Προς το περιεχόμενο

Ταινίες που μετανιώσατε που είδατε ή δεν είδατε

paschalia

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ΘΑ είχα μετανιώσει που δεν είδα το fight club στον κινηματογράφο, αλλά επειδή η ταινία ήρθε σε μια περίοδο της ζωής μου που ταίριαξε απείρως καλύτερα και την είδα υπό πολύ καλές συνθήκες (έστω και σε τηλεορασίτσα, αλλά με σοβαρή καλή παρέα και σβηστά φώτα κτλ), ΔΕΝ το μετανιώνω (πολύ)...

• Απαντ. 280
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

αν και μετανιώσαμε για τις ίδιες ταινίες αγαπητή/έ tzafarela, 2 είναι αυτές που με σημάδεψαν πραγματικά: το Hell boy και το deja vu. ...και τώρα που το σκέφτομαι έχω χάσει πάρα πολύ χρόνο από τη ζωή μου σε thriller και τέτοιου είδους περιπέτειες, που καλύτερα να μην τα θυμάμαι :-)

Δημοσ.
A, να προσθέσω και το Lady in the Water! (δεν θυμάμαι καν αν άντεξα να το δω μέχρι το τέλος)

Και εγώ δεν μπόρεσα να το δω μέχρι το τέλος

• Members
Δημοσ.

Το Slither δεν το έχω δει, αλλά μιας και είναι δεκαετίας 70, μου θύμισε το Last House on the Left, που δεν μου άρεσε καθόλου και μετανιώνω για τις 2 ώρες που του αφιέρωσα.

Δημοσ.

Με είχε πείσει η κοπελιά μου να πάμε να δούμε το Συμφωνήξ και Αντιρήξ, στην αρχή δάκρυσα που σκεφτόμουν ότι θα μπορούσα να είχα πάρει ένα single των Dimmu Borgir που είχα τσεκάρει λίγο πριν μπούμε στην αίθουσα αλλά μετά παρατήρησα ότι στην αίθουσα ήμασταν ΜΟΝΟ η κοπέλα μου κι εγώ, ω ναι, ούτε ένας άλλος... δεν αφήσαμε την ευκαιρία να περάσει ανεκμετάλλευτη....

Δημοσ.
Με είχε πείσει η κοπελιά μου να πάμε να δούμε το Συμφωνήξ και Αντιρήξ, στην αρχή δάκρυσα που σκεφτόμουν ότι θα μπορούσα να είχα πάρει ένα single των Dimmu Borgir που είχα τσεκάρει λίγο πριν μπούμε στην αίθουσα αλλά μετά παρατήρησα ότι στην αίθουσα ήμασταν ΜΟΝΟ η κοπέλα μου κι εγώ, ω ναι, ούτε ένας άλλος... δεν αφήσαμε την ευκαιρία να περάσει ανεκμετάλλευτη....

:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Σωστος ο παικτης ...

Δημοσ.

Ήταν μια ταινία γλιώδης, λέγεται Alien.(Δεν μιλάω για τη γνωστή ταινία με τα Aliens)

Πραγματικά μετάνιωσα που την είδα.Ήταν σε ένα τρελάδικο αν δεν κάνω λάθος.Μπλιαξξ....(όποιος καταλαβαίνει για ποια ταινία μιλάω ας μου πει)

Δημοσ.

Σήμερα λοιπόν, βαριόμουν αφόρητα και έβλεπα μια ταινία στο φιλμνετ. Από την αρχή ήταν κακή. Μετά έγινε χειρότερη. Και πάνω που έφτασε στο απόγειο της απαισιότητας, έγινε ακόμα πιο απαίσια. Τραγικό, ε; Την είδα μέχρι το τέλος, από καθαρή περιέργεια. Ξέρετε, αυτό το συναίσθημα "πόσο άθλια ακόμα μπορεί να γίνει αυτή η ταινία;" Και το τέλος ήταν βέβαια το χειρότερο απ' όλα (καλά, τα παραλέω. Είχε φτάσει σε τέτοια επίπεδα, που δε γινόταν να γίνει χειρότερα)

Το όνομα της ταινίας ήταν When a stranger calls και ήταν του 2006, remake μιας παλιάς ταινίας του 1979. Σκηνοθεσία του Simon West.

A! Ο βασικός λόγος που ξεκίνησα να βλέπω την ταινία, ήταν ότι κάτι μου έκανε η πρωταγωνίστρια Camilla Belle, η οποία θεωρούσα όσο το έβλεπα ότι μοιάζει εκπληκτικά πολύ με την κοπελίτσα από το invisible circus, εκείνο το έργο με την cameron diaz, αλλά δεν ταίριαζαν οι ηλικίες. Τελικά ανακάλυψα ότι σε εκείνη την ταινία, έπαιξε πράγματι τον ρόλο της κοπελιάς εκείνης όταν ήταν σε νεαρότερη ηλικία (σε κάτι flashbacks της ταινίας). Cool, eh?

Δημοσ.
Μετανιώνω που έκανα το κόπο και είδα την ταινία "Το άρωμα"

Αλλά μετάνιωσα και πικρα σα το φίλο rezonanZ που δεν είδα το matrix στην μεγάλη οθόνη.... κρίμα....

Έλα ρε συ όχι Το άρωμα. Αν και υστερεί κατά πολύ από το βιβλίο,είχε πρωτότυπη σενάριο απλά λίγο τρελλό τέλος..

Δημοσ.
Σήμερα λοιπόν, βαριόμουν αφόρητα και έβλεπα μια ταινία στο φιλμνετ. Από την αρχή ήταν κακή. Μετά έγινε χειρότερη. Και πάνω που έφτασε στο απόγειο της απαισιότητας, έγινε ακόμα πιο απαίσια. Τραγικό, ε; Την είδα μέχρι το τέλος, από καθαρή περιέργεια. Ξέρετε, αυτό το συναίσθημα "πόσο άθλια ακόμα μπορεί να γίνει αυτή η ταινία;" Και το τέλος ήταν βέβαια το χειρότερο απ' όλα (καλά, τα παραλέω. Είχε φτάσει σε τέτοια επίπεδα, που δε γινόταν να γίνει χειρότερα)

Το όνομα της ταινίας ήταν When a stranger calls και ήταν του 2006, remake μιας παλιάς ταινίας του 1979. Σκηνοθεσία του Simon West.

A! Ο βασικός λόγος που ξεκίνησα να βλέπω την ταινία, ήταν ότι κάτι μου έκανε η πρωταγωνίστρια Camilla Belle, η οποία θεωρούσα όσο το έβλεπα ότι μοιάζει εκπληκτικά πολύ με την κοπελίτσα από το invisible circus, εκείνο το έργο με την cameron diaz, αλλά δεν ταίριαζαν οι ηλικίες. Τελικά ανακάλυψα ότι σε εκείνη την ταινία, έπαιξε πράγματι τον ρόλο της κοπελιάς εκείνης όταν ήταν σε νεαρότερη ηλικία (σε κάτι flashbacks της ταινίας). Cool, eh?

Σωστος!Αρχισα και γω να τα βλεπω χθες και το παρατησα κατευθειαν για το Σουπερ Καπ στο Mega.Μια αηδια και μιση απλα.4.6 στο imdb και πολυ του ειναι.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...