Φρού-Φρού Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2008 κουρδιστο πορτοκαλι! Τι μουφα θεε μου. Κλαιω τα 2 ευρω της ενοικιασης πωπωωω φαντάσου να το είχες δει και στο σινεμά.. Ούτε 5 φορές σερι να έβλεπες την Αλίκη στο Ναυτικό δεν θα αποζημείωνε τέτοιο κόστος ...
slipknot Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2008 πωπωωω φαντάσου να το είχες δει και στο σινεμά.. Ούτε 5 φορές σερι να έβλεπες την Αλίκη στο Ναυτικό δεν θα αποζημείωνε τέτοιο κόστος ... Ναι,αυτόν θα τον βάζαμε όπως τον McDowell στην ταινία,δεμένο,με κάποια συσκευή να του κρατάει τα μάτια ανοιχτά να το δει 5 φορές σερί για 10 μέρες.
logo15 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2008 Μια που θελω να δω ειναι το D-Wars ή dragon wars. Μια που μετανιωσα ειναι το Beowulf(πολυ βια αδερφακι μου)
soturin Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2008 κουρδιστο πορτοκαλι! Τι μουφα θεε μου. Κλαιω τα 2 ευρω της ενοικιασης Ασχέτως ταινίας, έχεις πρόβλημα αν κλαις και τα 2 ευρω. Μετάνοιωσα με το golden compass. Κατάλληλοι ηθόποιοι, όμορφη μεταφορά των στοιχείων του κόσμου του βιβλίου, αλλά όλα πρόχειρα. Ερμηνείες σκηνοθεσία προχειρότητα και χολιγουντιανός δάκτυλος ενήργησε και πάλι
slipknot Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2008 Μετάνοιωσα με το golden compass. Κατάλληλοι ηθόποιοι, όμορφη μεταφορά των στοιχείων του κόσμου του βιβλίου, αλλά όλα πρόχειρα. Ερμηνείες σκηνοθεσία προχειρότητα και χολιγουντιανός δάκτυλος ενήργησε και πάλι Προς το παρών,όσα άτομα ξέρω(κι εγώ μαζί) την ίδια άποψη έχουν.Πολύ χάλια ταινία..
john1987 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2008 κουρδιστο πορτοκαλι! Τι μουφα θεε μου. Κλαιω τα 2 ευρω της ενοικιασης Μεσα στις 2 ταινιες,που βαζω 10/10.... Αριστουργημα,απλα ξαναδες το...
liopyr Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2008 κουρδιστο πορτοκαλι! Τι μουφα θεε μου. Κλαιω τα 2 ευρω της ενοικιασης και δεν θα τελειώσει εδώ το κράξιμο φυσικά... αν είναι δυναμόν!!! πες δεν σου άρεσε, αλλά όχι και μούφα το μεγαλύτερο αριστούργημα του Kubrick!
crisadoum Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2008 και δεν θα τελειώσει εδώ το κράξιμο φυσικά... αν είναι δυναμόν!!! πες δεν σου άρεσε, αλλά όχι και μούφα το μεγαλύτερο αριστούργημα του Kubrick! Εσένα σε πειράζει που είπε μούφα το κουρδιστό κι εμένα που το θεωρείς το αριστούργημα του κιούμπρικ..(δηλαδή η οδύσσεια τι είναι??)Δεν καταλαβαίνω επίσης γιατί δε σε πειράζει να πει δε του άρεσε κι όχι ότι είναι μούφα..(πιο πολύ μου χτυπάει το ότι κλαίει τα 2 ευρώ της ενοικίασης.. [απλά μου κάνει και εντύπωση που του την πέσατε όλοι μαζί...]
soturin Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2008 crisadoum, του την πέσαμε γιατί εκεί που διαβάζεις πως "μετανοιωσα που πήγα σινεμά στην ταδε αρχι-πατάτα, ας την έβλεπα dvd" έρχεται ο άλλος και κλαίει 2 ευρώ για το κουρδιστό. Άλλός πλανήτης...
crisadoum Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2008 crisadoum, του την πέσαμε γιατί εκεί που διαβάζεις πως "μετανοιωσα που πήγα σινεμά στην ταδε αρχι-πατάτα, ας την έβλεπα dvd" έρχεται ο άλλος και κλαίει 2 ευρώ για το κουρδιστό. Άλλός πλανήτης... Ναι βρε soturin αλλά αν πρόσεξες είπα ότι αυτό ακριβώς μου χτύπησε εμένα (για τα 2 ευρώ), και όχι η άποψή του για την ταινία .. (Κι ας χρησιμοποιήσω και κάτι που μου τη σπάει για να τελειώσει εδώ μη την πέσουν και σε εμένα τώρα..) Τεσπα..
