Επισκέπτης Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2007 εχω δει αρκετες που πραγματικα μ'εκαναν να χασω την ωρα μου,2 μου ερχονται τωρα στο μυαλο,αν κ τις ειχε δει σε dvd.το "cube'',την οποια μπορει εγω να μην ημουν σε φαση να την δω αλλα απ'οτι θυμαμαι ειδικα στο τελος ειχα ξενερωσει πολυ.η αλλη ειναι ''η καθοδος'',η πλακα ειναι οτι μας την ειχε συστησει ενας φιλος ως πολυ τρομαχτικη κτλ..την ειδα λοιπον ενα βραδυ με μια φιλη μου.δεν μπορω να πω,ριξαμε πολυ γελιο.... Και οι δύο που είπες μου άρεσαν, ειδικά το cube το θεωρώ εξαιρετικό. Συμβολικό, ατμοσφαιρικό, φιλοσοφικό. Καλά, η κάθοδος είναι αυτό ακριβώς που φαίνεται να είναι. Σπλατεριά. Καλή ταινία, αλλά για να τη δεις μόνος σου. Με παρέα (ειδικά άμα είναι της λογικής "ας κοροϊδέψουμε το θρίλερ γιατί βαριόμαστε να μπούμε σε κλίμα και να τρομάξουμε") δε βλέπεται. Το cube όμως είναι ο ορισμός του cult. Low budget ταινία φυσικά.
Lilith19 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2007 Και οι δύο που είπες μου άρεσαν, ειδικά το cube το θεωρώ εξαιρετικό. Συμβολικό, ατμοσφαιρικό, φιλοσοφικό. Καλά, η κάθοδος είναι αυτό ακριβώς που φαίνεται να είναι. Σπλατεριά. Καλή ταινία, αλλά για να τη δεις μόνος σου. Με παρέα (ειδικά άμα είναι της λογικής "ας κοροϊδέψουμε το θρίλερ γιατί βαριόμαστε να μπούμε σε κλίμα και να τρομάξουμε") δε βλέπεται. Το cube όμως είναι ο ορισμός του cult. Low budget ταινία φυσικά. για το cube μπορει να εκανα εγω λαθος καθως οταν την ειχα δει δεν ειχα την καταλληλη διαθεση.οσο για την καθοδο ομως,δεν ειχαμε καμια προθεση να κοροιδεψουμε την ταινια,μονη της μας προκαλεσε και σε καμια περιπτωση δεν θα μπορουσε η συγκεκριμενη να με βαλει σε κλιμα τρομου..
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2007 Καλά, δεν έχω καμία φοβερή όρεξη να υπερασπιστώ την κάθοδο, μη φανταστείς. Μπορώ άνετα να καταλάβω γιατί μπορεί σε κάποιον να φάνηκε (και να ήταν) αστεία. Απλά εγώ έτυχε να τη δω υπό τέλειες συνθήκες και έχω και μια φοβία με τα σπήλαια, οπότε... Πάντως για το cube ούτε και εγώ είχα ενθουσιαστεί τρελά την πρώτη φορά που το είδα (που ήταν σε φοιτητική προβολή), αλλά με μια δεύτερη και τελικά με μια (συμπτωματική) τρίτη ματιά, μου άρεσε πολύ. Για μένα βέβαια παίζει και κάποιο ρόλο όταν ξέρω ότι η ταινία είναι low-budget, γυρισμένη από άγνωστους μεταξύ αγνώστων.
cosmosfera Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2007 λυπαμαι το ρευμα που εκαψα για το taxi3 με τη queen latifah
tazio Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2007 Για φέτος μετάνιωσα που είδα βασικό ένστικτο 2 και το rocky 5 όχι επειδή ήταν επιεικώς απαράδεκτες αλλά περισσότερο γιατί μου χαλάσαν την εικόνα που είχα για τις αρχικές.
