pappous_soulis Δημοσ. 20 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2007 War of the worlds - Η συμορία των 5 (αυτό με τον τομ χανκς) Σοβαρολογείται τώρα?
Em_Zed Δημοσ. 20 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2007 Τι να θυμηθώ τι να ξεχάσω. Μετάνιωσα που ανάμεσα στο The Queen και το The Messengers διάλεξα το δεύτερο. Ήθελα να το γράψω και στις κριτικές, μπας και σώσω κανέναν απ' αυτή την αθλιότητα. Lesson learned : Always stick with the Brits ! Στην ίδια κατηγορία πέφτουν -κυριολεκτικά- ταινίες όπως το Stepford Wives, Cache (ο κρυμμένος), Aeon Flux, Eduart.. Θα υπάρχουν κι άλλες αλλά μάλλον η διαδικασία αποβολής από την μνήμη μου προφανώς πέτυχε ! Μετανιώνω που δεν είδα την αμελί στο σινεμά όπως μετανιώνω που έχω στο συρτάρι ταινίες του Μπέργκμαν και δεν τις έχω δει ακόμα..
kAtsU!!! Δημοσ. 20 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2007 Nα συμπληρώσω άλλη μία:"Date movie" Πραγματικά νομίζω ότι το έχουν παρακάνει με τις παρωδίες...
slipknot Δημοσ. 20 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2007 Κι εγώ μετάνιωσα που είδα το Epic Movie όπως ένας φίλος στη 1η σελίδα.Το είδα σε cinema και πραγματικά πολύ μάπα.Θα συμφωνήσω με τον kAtsU!!!,κι αυτό μάπα αλά ευτυχώς το είδα σε dvd.Αλά η πιο μούφα,παρακμιακή,άθλια ταινία που έχω δεί είναι το Βlack Dahlia αλά όχι του De Palma,μια άλλη μαλακία που νόμιζα πως είναι του De Palma αλά τελικά δεν ήταν.Όλα χάλια.Μου φαίνεται την γυρίσανε με κάμερα των 200 euro...Την είδα όλη μόνο και μόνο για να δώ το τέλος και μετά έβριζα τον εαυτό μου γιατί ήταν μάπα και το τέλος.Αυτή η τανία ήταν η πιο μούφα ταινία πριν την πάρω,είναι τώρα αφού την είδα και θα είναι για πάντα.Πραγματικά δεν νομίζω να υπάρχει αθλιότερη ταινία.
tzafarela Δημοσ. 20 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2007 Μετανιωσα που τοσο καιρο δεν ειχα δει το"Οι ζωες των αλλων"!!! Ευτυχως βρηκα ενα συνοικιακο σινεμα που ακομα το επαιζε!!
Mijithroulis Δημοσ. 21 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2007 Μετανοιωσα που δεν ειδα το Fountain και το 28 days later στο σινεμα(μονο και μονο για τον ηχο και το soundtrack) .Και λογο τρομερου fanboyισμου εριχνα χριστους καθολη την διαρκεια του X men 3 (δεν θελω τα λεφτα μου πισω, απλα θελω ενα x men που να βλεπεται... ΦΕΡΤΕ ΤΟΝ SINGER ΠΙΣΩ ΡΕΕ.) αυτα....
Em_Zed Δημοσ. 21 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2007 ΦΕΡΤΕ ΤΟΝ SINGER ΠΙΣΩ ΡΕΕ.. Κι εγώ το ίδιο φώναζα αλλά δε νομίζω ότι μας άκουσε κανείς. [οfftopic] Ας ελπίσουμε ότι ο bryan θα αναλάβει την σκηνοθεσία του X-Men 4, αφού η τέταρτη συνέχεια είναι σχεδόν σίγουρη. Η ταινία θα ανακοινωθεί μέσα στο 2008. LA Daily News reports that X-Men executive producer Lauren Shuler Donner is currently working on the cast for a 4th installment in the movie franchise. [...] Donner says "The newer cast members are signed, and the older cast members are not." Προσωπικά δε θα με χάλαγε να σκηνοθετούσε και το wolverine ή το magneto μιας και θα ήταν πολύ ενδιαφέρον να δούμε επιτέλους το παρελθόν αυτών των ηρώων. [...] since Hugh Jackman is set to reprise his role as the manicure-challenged mutant superhero in his own film. "Next, we're going to do 'Wolverine,' but not before the end of the year [...] However, "We have the script and are working on it." Shuler Donner reports, "We also have 'Young Magneto' in development." ( πηγή) Όποτε φίλε miji δεν έχουμε παρά να περιμένουμε και ποιος ξέρει, ίσως φέρουν τον Singer πίσω ! [/offtopic]
economlena Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 Miss με το ζόρι 2.Μετάνιωσα τις 2 ώρες μέσα στην αίθουσα. Επίσης τα 7 σπαθιά που αν και δεν ήταν και πολύ άκυρη ήταν τόσο κουραστικές αυτές οι 3 ώρες μέσα στην άδεια κατα τα άλλα αίθουσα.
