Προς το περιεχόμενο

Ταινίες που μετανιώσατε που είδατε ή δεν είδατε

paschalia

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 280
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

εγω παλι εχω δει μ@λ@κιες και μ@λ@κιες αλλα η μεγαλυτερη απ' ολες ηταν μια με τιτλο " dagon. Το πλασμα του βυθου"..πιστευω οτι αυτη η ταινια ειναι must see για να μπορεις να περιφανευεσαι οτι εχεις δει την χειροτερη ταινια ever

Δημοσ.
εγω παλι εχω δει μ@λ@κιες και μ@λ@κιες αλλα η μεγαλυτερη απ' ολες ηταν μια με τιτλο " dagon. Το πλασμα του βυθου"..πιστευω οτι αυτη η ταινια ειναι must see για να μπορεις να περιφανευεσαι οτι εχεις δει την χειροτερη ταινια ever

Ελα ρε,τρελη καλτια...ειναι κ Lovecraft...το τελος τα εσπασε...μετανιωνω που δεν εχω δει ακομα RAMBO σινεμα,εχει φαει η κουλτουρα ολη τη παρεα,κ κανεις δεν ψηνεται να δει 2 ωρες good old fashioned ξεκοιλιασμα γμτ...κ ολοι λενε πως θεριζει!!!α,μετανιωσα που ειδα προχτες το ghost rider,μονο κ μονο επειδη διαβαζα το κομικ παλιοτερα,κ η ταινια ηταν μια μαπα κ μιση...καλα,αυτος ο nikolas cage,πλην της ιδιοτητας του ανιψιου του κοππολα,τι ζητα απο τη ζωη του????γτπ...

Δημοσ.
εγω παλι εχω δει μ@λ@κιες και μ@λ@κιες αλλα η μεγαλυτερη απ' ολες ηταν μια με τιτλο " dagon. Το πλασμα του βυθου"..

Πράγματι,και γω θα περίμενα κάτι καλύτερο από μια ταινία βασισμένη σε Λαβκραφτ,αλλά αυτή είναι περισσότερο τρόμου β' διαλογής,ό,τι πρέπει για αργά το βράδυ στο σταρ.Έχει πάντως την καλτίλα της :-D

Αυτό που με ξάφνιασε ευχάριστα είναι οτι ο Guillermo Del Toro ανέλαβε τη σκηνοθεσία για το At the Mountains of Madness,το οποίο δε θα μπορεί παρα να είναι καλύτερο απ΄το Νταγκον.

Δημοσ.

Η αλήθεια είναι ότι απέφευγα να τσεκάρω το τόπικ, μιας και από τον τίτλο και μόνο ήμουν σίγουρος ότι θα ήταν τίγκα στις ηλιθιότητες. Τελικά ήμουν υπερβολικός, αν και δεν λείπουν τα χοντρά(πολύ χοντρά) φάουλ. Είχε και γέλιο βέβαια.

Οπότε συνολικά πολύ καλό τόπικ. :-D

Πρώτα μερικές εξόφθαλμες αδικίες!

(χωρίς να θέλω να θίξω κανέναν, peace y' all!)

ταινία που σίγουρα μετανιώνω που είδα->το σπίτι με τα χίλια πτώματα του ρομπ ζόμπι. ήμαρτον. υποψήφια για worst movie ev@@@@ να καεί στην κόλαση και η ταινία και ο βλάκας που τη σκηνοθέτησε:P
Κάποτε είχα δει μια πραγματικά ελεεινή ταινία που λεγόταν "Το σπίτι με τα χίλια πτώματα". Μακριά παιδιά. Ακόμα κλαίω τα 2 ευρώ που έδωσα για να την νοικιάσω.

Guyz, δυσκολεύομαι να βρώ λόγια, αλλά μιλάμε για την μεγαλύτερη έκπληξη που δοκίμασα, παρακολουθώντας ταινία για την οποία δεν ήμουν καθόλου υποψιασμένος(για να μην πω αρνητικά προκατειλημμένος). Συνειδητοποιήσατε ότι πρόκειται για "tribute movie", έτσι?Το House of 1000 Corpses μαζί με το Cabin Fever κάνουν τον Ταραντινο και τον Ροντρίγκεζ να φαντάζουν κουτοί, με την απόπειρα να αποτίσουν φόρο τιμής στο trash horror/splatter των 70'. Εμφανίστηκαν 4-5 χρόνια μετά από τους Rob Zombie και Eli Roth για να μας πουν τι?

Fail κιαϊδιό(και οι δύο).

