Members gsarig Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2007 Members Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2007 Κι εγώ πιστεύω ότι η τελευταία μεγάλη ταινία του Σκορτσέζε ήταν τα Καλά Παιδιά (Goodfellas). Από εκεί και ύστερα ναι μεν γυρίζει ταινίες που μπορεί να είναι από πολύ καλές έως ενδιαφέρουσες, αλλά καμιά τους δεν φτάνει τα επίπεδα παλιότερων έργων του.
Godfath3r Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2007 Εμένα πάλι μου άρεσε πάρα πολύ το Departed. Τελευταία ταινία που μετάνοιωσα που είδα ήταν το "ills" ή αλλιώς Them...Γαλλικής παραγωγής "θρίλερ"-αληθινή ιστορία...Πραγματικά βαρέθηκα πάρα πολύ στο cinema...
Diavolos666 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2007 Εγώ μετάνοιωσα που είδα το X-Men 3... διοτι με ποιο δικαίωμα σκοτώνουν τον κύκλωπα ΠΛΑΚΑ μας κάνουν? Που λέτε παιδιά εγώ το X-MEN 1 και το X-MEN 2 δεν τα έχω δει διότι πάντα ξεχνάω να πάρω ταινίες. Και σε κάποια φάση λένε τα παιδιά να δούμε X-men... εε όλοι λένε να δούμε το τελευταίο. Και ξεκινάει η ταινία και αρχή αρχή ακόμα με κατατοπίζουν τα παιδιά τι έγινε στα προηγούμενα επεισόδια. Σε κάποια φάση βλέπω εγώ τον κύκλωπα... χαρούμενος είμαι, μετά τον βλέπω με την Jein... κόντεψα να χύσω από τη χαρά μου. Οι δύο αγαπημένοι μου. Σε μια στιγμή σκοτώνεται ο κύκλωπααααααααας που λέτε παιδιά. Και λέω εγώ "ΠΩΣ λέτε να τον επαναφέρουν" (όπως κάνανε με την φοίνικα)... και με κοιτάνε τα παιδιά και με λένε "δεν θα τον επαναφέρουν... πάει ο κύκλωπας" ΤΑ ΛΕΥΤΑ ΜΑΣ ΠΙΣΩ... είναι ύβρις προς τους λάτρεις των X-men που αφήσανε των μαλάκα τον wolverine και καλά γκόμενος της jein. ΤΙ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ?
flo1 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Τελευταία ταινία που μετάνοιωσα που είδα ήταν το "ills" ή αλλιώς Them...Γαλλικής παραγωγής "θρίλερ"-αληθινή ιστορία...Πραγματικά βαρέθηκα πάρα πολύ στο cinema... Εγω δεν εχω "δει"(δεν την ειδα και ολη) χειροτερη. :evil:
jakegate7 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2007 Xeiroteri pantos apo to 'Giriste ton galaksia me otostop' den prepei na exo ksanadei... Tin eida prin 3 xronia sto sinema (tsampa ta eisitiria...den pigena na do to ksipnima ton nekron..) kai barethika pragmatika tin zoi mou..
crisadoum Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2007 εμένα πάλι μου άρεσε πολύ το γυρίστε το γαλαξία.ήταν πολύ έξυπνη ταινία και θα τη συνιστούσα(what's the point?)..
χάπι Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2007 εμένα πάλι μου άρεσε πολύ το γυρίστε το γαλαξία.ήταν πολύ έξυπνη ταινία και θα τη συνιστούσα(what's the point?).. ...με οτοστόπ ? Πολλή πλάκα !
porco_rosso21 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2007 το ''γυριστε το γαλαξια...'',αν κ δεν ακουμπουσε καν την μαγεια κ το πνευμα-χιουμορ του βιβλιου,ηταν πααρα πολυ καλη κωμωδια...οταν την ειδαμε με παρεα σινεμα,ειχαμε λιωσει στο γελιο...οποιανου του αρεσει το αγγλικο χιουμορ κ οι monty python,να την δει αμεσως,απιστευτες καταστασεις...
horsepower Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2007 είδα εχθές το The Condemned..δεν μετανιώνω..για καμία που βλέπω δεν μετανιώνω(εντάξει μόνο για το House of the Dead και γενικά οτιδήποτε του Uwe Ball)..αλλά η ταινία ήταν για το ανάθεμα..
χάπι Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2007 συμφωνώ απολύτως με πόρκορόσσο21 ! Πάντως, μια ταινία που ΔΕ ΒΛΕΠΟΤΑΝΕ (με τίποτα όμως) ήταν η κοιλιά του Αρχιτέκτονα του Π.Γκριναγουέι (σε αντίθεση με το μάγειρα, τον κλέφτη κλπ.)