sheik Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 Eυτυχως τα 7 σπαθια τα ειδα σπιτι μου.Απο τους καλυτερους υπνους της ζωης μου....
wardjdim Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 Mετανιώνω που από καιρού εις καιρό αφήνω τον Κουροσάβα (ευτυχώς πάντα ξαναγυρίζω).. Μετανιώνω που μέχρι τα 28 μου δε γνώριζα τι εστί Μαρσέλ Καρνέ, Μαξ Οφιλς, Τζον Φορντ και Γριγόρι Τσουκράι (τώρα όμως ξέρω).. Μετανιώνω που διάβαζα πολύ Σινεμά στα 90s (μπήκε όμως το millenium το ρημάδι!).. Μετανιώνω που αγαπημένος μου ηθοποιός δεν είναι ο Μπαρτ Λάνκαστερ (ακόμα).. Μετανιώνω που στα 10 μου ήμουν ερωτευμένος με τη Μέριλιν Μονρόε (εκτός top50 πλέον, αν και μετά τη Ζούγκλα της Ασφάλτου, θα την έβαζα ξανά, σε μια νέα λίστα).. Μετανιώνω που το 1998, όταν παίχτηκαν στην Αθήνα (μετά τις Νύχτες Πρεμιέρας) τα Σκυλιά στη Χλόη, είχα θεωρήσει τη Μίσα Μπάρτον ως το Next Big Thing του ανεξάρτητου αμερικάνικου σινεμά (μετά όμως είδα τα υπόλοιπα).. Μετανιώνω που μου άρεσε κάποτε ο Γκάι Ρίτσι (ευτυχώς όχι και πολύ).. Μετανιώνω που άργησα τόσο να ανακαλύψω τα torrents (τώρα έχω 3 εξωτερικούς σκληρούς και 200 DVD!).. Ματανιώνω που αγνοούσα τη μαγεία του film noir για πολλά χρόνια (50 είδα μέσα σε ένα δίμηνο!).. Μετανιώνω που δεν πολυαντέχω τον Αγγελόπουλο. Καλός αλλά αργός για τα γούστα μου (εδώ, θα ψάξω για δικαιολογία αργότερα)..
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 Miss με το ζόρι 2.Μετάνιωσα τις 2 ώρες μέσα στην αίθουσα.Επίσης τα 7 σπαθιά που αν και δεν ήταν και πολύ άκυρη ήταν τόσο κουραστικές αυτές οι 3 ώρες μέσα στην άδεια κατα τα άλλα αίθουσα. Με τα 7 σπαθιά μου συνέβη κάτι πολύ περίεργο. Ενώ η ταινία μου άρεσε, κάπου στα μισά έφυγα (πρώτη και μοναδική φορά που το έχω κάνει αυτό) από την προβολή (ήταν σε κινηματογραφική λέσχη πάντως). Πάντως δεν έχω κακές εντυπώσεις από την ταινία. Απλά μάλλον έχω μπουχτίσει με τις ανατολικές πολεμικές ταινίες και τα σπαθιά. Μου φαίνονται προβλέψιμες ίσως. Πάντως το είχα αποδώσει τότε στην κούραση γιατί όταν έκανε διάλειμμα, εγώ θεωρούσα ότι η ταινία έφτανε σιγά σιγά στο τέλος της (τα μάτια μου είχαν αρχίσει να κλείνει) και ξαφνικά έφαγα κεραυνό ότι έχει άλλο τόσο και έτσι έφυγα (για να μην ροχαλίζω και ξυπνήσω κανέναν).
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 Μετανιώνω που δεν πολυαντέχω τον Αγγελόπουλο. Καλός αλλά αργός για τα γούστα μου (εδώ, θα ψάξω για δικαιολογία αργότερα).. Δε χρειάζεσαι δικαιολογία. Τέτοιες ταινίες, ΜΟΝΟ στο σινεμά.
rose123 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2007 House of wax....Αισχος!!!Πιο πατος και απο τον πατο!!!! :evil:
john1987 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2007 Μετανιωσα που ειδα στο σινεμα επισης τα Unknown και 1408.Μακρια παιδες!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.