CC-Gio Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2007 Εγω μετάνοιωσα που έχασα τα 17 λεπτά της ζωής μου για να δώ την αρχή του κλασικού για κάποιους ''Μη αναστρέψιμος'' (καπως έτσι,με Μονικα Μπελουτσι)
tanaod Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2007 Μετάνιωσα που έδωσα 7 ευρώ και έχασα δύο ώρες από την ζωή μου για να δω το Black Dahlia. Σαν πλοκή ακουγόταν καλό και η Hillary Swank καλό όνομα. Η ταινία όμως δεν παλευόταν. Η μόνη καλή σκηνή ήταν εκείνη στο τραπέζι με την σαλεμένη μάνα
thanocaster Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2007 Μετάνοιωσα που είδα: Vera Drake (η αγάπη θέλει θυσίες ) Stardust (Δεν την άντεξε ούτε το μεγαλύτερο movie junkie που ξέρω) Femme Fatale (εξαιρείται το στριπτίζ της Rebecca - η πιο ουσιαστική σκηνή της ταινίας)
asteras8 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2007 loipon pedia oso afora toys 300 eimai enas apo aytous pou to eidan sto cinema..fisika den to metaniwsa pou to eida ekei apla exw kapioes entasteis sxeitka me to pws sxediastike to ergo...tetia ertha me efe toso ixitika oso kai eikonika axizei na ta blepeis sto cinema proteinw genika teties tenies min tis xanete ekei!
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2007 Stardust (Δεν την άντεξε ούτε το μεγαλύτερο movie junkie που ξέρω) Αποκλείεται να είναι movie junkie αυτός που δεν άντεξε αυτή την ταινία. Σε δουλεύει κανονικότατα σίγουρα.
thanocaster Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2007 Αποκλείεται να είναι movie junkie αυτός που δεν άντεξε αυτή την ταινία. Σε δουλεύει κανονικότατα σίγουρα. Δικαίωμα γνώμης θα το έλεγα... Και συμπλέει απόλυτα με τη δική μου.
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2007 Μα ούτε εμένα με ξετρέλανε η ταινία (τη βρήκα απλά συμπαθητική), αλλά κάποιος που είναι movie junkie, έχει μάθει λογικά να διαλέγει και να περιμένει τι θα δει. Όπως έγραψα και νωρίτερα, η ταινία είναι φανερό πως πρόκειται για ένα παραμυθάκι και πας να τη δεις με τέτοια διάθεση. Ε, τώρα να βαρεθείς σε βαθμό να μετανιώσεις που πήγες και να μην αντέχεις άλλο, τη στιγμή που βλέπεις αυτό που πήγες να δεις, το βρίσκω περίεργο, εκτός αν δεν ξέρεις τι πήγες να δεις, οπότε δεν είσαι movie junkie. Ίσως απλά εγώ να έπεσα εξωφρενικά μέσα στην εκτίμηση μου για την ταινία. Πάντως τόσο κακή ώστε να τη βαρεθεί κάποιος που βλέπει τα πάντα (aka movie junkie), δεν είναι με τίποτα. Εξήγησα ότι την περίπτωση να μη σου αρέσει το συγκεκριμένο στυλ ταινιών (δηλαδή τα παραμύθια) και να πας να δεις αυτή την ταινία, τη θεωρώ κίνηση κάποιου που δεν έχει αποκτήσει κριτήρια επιλογής, προφανώς λόγω χαμηλών εμπειριών.
metavlitos Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2007 ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΓΩ ΜΕΤΑΝΙΩΣΑ ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΤΟΥΣ 300 ΣΤΟ ΣΙΝΕΜΑ,ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΣΕ ΠΙΕΖΕΙ Η ΠΑΡΕΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΩΡΑΙΕΣ ΥΠΑΡΞΕΙΣ(ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΕΝΝΟΩ) ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΖΟΡΙ...
JohnMik Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2007 Γιατί ρε παιδιά το stardust βλεπότανε. ΜΗΝ δείτε το "THE TEN" και το "ΤΗΕ SEX MOVIE".
teo64x Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2007 Παιδιά τί λέτε τώρα... 300 και Stardust κλπ... Τρεις είναι οι λέξεις: The Last Quest Σχεδόν αξίζει να τη δείτε για να το μετανιώσετε...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.