Μέτριο το DeathProof, πολύ καλό το PlanetTerror, αλλά έρχονται δεύτερα και καταϊδρωμένα:-)

Χαιρετισμούς στο φίλο george_VLS που αποδίδει εν μέρει δικαιοσύνη.

μετανοιωνω που με επεισαν να δω το Lilia4ever...απαισιο

μετανιώνω για το χρόνο που έχασαν αυτοί που σε ''έπεισαν'' να το δεις. Αν είσαι πιτσιρικάς, δωσ' του μια ευκαιρία σε καμιά 10ριά χρόνια. Τότε ίσως, λέω ίσως...

Πάντως, μια ταινία που ΔΕ ΒΛΕΠΟΤΑΝΕ (με τίποτα όμως) ήταν η κοιλιά του Αρχιτέκτονα του Π.Γκριναγουέι (σε αντίθεση με το μάγειρα, τον κλέφτη κλπ.)

πως το είπαμε αυτό το χαριτωμένο που λέει η νεολαία?

Α, ναι...

lol

Για κάτι παραληρήματα του τύπου "clockwark orange ουουουου 666" τα είπατε μια χαρά, οπότε δεν χρειάζεται περαιτέρω ανάλυση.

Για το θέμα του τόπικ, θα συμφωνήσω με τη θέση του Manuel. Προσωπικά έχει νόημα μόνο για ταινίες που είδα ή δεν είδα στον κινηματογράφο.

Επομένως, μετά από εναν (πολύ)πρόχειρο απολογισμό,

-- μετανιώνω που είδα στο σινεμά το million dollar baby, το collateral και το gangs of new york για το λόγο ότι υπέκυψα υπό το βάρος του hype και περίμενα να δω τις ταινιάρες. Αφού το ήξερα ότι και οι 3 σκηνοθέται ήτο ντεφορμέ, διάολε. Lesson learned!

-- μετανιώνω που δεν είδα στο σινεμά κάποιες ταινίες δράσης-περιπέτειας-έπους που κατόπιν εορτής διαπίστωσα ότι άξιζαν το τζερτζελέ της μεγάλης οθόνης. Πχ Transformers, X-Men 2, Reign of Fire.

-- μετανιώνω που δεν είδα στο σινεμά το Last Temptation of Christ. Ήμουν πολύ μικρός για να με νοιάζει, αλλά και τι δεν θά 'δινα να είμαι σε κάποιο από τα σινεμά που πολιορκούσαν οι χριστιανοί τότε...:devil:

-- Δεν μετάνιωσα καθόλου για την έμπνευσή μου να αποφύγω το Irreversible στο σινεμά. Θα είχα ξενερώσει απίστευτα με όλους αυτούς τους braindeadz που έφευγαν βρίζοντας στη μέση της ταινίας. Μα τι λέω ...ταινιάρας!

ΥΓ: Πρέπει να πω ότι έπαθα πλάκα με τον φίλο που είπε

η μοναδικη ταινια που εχω σκυλομετανιωσει που δεν πηγα να την δω ειναι στην πραγματικοτητα 3 και ειναι ο Αρχοντας....δυστυχως ειχα την φαεινη ιδεα να περιμενω να βγουν και οι 3 σε dvd και να τις δω ολες μαζι μαζεμενες σε μια μερα

RESPEKT ! ! !

ΥΓ2: Τα σέβη μου επίσης σε όσους κάθονται και καταβροχθίζουν ταινίες του στύλ SAW 16, Resident Evil 33 + 1/3 και τα ρέστα. Good work! Συνεχίστε να τους δίνετε κίνητρα(στις εταιρίες) να προωθούν το ποιοτικό σινεμά:eek:

ΥΓ3: Ωραίο πόστ! Μικρό και περιεκτικό. Παραμονή "Δομών Δεδομένων". Μπράβο μου:-(

Δημοσ.

Guyz, δυσκολεύομαι να βρώ λόγια, αλλά μιλάμε για την μεγαλύτερη έκπληξη που δοκίμασα, παρακολουθώντας ταινία για την οποία δεν ήμουν καθόλου υποψιασμένος(για να μην πω αρνητικά προκατειλημμένος). Συνειδητοποιήσατε ότι πρόκειται για "tribute movie", έτσι?Το House of 1000 Corpses μαζί με το Cabin Fever κάνουν τον Ταραντινο και τον Ροντρίγκεζ να φαντάζουν κουτοί, με την απόπειρα να αποτίσουν φόρο τιμής στο trash horror/splatter των 70'. Εμφανίστηκαν 4-5 χρόνια μετά από τους Rob Zombie και Eli Roth για να μας πουν τι?

Fail κιαϊδιό(και οι δύο).

