porco_rosso21 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2007 Αντιθέτως κάνει και κακό, γιατί δεν πιστεύω ότι κάποιος που είδε την ταινία θα του γεννήθηκε η όρεξη να διαβάσει τα βιβλία. Αντιθέτως... οντως εχεις δικιο σε αυτο...τεσπα,γουστα ειναι αυτα...το σιγουρο συμπερασμα ειναι παντως,πως τα βιβλια σπερνουν,κ οποιος δε ταχει διαβασει να το κανει ΤΩΡΑ!!!!
the_end Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2007 Ε, δεν μπορεί αυτό να είναι καλή μεταφορά. Αντιθέτως κάνει και κακό, γιατί δεν πιστεύω ότι κάποιος που είδε την ταινία θα του γεννήθηκε η όρεξη να διαβάσει τα βιβλία. Αντιθέτως... εγώ σου κάνω? μου άρεσε πολύ η ταινία. ναι κι εγώ πιστεύω ότι το βιβλίο θα σε βάζει πολύ καλύτερα στο κλίμα, θα περιγράφει πολύ αναλυτικότερα αυτό το γαμάτο σύμπαν. αλλά και η ταινία στέκεται αξιοπρεπέστατα. ειδικά σε σύγκριση με τη μέση αμερικανοσαβουροκωμωδία μου φαντάζει αριστούργημα. και σχετικά με τη σύγκριση βιβλίων και ταινιών. σα να συγκρίνεις μήλα με πορτοκάλια μου φαίνεται. ps: πάντως μπορώ να ομολογήσω ότι σε πολύ κόσμο(άσχετο με το βιβλίο) δεν άρεσε καθόλου. αλλά who gives a shit anyway:p
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2007 Έλα, μου φαίνεται πως προσπαθείς να αποσπάσεις κοπλιμέντο. Δεν ξέρεις δηλαδή ότι δεν είσαι μ.ο. θεατή; Εννοείται (κατά τη γνώμη μου εννοείται, κάποιοι το αμφισβητούν) ότι η αξία ενός έργου τέχνης είναι αμφίδρομη και έχει να κάνει με το έργο και αυτόν που το βλέπει, ακούει, διαβάζει κτλ. Υπάρχει λοιπόν καλός δημιουργός, αλλά υπάρχει και καλός δέκτης και αντίστοιχα ταλαντούχοι ή μη.
the_end Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2007 μπα, όχι, δεν περίμενα κοπλιμέντο. αλλά ευχαριστώ πάραυτα δυο πράγματα. α) κανείς δε θεωρεί τον εαυτό του μ.ο. , άσχετα αν είναι ή όχι. και β) δε μιλάμε για κουλτούρα. αν είχε κουλτουροκατεύθυνση η ταινία θα συμφωνούσα μ'αυτό που λες. αλλά μιλάμε για σχετικά εύκολο θέαμα. για καλούς/κακούς δέκτες/δημιουργούς θα το πήγαινα στο πιο σχετικιστικό. το μόνο που προϋπάρχει είναι απλά δημιουργοί και θεατές. ο συνδυασμός έχει το πραγματικό ενδιαφέρον.
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2007 Δε μίλησα αποκλειστικά για κουλτούρα. Μίλησα για ταλέντο πρώτα και, ναι, μετά ακολουθεί και η τριβή. Η κουλτούρα, έχει να κάνει και με το χιούμορ. Όπως και να το κάνουμε δεν καταλαβαίνουν όλοι πόσο έξυπνη απάντηση στην υπέρτατη ερώτηση είναι το 42
Stuff00 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2007 Poseidon & Miami Vice. ΞΕΝΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!
jakegate7 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2007 poseidon oxi kai toso... alla to miami vice den paleuotan
dimitris2006 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2007 και γω το miami vice to παρατησα στα 20':mrgreen:
jakegate7 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2007 file dimitri to miami vice to eida me na filo mou...kai ton pire o ipnos ston kanape mou tin proti misi ora...pragmatika apogohteusi i tainia! @@@@
dimitris2006 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2007 file dimitri to miami vice to eida me na filo mou...kai ton pire o ipnos ston kanape mou tin proti misi ora...pragmatika apogohteusi i tainia! @@@@ εγω αυτη τη νυχτα δεν θα την ξεχασω. ειδα το miami vice για λιγο κ αφου το βαρεθηκα εβαλα να δω το η μαυρη νταλια! αλλη απογοητευση απο κει! :mrgreen:
porco_rosso21 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2007 Η μαυρη νταλια ηταν τελειως μουφα...μονο η σκηνοθεσια μ'αρεσε,σεναριο 0 κ νταξ',ο πρωταγωνιστης,αυτος ο gay,δε παιζει να υπαρχει αθλιοτερος ηθοποιος...αλλα το miami vice μαρεσε παρα πολυ,τοχα δει κ σινεμα...τασπαγε...
jakegate7 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2007 Καλά ρε δημήτρη χειρότερες ταινίες δεν μπορούσες να διαλέξεις εκεινο το βραδυ???? Και εγώ είδα την μαύρη ντάλια αλλα ευτηχώς με πήρε ο ύπνος και είδα την μισή..
Stuff00 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2007 ΧΑΧΑ. Έλεος! Η Μαύρη Ντάλια , άλλη απο 'κει.
V for Vagelis Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2007 Η μαυρη νταλια ηταν τελειως μουφα...μονο η σκηνοθεσια μ'αρεσε,σεναριο 0 κ νταξ',ο πρωταγωνιστης,αυτος ο gay,δε παιζει να υπαρχει αθλιοτερος ηθοποιος...αλλα το miami vice μαρεσε παρα πολυ,τοχα δει κ σινεμα...τασπαγε... Εντάξει, γούστα είν' αυτά, εγώ π.χ. δε βρήκα τη μαύρη ντάλια και τόσο κακή (λίγο κουραστική ήταν βέβαια), ενώ το miami vice ήταν απ' τις χειρώτερες ταινίες που 'χω δει. Και προσωπικά πιστεύω το vice είχε πολύ πιο άθλιους ηθοποιούς και σίγουρα μετάνοιωσα που αφιέρωσα χρόνο γι' αυτή και δεν είδα κάποια άλλη.
Chupacabra Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2007 Αυτή η Μαύρη Ντάλια θα έπρεπε να λέγεται "Μαύρη Ντάγκλα (νύστα)"...δεν έχω γνωρίσει άτομο που να μην χασμουρήθηκε έστω σ'αυτή την ταινία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.