Προς το περιεχόμενο

Ταινίες που μετανιώσατε που είδατε ή δεν είδατε

paschalia

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μετανιωσα που είδα το Βάσιλειο των Ουρανών.

Τρελή προπαγάνδα και μούφα ταινία παρ όλη την διαφημήση που της έγινε.

Απορρώ δηλαδή από που βρήκαν ότι ο Σαλαντίν ήταν ένας καλός και άγιος άνθρωπος!!!!

• Απαντ. 280
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Mετάνιωσα που είδα χθες στον κινηματογράφο το Rush Hour 3(ελληνιστί Αλεξίσφαιροι Ντετέκτιβ 3)Τα πιο αδικοχαμένα 7 ? μαζί με εκείνη τη φορά που πήγαμε με την παρέα να δούμε το Cabin Fever.Eίναι από τις μεγαλύτερες μ@λ@κίες που έχω δει ποτέ...

Δημοσ.

εκεί που πίστεψα ότι καλύτερα να έκαιγα τα λεφτά που έδωσα για να ζεσταθώ παρά να δω την ταινία ήταν το έραγκον γιατί είχε μόνο εφε... από storyline συμβαδίζει ελάχιστα με το βιβλίο και ήταν απίστευτα μικρό για την όλη ιστορία.... και όσοι είδαν την ταινία χωρίς να ξέρουν το βιβλίο δεν ξέρουν τι χάνουν...

Δημοσ.

πριν λιγο ειδα κ το σρεκ 3!!!τελειως αμερικανια για παιδακια,με 3 αστεια ολα κι ολα....κριμας τα 8 ευρω,δεν πηγα στο zodiac κ στο planet terror κ πηγα σε αυτη τη μπουρδα....κ ειμαι κ φανατικος των 2 προηγουμενων...χαλια τελειως...

Δημοσ.
8 simfoniso APOLITA!!m t zori m evalan n t do kt filoi k meta efagan t vrisidi tis zois tous!eytixos p dn t eida st cinema!!!!1.megali ahdia2.epaize i paris hilton,t allo n po?

giati grafeis san zoo?

• Members
Δημοσ.
the departed....η μ@λ@κια του αιωνα...κ δωσαν κ χαριστικα οσκαρ στο σκορσεζε για αυτη τη περιπετεια γ διαλογης????ελεος δλδ....

Αν και σε βρίσκω κάπως υπερβολικό, ούτε κι εμένα μου άρεσε η ταινία. Βλεπόταν, αλλά απλά για να περάσει η ώρα. Για να καταλάβεις, την είδα πριν από 3-4 μήνες και τώρα δεν θυμάμαι καν την υπόθεση.

Δημοσ.

εμενα ρε παιδια μου αρεσε παρα πολυ αυτη η ταινια...νταξει,δεν λεω οτι ειναι νο.1 κλπ,αλλα πιστευω οτι το οσκαρ το αξιζε...

Δημοσ.

σχετικα με το νο1 εννοω οτι εχω δει αρκετες εξισου καλες αλλα και καλυτερες.

οσο για τα οσκαρ μη $%^@#$ κολοκυθια βραβεια ειναι.

Δημοσ.
εμ...το οσκαρ δεν το παίρνει η νο1 ταινία;

Πότε έγινε αυτό;! Πάντα σχεδόν μια μετριότητα το παίρνει. Από πότε έγιναν τα όσκαρ σοβαρά βραβεία; Μόνο γκλαμουριά είναι.

Δημοσ.
Αν και σε βρίσκω κάπως υπερβολικό, ούτε κι εμένα μου άρεσε η ταινία. Βλεπόταν, αλλά απλά για να περάσει η ώρα. Για να καταλάβεις, την είδα πριν από 3-4 μήνες και τώρα δεν θυμάμαι καν την υπόθεση.

ναι,ισως να ημουν λιγο υπερβολικος,απλα με ειχαν πρηξει οι τριγυρω,δες το κδες το,κ ξενερωσα πολυ που τους αρεσε αυτη η,πραγματικα,περιπετεια γ διαλογης...ειδα κ το Infernal affairs,που βασιστηκε το departed,κ ενταξει,η δυση με την ανατολη(στη κυριολεξια)...τρελο ξεπατηκωμα,κ ταινια με πραγματικη ''ψυχη'',σε σχεση με το αμερικανικο ριμεικ της....κ νταξει,ελεος ο τζακ νικολσον πια,ολο τον joker meets διαβολος απο μαγγισες του ιστγουικ χαρακτηρα κανει,τοχει ξεφτυλισει....οσο για τα οσκαρ,θεσμος του κ@λου ειναι,ως γνωστον,σιγα που δε θα διναν οσκαρ στον σκορσεζε,που τους παρακαλαει τοσο καιρο,....ηταν τοσο χαλια η ταινια,που του το εδωσαν για να σταματησει να γυριζει τετοιες μ@λ@κιες πια l:twisted::twisted:ol...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...