-WISE- Δημοσ. 19 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2007 ψαχνω για web camera.μεχρι 20-25 ευρω. εχετε να μου προτεινεται κατι?Εχω βρει διαφορες στο cosmodata και στο media markt αλλα παρακαλω αν μπορειτε να με συμβουλεψετε θα το εκτιμουσ!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Minotavrs Δημοσ. 19 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2007 MSI Starcam Clip Παρτην με κλειστά τα ματια εχω παρει 2 msi starcam απο το eshop και ειμαι πολυ ευχαριστημένος (έχουν και ενσωματωμένο μικρόφωνο) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nomikaria Δημοσ. 19 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2007 Εγω ειχα αγορασει περσι μια παρομοια με αυτην http://www.eshop.gr/show_per.phtml?id=PER.603520της ιδιας μαρκας.Εκανε μονο 14 ευρω και δεν ηταν κακη!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
-WISE- Δημοσ. 20 Αυγούστου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2007 thanx paides..apla tin xreiazomai ligo amesa.aposo 3erw apo to eshop 8a kanei 2-3 meres,e? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LIONOR Δημοσ. 20 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2007 φιλε απλα να ξερεις οτι οι καμερες των 20-25 ευρω δεν ειναι και οτι το καλυτερο και αυτο θα το διαπιστωσεις στην εικονα η οποια δεν θα ειναι ευκρινης και συνηθως θελουν πολυ φως (με φως δωματιου εχουνε χαλια εικονα). Εγω θα σου συνιστουσα να παρεις μια πιο ακριβη, που ομως θα κανεις και την δουλεια σου. Αν επαιρνα μια τωρα, θα επαιρνα την logitech web cam pro 5000 απο το eshop,αν παραγγειλεις το πρωι, ισως να στην φερουνε την επομενη μερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
-WISE- Δημοσ. 20 Αυγούστου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2007 ayth leei tipota? poso kanei? sto lew gt exw mia ypopsin mou,tin opoia pire o kollitos mou kai einai mia xara... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mr.Vox Δημοσ. 20 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2007 φιλε απλα να ξερεις οτι οι καμερες των 20-25 ευρω δεν ειναι και οτι το καλυτερο και αυτο θα το διαπιστωσεις στην εικονα η οποια δεν θα ειναι ευκρινης και συνηθως θελουν πολυ φως (με φως δωματιου εχουνε χαλια εικονα). Εγω θα σου συνιστουσα να παρεις μια πιο ακριβη, που ομως θα κανεις και την δουλεια σου. Αν επαιρνα μια τωρα, θα επαιρνα την logitech web cam pro 5000 απο το eshop,αν παραγγειλεις το πρωι, ισως να στην φερουνε την επομενη μερα. Σωστός. Και εγώ κατέληξα σε αυτή η οποία δείχνει και στο σκοτάδι σχεδόν. Οι κάμερες των 20 ευρώ είναι για πέταμα.:roll: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
furious99 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2007 MSI Starcam Clip Παρτην με κλειστά τα ματια εχω παρει 2 msi starcam απο το eshop και ειμαι πολυ ευχαριστημένος (έχουν και ενσωματωμένο μικρόφωνο) +1 από μένα... Την έχω να κοιτάει το αμάξι έξω από το σπίτι μου το βράδι (έχει και software με ανίχνευση κίνησης που γράφει μόνο όταν βλέπει κίνηση και έτσι δε γεμίζει το σκληρό αν τη χρησιμοποιήσεις σαν security camera)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
-WISE- Δημοσ. 20 Αυγούστου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2007 +1 από μένα... Την έχω να κοιτάει το αμάξι έξω από το σπίτι μου το βράδι (έχει και software με ανίχνευση κίνησης που γράφει μόνο όταν βλέπει κίνηση και έτσι δε γεμίζει το σκληρό αν τη χρησιμοποιήσεις σαν security camera)... kalh fasi...ntax gia kana chataki mwre ti 8elw.irema pragmata Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TechnoState Δημοσ. 20 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2007 software anixneusis kinisis????me endiaferei k mena auto...exw Sonix-Integrated Camera (enswmatwmeni panw se laptop), yparxei sxetiko software gia tin sygkekrimeni wste na kanei recording molis anixneusei kinisi? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
furious99 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2007 software anixneusis kinisis????me endiaferei k mena auto...exw Sonix-Integrated Camera (enswmatwmeni panw se laptop), yparxei sxetiko software gia tin sygkekrimeni wste na kanei recording molis anixneusei kinisi? To sygkekrimeno paizei mono me ayth thn kamera... Yparxoun polla alla sto internet: http://www.google.gr/search?hl=el&q=motion+detection+web+camera&btnG=%CE%91%CE%BD%CE%B1%CE%B6%CE%AE%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B7+Google&meta= Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
-WISE- Δημοσ. 20 Αυγούστου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2007 tlk kateli3a...euxaristw Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tera2 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2007 Αυτη εδώ λέει τιποτα? Αν οχι ποια? Την θέλω για vista και να ειναι μετρια αλλα να την παλευεει σε συνθήκες συνήθουσ φωτισμου!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tera2 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2007 Αυτη εδώ λέει τιποτα? Αν οχι ποια? Την θέλω για vista και να ειναι μετρια αλλα να την παλευεει σε συνθήκες συνήθουσ φωτισμου!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
S2Katana Δημοσ. 21 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2007 φιλε απλα να ξερεις οτι οι καμερες των 20-25 ευρω δεν ειναι και οτι το καλυτερο και αυτο θα το διαπιστωσεις στην εικονα η οποια δεν θα ειναι ευκρινης και συνηθως θελουν πολυ φως (με φως δωματιου εχουνε χαλια εικονα). Εγω θα σου συνιστουσα να παρεις μια πιο ακριβη, που ομως θα κανεις και την δουλεια σου. Αν επαιρνα μια τωρα, θα επαιρνα την logitech web cam pro 5000 απο το eshop,αν παραγγειλεις το πρωι, ισως να στην φερουνε την επομενη μερα. Δεν ξερω, εγω με μια Creative των 20 ευρω ειμαι πολυ ευχαριστημενος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.