trelosjack Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 Metaniwnw aneleita pou eida to grad night 2006 kai pou eida miso epeisodio anime claymore.. apo tis xeiroteres kameres pou exw sunantisei pote(sto grad night) Ιερόσυλος... Α και ΠΙΣΤΕΥΤΟ ανιμε .... :mrgreen:
porco_rosso21 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 DEATH PROOF...περιμενα να δω ενα κορυφαιο χαβαλε,made by tarantino,κ ειδα μια απιστευτου επιπεδου βλακεια,βαρετο,με διαλογους αθλιους κ πιο αδιαφορους απο ποτε...3 σκηνες μονο ειχε η ταινια,ολο το αλλο ηταν μια αρπαχτη κ μιση....κ επειδη εχω δει κ το planet terror,δεν τιθεται θεμα συγκρισης....
horsepower Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 α θυμήθηκα τώρα που είχα δει το Hot fuzz..είναι #157 στο imdb(????)..και ρωτάω πως γίνεται αυτό...αμάν πια με το κωλοsite ή του ύψους ή του βάθους...πως γίνεται αυτή η αθλία ταινία να είναι τόσο ψηλά??πως??το χιούμορ που έχει το είχα στην χειρότερη περίπτωση δεύτερα δημοτικού..
iL!aS Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 X8es eida tin "Captivity", poy me apogoitevse san tainia. Vasika tin dile3a logw tis ELISHA CUTHBERT poy to goystarw to MANARI -ax...:roll: alla i tainia gia-ta-baza...
Super Moderators paredwse Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 α θυμήθηκα τώρα που είχα δει το Hot fuzz..είναι #157 στο imdb(????)..και ρωτάω πως γίνεται αυτό...αμάν πια με το κωλοsite ή του ύψους ή του βάθους...πως γίνεται αυτή η αθλία ταινία να είναι τόσο ψηλά??πως??το χιούμορ που έχει το είχα στην χειρότερη περίπτωση δεύτερα δημοτικού.. Μου φαίνεται απίστευτο να υπάρχει άνθρωπος που να θεωρεί "άθλια ταινία" το Hot Fuzz... Ίσως να μην σου αρέσει το αγγλικό χιούμορ, ίσως να μην "έπιασες" το χιούμορ της ταινίας, ίσως να περίμενες κάτι άλλο. Προσωπικά, τη θεωρώ μία πολύ καλή κωμωδία και από τις ταινίες που ξεχωρίζουν το 2007.
horsepower Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 Μου φαίνεται απίστευτο να υπάρχει άνθρωπος που να θεωρεί "άθλια ταινία" το Hot Fuzz... Ίσως να μην σου αρέσει το αγγλικό χιούμορ, ίσως να μην "έπιασες" το χιούμορ της ταινίας, ίσως να περίμενες κάτι άλλο. Προσωπικά, τη θεωρώ μία πολύ καλή κωμωδία και από τις ταινίες που ξεχωρίζουν το 2007. μα όταν υπάρχουν κωμωδίες όπως το Top secret ας πούμε πως μπορείς να μην το μηδενίσεις το Hot fuzz?επίσης το αγγλικό χιούμορ μόνο χιούμορ δεν θα το χαρακτήριζα..
Akujin Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 ερώτηση κρίσεως: πως σου φαίνονται οι monty python?
horsepower Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 ερώτηση κρίσεως: πως σου φαίνονται οι monty python? τους αγαπώ τρελά..εχω τα πάντα ότι έχουν βγάλει...αν θες να μου συγκρίνεις το χιούμορ των Monty Pythons στο Life of Brian ή στο Holy Grail με αυτό του Hot fuzz τότε δεν έχεις δει την ταινία..
Akujin Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 δεν έχω δει την ταινία όντως λες ότι το αγγλικό χιούμορ δεν το θεωρείς χιούμορ, τότε, από καταβολής αγγλικού χιούμορ οι monty, βρίσκονται στις εξαιρέσεις που σου αρέσουν? cheers!
horsepower Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 δεν έχω δει την ταινία όντως λες ότι το αγγλικό χιούμορ δεν το θεωρείς χιούμορ, τότε, από καταβολής αγγλικού χιούμορ οι monty, βρίσκονται στις εξαιρέσεις που σου αρέσουν? cheers! σάρρυ εννοούσα το αγγλικό χιούμορ της συγκεκριμένης ταινίας..όταν την δεις πες μου εντυπώσεις.. την είδα με δυο φίλους μου που έχουμε πάνω κάτω τα ίδια γούστα στις κωμωδίες και γενικότερα στις ταινίες..και μείναμε με τις ίδιες εντυπώσεις και οι τρεις..
