GeorgeVls Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2008 Κάποτε είχα δει μια πραγματικά ελεεινή ταινία που λεγόταν "Το σπίτι με τα χίλια πτώματα". Μακριά παιδιά. Ακόμα κλαίω τα 2 ευρώ που έδωσα για να την νοικιάσω. Εγω απολαυσα το σπιτι με τα χιλια πτωματα, αλλα ακομα περισσοτερο την συνεχεια του το the devil's reject που το τελος του ηταν πολυυυ 'ιστορια';) Ριξε μια ματια στο youtube, γραψε the devil's reject end.
Fan Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2008 Worst movies ever: AEON FLUX WAR OF THE WORLDS THE CHRONICLES OF RIDDICK THE BLACK DAHLIA I AM LEGEND RESIDENT EVIL 2 PERFUME EPIC/DATE MOVIE STREET FIGHTER SCREAM (άπαντα) Και δεν μας λες ποιές ταινίες σου άρεσουν; Επειδή βλέπω ότι κάνεις κριτική σε κορυφαίες cult ταινίες όπως το RIDDICK που μόνο και μόνο που παίζει ο Vin Diesel πρέπει να σου αρέσει και χωρίς να την δεις πιστεύω ότι θα εισαι φανατικός των ψευτοκουλτουριάκων ταινιών τύπου crash και million dollar baby και λοιπές αηδίες. Από αυτά που έγραψες οι περισσότερες ταινίες αποτελούν αγαπημένες αρκετών ατόμων.
sheik Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2008 Fan εισαι υπερβολικοτατος.Επιασες στο στομα σου δυο κορυφαιες ταινιες (crash & million dollar baby) ως ψευτοκουλτουριαρικες και "αηδιες"... Ελεος...
slipknot Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2008 Επειδή βλέπω ότι κάνεις κριτική σε κορυφαίες cult ταινίες όπως το RIDDICK που μόνο και μόνο που παίζει ο Vin Diesel πρέπει να σου αρέσει... Εγώ αυτό το σημείο δεν καταλαβαίνω...
Members gsarig Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2008 Members Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2008 Εγώ αυτό το σημείο δεν καταλαβαίνω... Κι εμένα αυτό μου έκανε εντύπωση... Α, σχετικά με την υπογραφή σου, νομίζω πως θα πρέπει να προσθέσεις στη λίστα και τον ίδιο τον Διάβολο, μιας και νομίζω πως ο Τσακ Νόρις σε κάποια ταινία τον έδειρε ΚΑΙ αυτόν!
skyman36 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2008 συνεχεια με τρισαθλιες ταινειες που ειδα.οι πειρατες κ τα 3 ηταν...απειλη στον αερα.εχετε κληση στο κινητο σας(η πρωιν μ με πηγε γιαυτο χωρισαμε)κ η απολυτη τρισαθλια ταινεια ειναι....Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΕΛΕΙΠΕ ΤΑΞΙΔΗ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ.ΜΠΛΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΧΧΧΧ
Arion_Mandrake Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2008 Επειδή την έχω ακόμα πρόσφατη στο μυαλό μου την ταινία, θα πω το "I am legend". Η πιο γελοία κινηματογραφική μεταφορά ενός απίστευτου βιβλίου. Τσάμπα φράγκα
porco_rosso21 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2008 Μετανοιωσα που ειδα το The good german,του σοντεμπεργκ,απο τις πιο βαρετες κ αθλιες ταινιες που εχω δει ever...μαυρα χαλια,η ταινια ηταν 2 ωρη κ την τελειωσα σε 3 ωρες,σκεπτομενος ανα διαστηματα ν την διακοψω μια κ καλη...
Fan Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2008 Εγώ αυτό το σημείο δεν καταλαβαίνω... Τι δεν καταλαβαίνετε ρε παιδιά. Ο χαρακτήρας Riddick για τους φίλους του sci - fi είναι κορυφαίος. Και γράφω έτσι για τον Vin Diesel για πλάκα διότι έχει καταντήσει να είναι cult με τις ταινίες του (γκόμενες, τους δέρνει όλους, εκρήξεις, ύφος κτλ.)
slipknot Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2008 Α οκ...για τον riddick δεν είχα απορία,αλλά για τον vin diesel.
geldwer1 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2008 Επειδή την έχω ακόμα πρόσφατη στο μυαλό μου την ταινία, θα πω το "I am legend". Η πιο γελοία κινηματογραφική μεταφορά ενός απίστευτου βιβλίου. Τσάμπα φράγκα Θα συμφωνίσω.
Enedra Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2008 Μετάνιωσα που ειδα το "Η ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΤΖΕΣΕ ΤΖΕΪΜΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΕΙΛΟ ΡΟΜΠΕΡΤ ΦΟΡΝΤ" και το "Πειρατές της Καραϊβικής 3: Στο τέλος του Κόσμου"
Fan Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2008 Και φυσικά μην ξεχνάμε το Kingdom Of Heaven η απόλυτη υποτίμηση της νοημοσύνης μας
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.