Προς το περιεχόμενο

Ταινίες που μετανιώσατε που είδατε ή δεν είδατε

paschalia

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μετανιωσα που ειδα στο σινεμα επισης τα Unknown και 1408.Μακρια παιδες!

Το Uknown δεν ηταν και καρυφη αλλα βλεποταν ευχαριστα

Υπαρχουν πολυ πολυ χειροτερες ταινιες απ αυτο!

• Απαντ. 280
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Μετανιωσα που ειδα στο σινεμα επισης τα Unknown και 1408.Μακρια παιδες!

Ωχ..Μακρια το 1408 ε??Μα γιατι??Και θελω να το δω..

Δημοσ.

Gigli, They, Chronichles of Riddick, Catwoman μπροστά σε αυτά τα υπόλοιπα που αναφέρατε θα μπορούσαν να είναι υποψήφια για κάποιο βραβείο. XAXAXAXA ακόμα δεν μπορώ να πιστέψω πως άντεξα να τα δώ.

Δημοσ.

η μοναδικη ταινια που εχω σκυλομετανιωσει που δεν πηγα να την δω ειναι στην πραγματικοτητα 3 και ειναι ο Αρχοντας....δυστυχως ειχα την φαεινη ιδεα να περιμενω να βγουν και οι 3 σε dvd και να τις δω ολες μαζι μαζεμενες σε μια μερα

Δημοσ.
Με τα 7 σπαθιά μου συνέβη κάτι πολύ περίεργο. Ενώ η ταινία μου άρεσε, κάπου στα μισά έφυγα (πρώτη και μοναδική φορά που το έχω κάνει αυτό) από την προβολή (ήταν σε κινηματογραφική λέσχη πάντως). Πάντως δεν έχω κακές εντυπώσεις από την ταινία. Απλά μάλλον έχω μπουχτίσει με τις ανατολικές πολεμικές ταινίες και τα σπαθιά. Μου φαίνονται προβλέψιμες ίσως.

Πάντως το είχα αποδώσει τότε στην κούραση γιατί όταν έκανε διάλειμμα, εγώ θεωρούσα ότι η ταινία έφτανε σιγά σιγά στο τέλος της (τα μάτια μου είχαν αρχίσει να κλείνει) και ξαφνικά έφαγα κεραυνό ότι έχει άλλο τόσο και έτσι έφυγα (για να μην ροχαλίζω και ξυπνήσω κανέναν).

Δεν ξέρω αν ήταν η ανατολική φάση με τα σπαθιά..Μαρέσει ο κινέζικος κινηματογράφος αλλά αυτό ήταν κάτι ανούσιο,μπερδεμένο 3ωρο film που απογοήτευσε.

Δημοσ.

To 1408 δεν ειναι ασχημο παντως.

Απλα απο τη μεση και μετα αρχιζει να ξεφουσκωνει και το τελος δεν ανταποκρινεται στην αγωνια που σου δημιουργει η ταινια μεχρι τη μεση.

Στο σπιτι αξιζει σιγουρα να την δεις...

Δημοσ.

Γενικά θα έλεγα ότι μπορώ να δω τα πάντα χωρίς να πω "δεν πάει άλλο".

Μπορεί να βαριέμαι, να πλήττω, να λέω "κρίμα τα φράγκα" αλλά δεν έχω φύγει

ποτέ στη μέση !!!

Παρόλα αυτά μια και μόνη φορά έφτασα στα όρια μου .

Η ταινία ήταν "το μετέωρο βήμα του πελαργού" .

Τεό Αγγελόπουλος , κουλτούρα, βραβεία κλπ κλπ οπότε λέω άντε να πάω ,

να ανεβάσω το κουλτουρο-επίπεδο μου .

Το χειρότερο είναι ότι δεν βρήκα παρέα και πήγα μόνος μου .

Δεν ξέρω τι λένε για τον μετρ οι ειδικοί αλλά εγώ δεν έχω ξαναδεί

σκηνοθέτη να τραβάει σα λάστιχο μια άποψη δυο αράδων και να

φτιάχνει ταινία δυο ωρών !!!

Η μόνη φορά που το πήρα απόφαση να φύγω στο διάλειμμα αλλά τελικά

δεν το έκανα.

Πάντως θα έλεγα ότι έχει αποτυπωθεί στη μνήμη μου (πάνε και

αρκετά χρόνια πια ) ως μια, σχεδόν, τραυματική εμπειρία !

Δημοσ.

kyrnikos, εδώ δεν είναι ζήτημα ποιότητας της ταινίας, αλλά ζήτημα "άλλο περίμενα να δω και άλλο είδα". Αυτές οι ταινίες θέλουν διαφορετική αντιμετώπιση απλά. Για μένα, δε θα βλεπόντουσαν με τίποτα αν ήταν πιο γρήγορες.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...