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 Σωστος!Αρχισα και γω να τα βλεπω χθες και το παρατησα κατευθειαν για το Σουπερ Καπ στο Mega.Μια αηδια και μιση απλα.4.6 στο imdb και πολυ του ειναι. Και που να έβλεπες το τέλος! Μιλάμε για έκτρωμα. Δες μέσα στο spoiler να γελάσεις! Στο τέλος λοιπόν, εμφανίζεται ο δολοφόνος (αφού της είχε τηλεφωνήσει 27 φορές χωρίς κανέναν απολύτως λόγο παρά μόνο να την τρομάξει, έτσι για το χαβαλέ) και την κυνηγάει, αλλά τελικά αυτή τον μαχαιρώνει (στο χέρι) και τον κλείνουν φυλακή οι αστυνομικοί που κατέφταναν εκείνη την ώρα (γιατί τους είχε καλέσει εντωμεταξύ). Δεν υπάρχει κάτι άλλο. Ο δολοφόνος είναι απλά ένας ψυχοπαθής - άγνωστος, δεν έχει κάποιο ρόλο στην υπόλοιπη ταινία. Αυτό είναι όλο! Τόση ώρα βλέπεις μια κακοφτιαγμένη ταινία, που δεν έχει καν μια ανατροπή στο τέλος ή έστω ένα "ποιος ήταν τελικά ο δολοφόνος". Α, βέβαια. Στο τέλος έχουμε και την καλλιτεχνική σκηνή, το ζουμί της ταινία, το ΝΟΗΜΑ ( ανατρίχιασες; ), όπου αυτή βρίσκεται στο νοσοκομείο και γυρνάει γύρω γύρω άσκοπα φωνάζοντας "είναι κανείς εδώ;" γιατί κάτι άκουσε (α, χτύπησε και ένα τηλέφωνο) και τελικά εμφανίζεται ο δολοφόνος (σε έναν καθρέφτη) και αυτή ΞΥΠΝΑΕΙ ουρλιάζοντας! ΤΕΛΟΣ! Το νόημα της ταινίας; Αν ποτέ σας επιτεθεί ένας δολοφόνος, μπορεί και να μην το ξεπεράσετε ποτέ. Αν δε, σας τηλεφωνεί, υπάρχει η πιθανότητα όποτε σας παίρνουν τηλέφωνο να φοβάστε. Εκπληκτική ταινία... Μου φαίνεται απίστευτο να υπάρχει άνθρωπος που να θεωρεί "άθλια ταινία" το Hot Fuzz Δεν έχω δει την ταινία, αλλά τους δημιουργούς των Spaced και Shaun of the dead τους θεωρώ τρελή εγγύηση για κωμωδία (όπως αντίστοιχα monty pythons, kevin smith, south parkάδες και λοιπούς). Πάντως, θα διαφωνήσω με τον paredwse. Μπορώ άνετα να φανταστώ ανθρώπους που δε νιώθουν το συγκεκριμένο χιούμορ. Δεν έχω δει τη συγκεκριμένη όπως είπα, αλλά είναι κάπως ιδιαίτερο. Θέλει συμμετοχή από τον θεατή πιστεύω. Αυτό βέβαια που γράφω ισχύει κυρίως για το spaced. Το shaun of the dead και εγώ δυσκολεύω να πιστέψω ότι σε κάποιον δε θα άρεσε καθόλου. Anyway, το θετικό της όλης κουβέντας, είναι ότι βρήκα ταινία να δω!
Super Moderators paredwse Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 σάρρυ εννοούσα το αγγλικό χιούμορ της συγκεκριμένης ταινίας..όταν την δεις πες μου εντυπώσεις..την είδα με δυο φίλους μου που έχουμε πάνω κάτω τα ίδια γούστα στις κωμωδίες και γενικότερα στις ταινίες..και μείναμε με τις ίδιες εντυπώσεις και οι τρεις.. Το χιούμορ της ταινίας δεν έχει να κάνει τόσο με το εξαιρετικό αναρχικό χιούμορ των Monty Python όσο με την ειρωνία του Blackadder. Αν είχες δει το Shaun Of The Dead (την προηγούμενη ταινία της ίδιας 'ομάδας'), ίσως ήσουν καλύτερα προετοιμασμένος γι'αυτό που θα αντιμετώπιζες στο Hot Fuzz. Προσωπικά διασκέδασα με την ταινία και δεν συμμερίζομαι την αποστροφή σου αλλά γούστα είναι αυτά. [...] Πάντως, θα διαφωνήσω με τον paredwse. Μπορώ άνετα να φανταστώ ανθρώπους που δε νιώθουν το συγκεκριμένο χιούμορ. [...] Άλλο "δεν νοιώθω το χιούμορ" κι άλλο "άθλια ταινία". Αν είναι άθλια ταινία το Hot Fuzz, τότε τι να πει κανείς για το Βarb Wire;
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 Άλλο "δεν νοιώθω το χιούμορ" κι άλλο "άθλια ταινία". Αν είναι άθλια ταινία το Hot Fuzz, τότε τι να πει κανείς για το Βarb Wire; Σωστός. Αποσύρω τη δήλωση μου.
alfas Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 κατα καιρούς μετανιώνουμε για ταινίες που δεν είδαμε πιστεύω! Ε τοτε λές ωραία θα βγεί σε DVD και τότε θα επανορθώσω!!! Όμως στην αντίθετη περίπτωση? Λοιπόν θυμάμαι 2 ταινίες! το DEsperados kai to Vavel!!! Eiναι και άλλες αλλά ποιος κάθεται να σκεφτεται τωρα??
porco_rosso21 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2007 ξεχασα να αναφερω το παναθλιο good german,που ειδα το καλοκαιρι,ο ορισμος της αποτυχιας και της βαρεμαρας..καλα αυτος ο sodemberg,μετα το traffic,μου φαινεται πως μας δουλευει ολους....το Hott fuzz ειναι απο τις καλυτερες κωμωδιες της δεκαετιας....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.