε καταφέρατε να δείτε ποτέ

κ το έχετε ''κρίμα στην συνείδηση σας'' ?

εχω ό,τι κυκλοφορεί στον κινηματογράφο:)
Δημοσ.
Να συμπληρωσο και οι action ταινιες απαιτουν παρεα.

Και εγώ να συμπληρώσω ότι από τότε που οι action ταινίες έγιναν ένα συνονθύλευμα από μπουνιές και κλωτσιές που δεν καταλαβαίνεις ποιος βαράει ποιον και γυρίζονται από έναν σκηνοθέτη που έχει βάλει τον κάμεραμαν να κάνει κωλοτούμπες για να είναι πιο ενδιαφέρουσες, δε βλέπω action ταινίες, οπότε δεν ξέρω αν θέλουν παρέα.

Δημοσ.
House of wax....Αισχος!!!Πιο πατος και απο τον πατο!!!! :evil:

8 simfoniso APOLITA!!m t zori m evalan n t do kt filoi k meta efagan t vrisidi tis zois tous!eytixos p dn t eida st cinema!!!!1.megali ahdia2.epaize i paris hilton,t allo n po?

Δημοσ.
Αρχικό μήνυμα απο rose123

House of wax....Αισχος!!!Πιο πατος και απο τον πατο!!!!

τουλαχιστον βλεπεις την Hilton να πεθαινει με γαματο τροπο..:mrgreen::mrgreen:

¨ :twisted:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...