bchris Δημοσ. 19 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2007 Ειδα την εν λογω ταινιουλα εχθες και μπορω να πω οτι ηταν μια πολυ ευχαριστη εκπληξη. Η ταινια ειναι ενα ψυχολογικο θριλερ, δηλαδη καμμια σχεση με την πρωτη εντυπωση που σου δημιουργηται διαβαζοντας τα περι της ταινιας. Η ταινια ειναι μια απο τις καλυτερες αποδειξεις πως δεν χρειαζονται εφε εκατομμυριων για να κανεις μια πολυ αξιολογη ταινια. Την συνιστω ανεπιφυλακτα. imdb link: http://www.imdb.com/title/tt0470705/
momotis Δημοσ. 19 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2007 Η ταινια για μενα ηταν κατω του μετριου. Αθλιοι διαλογοι και μετρια αποδοση απο τους ηρωες στο εργο τους. Την ειδα μεχρι το τελος μονο και μονο για να δω αν θα διαψευστω απο το τελικο αποτελεσμα,το οποιο ειναι προβλεπομενο. Βεβαια οι αποψεις διαφερουν στο imbd forum,οπως και ναχει ομως η ταινια ουτε θριλερ ηταν,ουτε bugs ειχε και το γυμνο με την judd σιγουρα δεν την εσωσε απο το τραγικο της τελος. 4/10 επιεικως μονο για την προσπαθεια των ηθοποιων να βγαλουν εις περας τοσο γελοιους διαλογους σε ενα τοσο γελοιο σεναριο.
bchris Δημοσ. 20 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2007 Κανεις λαθος. Η ταινια ειχε σαν θεμα την παρανοια. Και κατα την γνωμη μου κι οι δυο πρωταγωνιστες επαιζαν μια χαρα. Τωρα αν εσυ περιμενες λουτρα αιματος και ορδες απο φρικιαστικα εντομα, ...καλα να παθεις
Lighter122 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2007 Πως μπορει καποιος να κανει λαθος στο προσωπικο του γουστο?
momotis Δημοσ. 20 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2007 Βchris να δεχεσαι την γνωμη του αλλου και τον αντιλογο και να μην προσπαθεις να επιβαλεις τη δικη σου γνωμη. Οπως ειδες στο ποστ το δικο μου δεν αναφερθηκε στη δικη σου. Η ταινια για μενα ειναι waste of time για σενα οχι.So what? Το τι περιμενα δε το ξερεις οπως και το αν ξερω η οχι το θεμα της. Πληροφοριακα ομως αν εβλεπες το forum imbd θα εβλεπες γνωμες ακομα χειροτερες απο τη δικη μου. Yπαρχουν και αλλες γνωμες εκτος απο τη δικη μας..
punky Δημοσ. 20 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2007 Πως μπορει καποιος να κανει λαθος στο προσωπικο του γουστο? Αν διαφέρει από το δικό μου.
pc_admin Δημοσ. 21 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2007 Κανεις λαθος.Η ταινια ειχε σαν θεμα την παρανοια. Και κατα την γνωμη μου κι οι δυο πρωταγωνιστες επαιζαν μια χαρα. Τωρα αν εσυ περιμενες λουτρα αιματος και ορδες απο φρικιαστικα εντομα, ...καλα να παθεις υπαρχει καποιο κενο ή λαθος ας πουμε στην ταινια νομιζω Για το θεμα αυτο, παρανοια πχ ειναι κατι που βλεπει καποιος που δεν υπαρχει πραγματικα Οταν κατι το βλεπουν περισοτεροι απο ενας , (2 στην συγκεκριμενη περιπτωση ) , δεν ειναι παρανοια ειναι πραγματικο γεγονος! Ετσι δεν ειναι νομιζω? δεν ειμαι ψυχιατρος (lol) για να ξερω αλλα πιστευω οτι ειναι λαθος στην ταινια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.