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2007 Γυρίστε το γαλαξία με ώτοστοπ Στις 3 κατηγορίες που το βιβλίο παίρνει 10/10, η ταινία κάλυψε κατά τη γνώμη μου: Χιούμορ: 3 Φιλοσοφία: 2 Κλίμα: 4 (μόνο και μόνο για τη σκηνή με τη Μαγραθέα) Γενικά χάσανε εντελώς το νόημα αυτοί που έφτιαξαν την ταινία. Νόμιζαν ότι ήταν απλά πλακίτσες το βιβλίο για να περνάει η ώρα και δεν κατάφεραν σε κανένα σημείο να μπούνε στη λογική, τη σκέψη και τη φιλοσοφία του Douglas Adams. Καταλαβαίνω ότι ήταν κάτι πολύ δύσκολο, αλλά αν θέλουμε να κάνουμε κριτική, αυτή είναι η αλήθεια.
jakegate7 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2007 mpabo re manuel kapoios logikos.. to biblio ego den to exo diabasei..alla i tainia den itan auto pou perimena..mporousan kai kalitera..
porco_rosso21 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2007 Γυρίστε το γαλαξία με ώτοστοπ Στις 3 κατηγορίες που το βιβλίο παίρνει 10/10, η ταινία κάλυψε κατά τη γνώμη μου: Χιούμορ: 3 Φιλοσοφία: 2 Κλίμα: 4 (μόνο και μόνο για τη σκηνή με τη Μαγραθέα) Γενικά χάσανε εντελώς το νόημα αυτοί που έφτιαξαν την ταινία. Νόμιζαν ότι ήταν απλά πλακίτσες το βιβλίο για να περνάει η ώρα και δεν κατάφεραν σε κανένα σημείο να μπούνε στη λογική, τη σκέψη και τη φιλοσοφία του Douglas Adams. Καταλαβαίνω ότι ήταν κάτι πολύ δύσκολο, αλλά αν θέλουμε να κάνουμε κριτική, αυτή είναι η αλήθεια. Αυτο οντως ισχυει,τα βιβλια ταχα διαβασει κ γω πιο παλια,γυμνασιο νομιζω,αλλα τα ξεσκονιζω καμια φορα πουχω ορεξη....εμενα προσωπικα μου αρεσε,διοτι θα μπορουσε να ηταν πολυ χειροτερο,κ τεσπα,ειχε ενα κλιμα που αλλες κωμωδιες-blockbuster δεν εχουν σημερα-γνωμη μου δλδ-...ειχε καποιες πολυ εμπνευσμενες σκηνες,οπως αυτη με τη μαγγραθεα,ή με τη φαλαινα,αλλα νταξει,ειχε ενα χιουμορ καποιου επιπεδου...περαν του οτι,μου αρεσαν ολοι οι ηθοποιοι,ηταν πολυ ταιριαστοι στους ρολους τους...εγινε λιγο αμερικανια,με ερωτες κ μλκιες σε μια φαση,αλλα οκ,ειπαμε,δεν ειναι σαν το βιβλιο...για μενα ηταν μια ενναλακτικη κωμωδια,οχι ισως απο αυτες που θα μεινουν κλασσικες,ή απο τις καλυτερες μεταφορες βιβλιων,αλλα σιγουρα καλυτερη απο καθε αλλο σκουπιδοκωμωδια που κυκλοφορησε τοτε....αμα ειχε ενα terry gilliam γμτ,θα μπορουσε να ειχε γινει αριστουργημα,αλλα δε βαριεσαι...
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2007 Κάτι που δεν εξήγησα: Εγώ όταν είδα την ταινία, μου άρεσε, γιατί είχα στο μυαλό μου το βιβλίο. Όταν κάθισα άλλους όμως να τη δούνε, συνειδητοποίησα τις ελλείψεις που είχε. Δηλαδή οι υπόλοιποι ήταν διαρκώς εκτός κλίματος. Τότε συνειδητοποίησα ότι η όποια σχέση είχα με την ταινία, οφείλονταν καθαρά στην πάρα πολύ καλή σχέση μου με τα βιβλία (με τα οποία για να καταλάβετε, έχουμε αντικαταστήσει το σινεμά με την κοπελιά μου αυτό τον καιρό διαβάζοντας τα). Ε, δεν μπορεί αυτό να είναι καλή μεταφορά. Αντιθέτως κάνει και κακό, γιατί δεν πιστεύω ότι κάποιος που είδε την ταινία θα του γεννήθηκε η όρεξη να διαβάσει τα βιβλία. Αντιθέτως...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.