Μέτριο το DeathProof, πολύ καλό το PlanetTerror, αλλά έρχονται δεύτερα και καταϊδρωμένα:-)

όχι ότι άλλαξα γνώμη για την ταινία. αλλά πλέον δεν τη θεωρώ υποψήφια για χειρότερη όλων των εποχών.

για τον απλό λόγο ότι μόλις πρόσεξα τα ονόματα των χαρακτήρων της ταινίας.

hint: marx brothers :-)

Δημοσ.
όχι ότι άλλαξα γνώμη για την ταινία. αλλά πλέον δεν τη θεωρώ υποψήφια για χειρότερη όλων των εποχών.

για τον απλό λόγο ότι μόλις πρόσεξα τα ονόματα των χαρακτήρων της ταινίας.

hint: marx brothers :-)

Έεεετσι!

Με 4-5 ακόμα ποστ σαν το προηγούμενο, προβλέπω ότι θα σε καταφέρω να την βάλεις στο τοπ-10 των αγαπημένων σου :-D

Η αλήθεια είναι ότι μου έκανε εντύπωση η δική σου αναφορά πιότερο, γιατί θυμόμουν αρκετά ποστ σου στο "βρείτε την ταινία συνειρμικά" και είχα σχηματίσει καλή άποψη. Όχι ότι άλλαξα γνώμη βέβαια, καταλαβαίνεις.

Τες πα, συμφωνείς ότι η ταινία είναι περισσότερο φόρος τιμής και λιγότερο stand-alone horror flick τύπου SAW και σια? Και αν ναι, τι σε χάλασε?

Επίσης, το "Cabin Fever" το έχεις δει, σου άρεσε?

Είμαι περίεργος, σόρρυ :o

Δημοσ.
Έεεετσι!

Με 4-5 ακόμα ποστ σαν το προηγούμενο, προβλέπω ότι θα σε καταφέρω να την βάλεις στο τοπ-10 των αγαπημένων σου :-D

Η αλήθεια είναι ότι μου έκανε εντύπωση η δική σου αναφορά πιότερο, γιατί θυμόμουν αρκετά ποστ σου στο "βρείτε την ταινία συνειρμικά" και είχα σχηματίσει καλή άποψη. Όχι ότι άλλαξα γνώμη βέβαια, καταλαβαίνεις.

Τες πα, συμφωνείς ότι η ταινία είναι περισσότερο φόρος τιμής και λιγότερο stand-alone horror flick τύπου SAW και σια? Και αν ναι, τι σε χάλασε?

Επίσης, το "Cabin Fever" το έχεις δει, σου άρεσε?

Είμαι περίεργος, σόρρυ :o

thanx καταρχάς :-)

βασικά, δεν το θυμάμαι καθόλου:P

απλά πέρασε και δεν ακούμπησε. αλλά θυμάμαι πολύ καλά το (πολύ κακό:-D) συναίσθημα που είχα όταν τέλειωσε η ταινία.

το cabin fever δεν το'χω δει.

Δημοσ.
thanx καταρχάς :-)

βασικά, δεν το θυμάμαι καθόλου:P

απλά πέρασε και δεν ακούμπησε. αλλά θυμάμαι πολύ καλά το (πολύ κακό:-D) συναίσθημα που είχα όταν τέλειωσε η ταινία.

το cabin fever δεν το'χω δει.

fair enough!

Αν είσαι ταινιοφάγος(έχεις δηλαδή περιθώριο για μια ταινία που μάλλον δεν θα σου αρέσει), τσέκαρέ την. Αν δεν σου άρεσε ούτε το planet terror, άστο. Είναι παρόμοιας αισθητικής, only better imho!

Έχει και 2-3 από τις πιο αστείες σκηνές σε ταινία τρόμου ever...

Άλλη τεράστια απογοήτευση που γεύτηκα στο σινεμά ήταν το ανεκδιήγητο Panic Room.

Δεν είναι λίγο μετά από The Game και (ξέρετε ποιό) να περιμένεις σαν πρεζάκι για νέα ταινία και να σου σκάει τέτοια σφαλιάρα....

Ελπίζω να επιστρέψει σοφότερος με το Rendezvous with Rama, or else....

Δημοσ.

Θα συμφωνήσω με τον φίλο bluray. Eχω δει και εγώ μακακίες και μακακίες ειδικά κάτι ψευτοθρίλερ κλασικές αμερικανιές, αλλά το πιο πρόσφατο που μου έρχεται στο μυαλό ειναι το Ghost rider. Τι χαμένες 2 ώρες ήταν αυτές? Και αυτός ο Nicolas Cage... δεν έχω λόγια.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...