porco_rosso21 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2007 ποπω,η νταλια ηταν πολυ χαλια,ειχε πολυ αθλιο σεναριο βασικα,κ δεν καταλαβαινες τι γινοταν κ στο τελος,δε σενοιαζε κιολας...οντως,αυτο που με ψιλοχαλασε το vice,ηταν οι ηθοποιοι,ουτε μενα δε μαρεσαν...αλλα οκ,ειχε γ@μ@τη σκηνοθεσια κ τεσπα,μπορει να μην ηταν heat(ουτε κατα διανοια δλδ),αλλα εγω το ειδα πολυ ευχαριστα....σημερα θα παω νυχτες πρεμιερας κ θα δω ''σουπερ-τσουλες"..ελπιζω να τα σπασει....
Super Moderators Snoob Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 Indochine, σχετικά παλιά (1992), τιμημένη μούφα με την Κατρίν Ντενέβ και τον Βενσάν Περέζ. Ανυπόφορα πλάνα του γοητευτικού πρωταγωνιστή να περνά μέρες σε βάρκα, αλλά να παραμένει άψογα ξυρισμένος και της ελαφρώς σιτεμένης πρωταγωνίστριας να το παίζει παιδούλα... Το πώς πήρε όσκαρ και ένα σωρό άλλα βραβεία αυτή η ταινία παραμένει για μένα μυστήριο άλυτο. Αν θυμόμουν πόσο πλήρωσα για να τη δω στον κινηματογράφο θα μπορούσα να κλάψω πιο συγκεκριμένα τα λεφτά μου. Δεν είδα στον κινηματογράφο και το μετάνοιωσα το Safe Sex. Η ταινία που αποκαθήλωσε την Αλίκη στο Ναυτικό από τη θέση της εμπορικότερης ταινίας του Ελληνικού κινηματογράφου άξιζε τον οβολό μου, έστω κι αν ήταν απλά μια συρραφή από περισσότερο ή λιγότερο μέτρια σκετσάκια.
Arkadios83 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2007 Μετανιωσα που ειδα στο σινεμα το 'Birth'. Αποκοιμηθηκα, κυριολεκτικα.
SPASH Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2007 Στο σινεμα κάποιες φορές είχα βαρεθεί , κοιμηθεί :oops:(νεοσύλλεκτος ήμουν…καταλαβενεται) , αλλά ποτέ δεν είχα φύγει κατά την διάρκεια της ταινίας. Αυτό έγινε μονό μια φορά στην χειρότερη ταινία που έχω δει : dogville Κάποιοι προσπάθησαν να το περάσουν ως τέχνη , πρωτοτυπία…,καμιά σχέση με όλα αυτά. Ο σκηνοθέτης έφερε το θέατρο (που ακόμη και εκεί περισσότερα σκηνικά έχει…) στο σινεμα. Αν ήθελα θέατρο θα πήγαινα θέατρο…! Αποτέλεσμα : πριν καν βγει στα video club, την έδιναν δώρο μαζί με μια εφημερίδα
crisadoum Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2007 θα πατούσα το ριπόρτ αλλά κάθε γνώμη είναι σεβαστή
porco_rosso21 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2007 Αποτέλεσμα : πριν καν βγει στα video club, την έδιναν δώρο μαζί με μια εφημερίδα οπως κανουν με καθε αποτυχημενη ταινια δηλαδη....ΕΛΕΟΣ βραδιατικα παλι...αλλα καθε γνωμη ειπαμε ειναι σεβαστη...παω να παρω κανα depon τωρα..
jakegate7 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2007 θα πατούσα το ριπόρτ αλλά κάθε γνώμη είναι σεβαστή +1 απο μενα....:evil::evil::evil:
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2007 θα πατούσα το ριπόρτ αλλά κάθε γνώμη είναι σεβαστή +1 και από μένα. Όταν βγήκα από την αίθουσα είπα "η καλύτερη ταινία των τελευταίων 5 χρόνων!". Σήμερα έχω αναθεωρήσει (βασικά είχα αναθεωρήσει την επόμενη μέρα), but still, εκπληκτική ταινία. Μπρεχτική. Και Μπρεχτική, δε σημαίνει θεατρική. Σημαίνει αποστασιοποίηση. Θέλει όμως λίγο ανοιχτό μυαλό για να το νιώσεις αυτό. Αν σκέφτεσαι όλη την ώρα που βλέπεις την ταινία "μα καλά θέατρο ήρθα να δω;", θα βαρεθείς σίγουρα.
john1987 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2007 Το Dogville κουραστικο μεν,ταινιαρα δε. Δε θα την ξαναεβλεπα,αλλα στο τελος με αφησε με το στομα ανοιχτο.
Akujin Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2007 το dogville ειναι αριστoυργημα, πιπέρι ή ban!
porco_rosso21 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2007 Καιρο εμεινε untouched εδω αυτο το topic....μετανοιωσα που ειδα τον El Greco,διοτι βασικα χασαμε 2 ωρες κ 8 ευρω ετσι,ενω δεν πηγαμε να δουμε το Control,που μου χει μεινει αχτι....δεν ηταν κ χαλια,απλα πολυυ μετρια,βαρετη σε σημεια κ ερμηνιες(οχι ολες) λιγο οτι ναναι(καλα,ματσουκα κ στροφη στη ποιοτητα δε το συζηταω,ελεος)...ψευτοπροβληματισμοι κ αντιπαραθεσεις καλου-κακου ψιλοαθλιες,νηπιο φαση...ιστορικη αληθεια δεν το σχολιαζω,εκει ηταν τελειως ομως οτι ναναι...για να περασει η ωρα με παρεα,μονο σε Dvd,κ με διαθεση να λεμε μ@λ@κιες δυνατα,μια χαρα ταινια ειναι...μεχρι εκει...
Henry3GR Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2007 Κάποτε είχα δει μια πραγματικά ελεεινή ταινία που λεγόταν "Το σπίτι με τα χίλια πτώματα". Μακριά παιδιά. Ακόμα κλαίω τα 2 ευρώ που έδωσα για να την νοικιάσω.
Lilith19 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2007 εχω δει αρκετες που πραγματικα μ'εκαναν να χασω την ωρα μου,2 μου ερχονται τωρα στο μυαλο,αν κ τις ειχε δει σε dvd.το "cube'',την οποια μπορει εγω να μην ημουν σε φαση να την δω αλλα απ'οτι θυμαμαι ειδικα στο τελος ειχα ξενερωσει πολυ.η αλλη ειναι ''η καθοδος'',η πλακα ειναι οτι μας την ειχε συστησει ενας φιλος ως πολυ τρομαχτικη κτλ..την ειδα λοιπον ενα βραδυ με μια φιλη μου.δεν μπορω να πω,ριξαμε πολυ γελιο....
Pablo_Hasan Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2007 το Battle Royal II, ειχα μια ελπίδα οτι θα ηταν εστω μισο καλο οσο ηταν το Ι αλλα αυτο δεν είχε πραγματικα καμία σχέση...
Bougas Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2007 τα χειροτερα που ειδα ποτε,ητανε τα resident evil.λυπηθηκα πραγματικα,που εδωσα 60 λεπτα για το καθενα,για να το νοικιασω για 6 ωρες.και λυπηθηκα ακομα πιο πολυ,για το πηγαινε-ελα στο videoclub. πραγματικα,τρισαθλιες ταινιες και οι 3.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.