Προς το περιεχόμενο

Ταινίες που μετανιώσατε που είδατε ή δεν είδατε

paschalia

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

για το hot fuzz και γω το προτεινω να το δειτε, ενταξει το οτι δεν αρεσε σε μερικους δε σημαινει οτι δεν ειναι καλη ταινια. το ειχα δει πριν κανα μηνα κ μπορω να πω οτι το φθαριστηθηκα παρα πολυ:-D

• Απαντ. 280
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

η χειροτερη ταινια που εχω δει στον κινηματογραφο ειναι με διαφορα "ο ηρωας" και ακολουθουν το "ανθρωπινο στιγμα", το "η συμορια των 5", "η συμορια των 12"(σε αντιθεση με των 11 και των 13)

Απο τις καλητερες ταινιες που ηπαρχουν για μενα ειναι το "τελευταια εξοδος ριτα χεϊγορθ", το "κομης Μοντε Χριστο", το "οι αλλοι", "pursuit of happiness", "finding Forester", "forest gamp", "η επαφη", "βασικος στοχος", "matrix", "fight club", "seven",the illusionist"

Δημοσ.
metanioses pou to eides?

ειδα απλα δυο εκδοχες η μαλλον δυο διαφορετικες καταληξεις σε δυο περιστατικα

με κοινο γνωμονα τον τυπο. ε δεν το θεωρω ταινια αυτο εγω.

Δημοσ.
ξεχασα να αναφερω το παναθλιο good german,που ειδα το καλοκαιρι,ο ορισμος της αποτυχιας και της βαρεμαρας..καλα αυτος ο sodemberg,μετα το traffic,μου φαινεται πως μας δουλευει ολους....το Hott fuzz ειναι απο τις καλυτερες κωμωδιες της δεκαετιας....

den ksero an einai apo tis kalyteres ths dekaetias, alla ths xronias tou sigoura. Apla einai idiaitero styl humour pou prepei na eisai ekseikiomenos me ayto. Alloste ginonte toses anafores se alles tainies pou an den tis katalabaeneis den pianeis kai thn magkia ths tainias. Epishs ontas aggliko humour, xanei sthn metafrash poly, den mporeis na metafraseis leksh pros leksh mia agglikh humoristikh ataka me synepeia poly na mhn katalabainoun to asteio.

• Members
Δημοσ.

Α, να προσθέσω κι εγώ το Punisher. Σε Divx το είδα βέβαια, αλλά και πάλι το μετάνιωσα.

Πάντως, το Hot Fuzz, ακόμη κι εγώ που δεν είμαι εξοικειωμένος με το αγγλικό χιούμορ, το βρήκα μια χαρά ταινία και το διασκέδασα πολύ!

Δημοσ.
e nai afou itan d class movie :P

δεν την κατεχω την ορολογια απλα ξερω οτι υποτιθετε οτι ηταν στο στυλ ταινιων με χαμηλο μπατζετ που επαιζαν παλια σε αμερικανικα σινεμα η μια μετα την αλλη. κατι τετοιο. ωραια ας επαιζε και το αλλο το πλανετ χορορ πως λεγετε που κατι εγραφε εκει που διαβαζα οτι σχετιζετε να πω οκ αλλα τετοια αρπαχτη δεν εχω ξαναδει.

Δημοσ.
η χειροτερη ταινια που εχω δει στον κινηματογραφο ειναι με διαφορα "ο ηρωας" και ακολουθουν το "ανθρωπινο στιγμα"

Δεν πηγαίνεις πολύ σινεμά, ε;

Δημοσ.

καλα,ειμαστε λιγο off topic tωρα,αλλα οκ... το τραγικο με το deathproof ηταν οτι ειχε κ καλα το στυλακι των παρακμιακων ταινιων που αποτελει φορο τιμης,ενω ταυτοχρονα ηθελε να εχει κ καλα διαλογους κ φειλινγ ταινιων ταραντινο,που δεν κολλουσαν...πχ το πλανετ τερορ,ειναι πιο γραφικο,κ στους διαλογους,κ στη δραση-υποθεση,δεν εχει αυτο το ψευτοκουλτουρε,"ψαγμενο" κ καλα στυλακι του deathproof,ειναι in your face διασκεδαση 100%!!!πιστευω πως το deathproof,ειχε 3 σκηνες ολες κ ολες που αξιζαν(να ιδωθουν σε dvd βεβαια,ουτε καν στον σινεμα)...αμερικανικη ψευτοδιανοηση,διαλογοι της πλακας,που γραφονται στην τουαλετα,κ εν τελη,χειροτερη κ απο τις ταινιες που προσπαθει να αποτελεσει φορο τιμης...πραγματικα,τετοια βλακεια,δεν περιμενα να δω ποτε,κ πληρωσα κ 8 ευρω εισητηριο ο κοπανος....

Δημοσ.
καλα,ειμαστε λιγο off topic tωρα,αλλα οκ... το τραγικο με το deathproof ηταν οτι ειχε κ καλα το στυλακι των παρακμιακων ταινιων που αποτελει φορο τιμης,ενω ταυτοχρονα ηθελε να εχει κ καλα διαλογους κ φειλινγ ταινιων ταραντινο,που δεν κολλουσαν...πχ το πλανετ τερορ,ειναι πιο γραφικο,κ στους διαλογους,κ στη δραση-υποθεση,δεν εχει αυτο το ψευτοκουλτουρε,"ψαγμενο" κ καλα στυλακι του deathproof,ειναι in your face διασκεδαση 100%!!!πιστευω πως το deathproof,ειχε 3 σκηνες ολες κ ολες που αξιζαν(να ιδωθουν σε dvd βεβαια,ουτε καν στον σινεμα)...αμερικανικη ψευτοδιανοηση,διαλογοι της πλακας,που γραφονται στην τουαλετα,κ εν τελη,χειροτερη κ απο τις ταινιες που προσπαθει να αποτελεσει φορο τιμης...πραγματικα,τετοια βλακεια,δεν περιμενα να δω ποτε,κ πληρωσα κ 8 ευρω εισητηριο ο κοπανος....

amen to that

Δημοσ.

Το 1408 χαλαρά μετάνιωσα που το είδα, παρά τις φιλότιμες προσπάθειες του John Cusack. Μια @@ρια και μισή. Και αν έχει γράψει αηδίες ο Stephen King...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...