the_end Δημοσ. 26 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2007 ακολουθεί ιερόσυλο ποστ. δεν ξέρω αν μετανιώνω που το'δα, αλλά η "επαφή" του Bergman είναι απαίσια. ταινία που σίγουρα μετανιώνω που είδα->το σπίτι με τα χίλια πτώματα του ρομπ ζόμπι. ήμαρτον. υποψήφια για worst movie ev@@@@ να καεί στην κόλαση και η ταινία και ο βλάκας που τη σκηνοθέτησε
slipknot Δημοσ. 26 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2007 Το σιν σιτι αηδια ολο το θεμα και ολο το στησιμο Γιατί βλακεία το sin city ρε συ ??:confused:
tiger! Δημοσ. 27 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2007 Συμφωνώ απόλυτα με αυτούς που μετάνιωσαν για το "5 λεπτά ακόμα". Άθλιο και κρίμα γιατί ο Χαραλαμπόπουλος είναι καλός ηθοποιός... Ευτυχώς που δεν είδα στο κινηματογράφο το "Straight Story". Καλό αλλά για 2€ όχι για 7€!! Είδα σήμερα το "Moulin Rouge" και μετάνιωσα που δεν το είδα στο κινηματοφράφο... Είχα δει και το "Εξολοθρευτής 3" στον κινηματογράφο και δεν το μετάνιωσα... Το "Ο πόλεμος των κόσμων" πάλι δεν έιναι για πουθενά.... Αίσχος!!!!:twisted::neutral:
antreas18 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2007 Metaniwnw pou eida sigoura fantastic 4 to no2..ELEOS
kx5 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2007 Από τις τελευταίες πατάτες που δεν κατάφερα να αποφύγω και πλήρωσα για σινεμά: Death proof (στα 20 λεπτά άρχισα να χαζεύω το ταβάνι). 7 σπαθιά (χωρίς νόημα) Ιπτάμενα στιλέτα (Κινεζικός Τιτανικός: "-ψώφα μωρή! -Όχι! Ακόμη και αν χιονίσει δε ψοφάω".) Charlie's Angels: Full Throttle (no comment)
louben Δημοσ. 27 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2007 Gia emena h xeiroterh ton teleytaion eton 78 lepta h kapos etsi me ton robert de niro.Aisxos episis kai to number 23 poy proanaferthike.
kAtsU!!! Δημοσ. 28 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2007 Καλα το eragon απο τις μεγαλυτερες πατατες που ειδα σε σινεμα... Συμφωνώ,συμφωνώ,συμφωνώ!!!! Το βιβλίο ήταν χίλιες φορές καλύτερο.Αλλά το θέμα δν ήταν ότι το είχα διαβάσει,αλλά ότι είχαν αλλάξει κάποια γεγονότα και πιο σημαντικά, το τέλος!
slipknot Δημοσ. 28 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2007 Από τις τελευταίες πατάτες που δεν κατάφερα να αποφύγω και πλήρωσα για σινεμά:Death proof (στα 20 λεπτά άρχισα να χαζεύω το ταβάνι). 7 σπαθιά (χωρίς νόημα) Ιπτάμενα στιλέτα (Κινεζικός Τιτανικός: "-ψώφα μωρή! -Όχι! Ακόμη και αν χιονίσει δε ψοφάω".) Charlie's Angels: Full Throttle (no comment) Ε όχι και το Death Proof ρε παιδιά !!!
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2007 Το "Ο πόλεμος των κόσμων" πάλι δεν έιναι για πουθενά.... Αίσχος!!!!:twisted::neutral: Το είδα πρόσφατα στην τηλεόραση λόγω του ότι ήμουν άρρωστος και (μεταξύ αστείου και σοβαρού) δεν μπορούσα να σηκωθώ για να αλλάξω το κανάλι, και είμαι πολύ χαρούμενος που δεν έδωσα σ' αυτή την ταινία καμία μα καμία σημασία για τόσο καιρό. Δε χαλιέμαι και που το είδα, γιατί στην κατάσταση που ήμουν, μόνο για ανούσια βλακεία είχα όρεξη (επειδή δεν είχα όρεξη για τίποτα).
Tiger Lilly Δημοσ. 28 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2007 Από τις τελευταίες πατάτες που δεν κατάφερα να αποφύγω και πλήρωσα για σινεμά:Death proof (στα 20 λεπτά άρχισα να χαζεύω το ταβάνι). 7 σπαθιά (χωρίς νόημα) Ιπτάμενα στιλέτα (Κινεζικός Τιτανικός: "-ψώφα μωρή! -Όχι! Ακόμη και αν χιονίσει δε ψοφάω".) Charlie's Angels: Full Throttle (no comment) Χαχαχαχα θα συμφωνήσω για τα Ιπτάμενα Στιλέτα! Ευτυχώς είχα πάει με παρέα και από ένα σημείο και μετά ρίξαμε τρελό γέλιο! Στο σινεμά μετανιώνω που δεν είδα το The Ring. Εξαιρετική ταινία, αλλά πιστεύω ότι στο dvd χάνει πολύ σε ατμόσφαιρα. Δε μετανιώνω που δεν πήγα να δω το The Ring 2. Τεράστια πατάτα, όπως τα περισσότερα sequel κατά τη γνώμη μου... Δε θα μετανιώσω ποτέ που είδα "Μια αιωνιότητα και μια μέρα" και "Ταξίδι στα Κύθηρα" (απίστευτες ταινίες...) αλλά βαρέθηκα με "Μελισσοκόμο". Και τέλος δηλώνω φαν του Χάρι Πότερ!!! :oops:
speedy23 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2007 Gia emena h xeiroterh ton teleytaion eton 78 lepta h kapos etsi me ton robert de niro.Aisxos episis kai to number 23 poy proanaferthike. Al Pacino μαλλον θες να πεις.
skiaxtro7 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2007 μαγκες παρτε αυτην ταινια ghost train απιστευτη..χαχαχ ρε ειλικρινα 2 ωρες χαμενες απο την ζωη μιλαμε ενταξει δεν εχω δει παλι τετοια μπαρουφα!
economlena Δημοσ. 28 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2007 Ε όχι και το Death Proof ρε παιδιά !!! Συμφωνώ.Δεν ήταν άσχημη ταινία το Death Proof
alexisgt Δημοσ. 28 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2007 Το Pulse το έχετε δει..? Ε... Αν δεν το έχετε δει, να μην το δείτε..! Η Kristen πάντως αξίζει....
slipknot Δημοσ. 28 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2007 μαγκες παρτε αυτην ταινιαghost train απιστευτη..χαχαχ ρε ειλικρινα 2 ωρες χαμενες απο την ζωη μιλαμε ενταξει δεν εχω δει παλι τετοια μπαρουφα! Πάλι καλά που το είδα σε DVD αλά και πάλι δεν νομίζω μια τέτοια ταινία να παιζόταν στο cinema:mrgreen:.Κι αυτή αίσχος....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.