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2008 Άποψη σου είναι να πεις ότι δε σου αρέσει μια ταινία. Το να λες μούφα όμως μια από τις ιστορικότερες ταινίες του κινηματογράφου, είναι απλά παιδιάστικο. Ας μου εξηγήσει κάποιος πως μπορεί να είναι μούφα μια ταινία που μελετάνε στα πανεπιστήμια. "Μούφα για μένα, όχι γενικώς", δεν υπάρχει. Υπάρχει δε μου άρεσε. Σε σχέση με την Οδύσσεια δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να γίνει διαχωρισμός. Στο ίδιο επίπεδο και οι δύο για μένα.
Akujin Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2008 Για μένα προσωπικά μπορεί και 5 ταινίες του Kubrick να κυμαίνονται στο ίδιο επίπεδο κ' να μην μπορώ να τις διαχωρισω. Eyes Wide Shut, Barry Lyndon, Clockwork Orange, 2001 κ' Dr.Strangelove είναι όλα εκεί μαζί, φτιάχνοντας το γαλάζιο άστρο του Στάνλει.
crisadoum Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2008 Άποψη σου είναι να πεις ότι δε σου αρέσει μια ταινία. Το να λες μούφα όμως μια από τις ιστορικότερες ταινίες του κινηματογράφου, είναι απλά παιδιάστικο. Ας μου εξηγήσει κάποιος πως μπορεί να είναι μούφα μια ταινία που μελετάνε στα πανεπιστήμια. "Μούφα για μένα, όχι γενικώς", δεν υπάρχει. Υπάρχει δε μου άρεσε. Σε σχέση με την Οδύσσεια δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να γίνει διαχωρισμός. Στο ίδιο επίπεδο και οι δύο για μένα. Κάνω εγώ προσωπικά το διαχωρισμό γιατί προφανώς για μένα δεν είναι καθόλου στο ίδιο επίπεδο. Και δε λέω ότι δε μου αρέσει ο κιούμπρικ,αλλά το κουρδιστό πορτοκάλι μου άρεσε λιγότερο από όσες ταινίες του είδα..
liopyr Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2008 Εσένα σε πειράζει που είπε μούφα το κουρδιστό κι εμένα που το θεωρείς το αριστούργημα του κιούμπρικ..(δηλαδή η οδύσσεια τι είναι??) όπως γράφεις και εσύ εδώ--->>> Και δε λέω ότι δε μου αρέσει ο κιούμπρικ,αλλά το κουρδιστό πορτοκάλι μου άρεσε λιγότερο από όσες ταινίες του είδα.. είναι στην υποκειμενική κρίση του καθενός ποια ταινία του Kubrick θεωρεί καλύτερη... Αν και δεν υπάρχει λόγος να τις συγκρίνουμε, εγώ λέω κουρδιστό πορτοκάλι. Δεν καταλαβαίνω επίσης γιατί δε σε πειράζει να πει δε του άρεσε κι όχι ότι είναι μούφα.. απαντήθηκε από τον Manuel. Δεν υπάρχει υποκειμενική ''μούφα''... (πιο πολύ μου χτυπάει το ότι κλαίει τα 2 ευρώ της ενοικίασης.. [απλά μου κάνει και εντύπωση που του την πέσατε όλοι μαζί...] καλά αυτό είναι απλά ασχολίαστο....
slipknot Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2008 Πριν από λίγο είδα το saw 4 και μπορώ να πω ότι μετανιώνω που δεν το είδα στο cinema.Προσωπικά δεν μου φάνηκε και τόσο "αηδία" που λέγανε αρκετοί τους οποίους είχα ακούσει.Καλή ανατροπή,ενδιαφέρουσες "δοκιμασίες" όπως και στο 3.Μπερδεύτηκα λίγο προς το τέλος,αλλά που θα πάει,θα τη βρω την άκρη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.