Προς το περιεχόμενο

Σχετικα με cpu και σιλικονη

pigou13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια τι σχεση η σιλικονη στον cpu?αν δεν εχει ο cpu σιλικονη τι προβληματα δημιουργουνται? γιατι μου φενετε οτι μου λειπει σιλικονη και ο cpu ειναι ολη την ωρα στα 100% και οταν παω να παιξω παιχνιδια γινεται χαμος απο το κολλημα

αυτο το κολλημα ειναι απο τον cpu επειδη λειπει σιλικονη?

γιατι με καρτα γραφικων 250 mb και ram 1,50 gb δεν νομιζω να υπαρχει προβλημα

thanksssss

Δημοσ.

ναι κατι τετοιο τελωσπαντον

αυτη η παστα παιζει ρολο?

αν δεν εχει καθολου ο cpu οπω δεν εχει ο δικος μου τι γινεται?

Δημοσ.

αν έχεις κολλήματα μετά απο λίγη ώρα παιξίματος αυτό πρέπει να φταίει .

που το ξέρεις όμως ότι δεν έχει πάστα η cpu . εσύ έκανες την εγκατάσταση ? γιατί άν έγινε απο τεχνικό δεν νομίζω να στην αφήσανε χωρίς πάστα.

Δημοσ.

1)Αν δεν εχει η cpu θερμοαγωγιμη παστα τοτε ανεβαζει θερμοκρασίες σε μεγαλα επιπεδα(για να λες οτι δεν εχει υποθετω οτι εβγαλες τη cpu και το ειδες)

2)Η δουλεια που κανει η παστα ειναι να καλυπτει τα μικροσκοπικα κενα που δημιουργουνται απο την επαφή που κανει η cpu με τη ψυκτρα και να βοηθά στην απαγωγή της θερμοτητας.

3)Το οτι ο επεξεργαστης δουλευει σε 100% Load δεν εχει να κανει με τη παστα αλλά με τις διεργασίες που τρεχει.Αν δε τρεχεις καποια εφαρμογή και το load ειναι 100% τσεκαρε για ιους κλπ.

4)Πες μας και τα specs του συστηματος σου.

cpu/mobo/ram/vga/psu...

Δημοσ.

κοιτα να δεις...

ο cpu ειναι πανω στον pc απο τοτε που τον πηρα δεν ειναι διαλεγμενα κοματια τον πηρα ετοιμο..

τα κολληματα τα εχω απο την ωρα που θα μπω στο παιχνιδι μεχρι και την ωρα που θα βγω...

να σου δωσω ενα αλλο παραδειγμα..

παιζω ενα παιχνιδι και ξαφνικα καπιος μου στελνει μυνημα στο msn κατευθειας κολλαει παρα πολυ το παιχνιδι και απο εκει καταλαβαινω οτι εχω μυνημα..

οποτε αυτο που πρεπει να λειπει ειναι ι παστα..

Δημοσ.

Δωσε system specs αλλιως δεν προκειται να παρεις απαντηση σε κανενα απο τα ερωτηματα σου....

Αν ειναι ετοιμο συστημα τοτε εχει παστα κανονικά.Βεβαια αυτη πρεπει να αντικαθισταται που και που...

Εκτος απ αυτο πες μας και:

1)Θερμοκρασιες cpu σε idle και load

2)Οταν εισαι απλα στην επιφανεια εργασίας ο επεξεργαστής σου τι load εχει?

Δημοσ.

και πως θα το κανω αυτο το system spec? μολις εκανα ενα speed fan test και ειδα οτι 2 απο τα temp μου καιγονται αλλα δεν ξερω πια ειναι γιατι ειναι ονοματισμενα.... TEMP 1 , TEMP 2 ,TEMP 3. δεν ξερω αν ειναι οι δισκοι ή η θερμοκρασια του κουτιου η αν ειναι ο cpu

εδω εχω τα αποτελεσματα απο το test για δειτε αλλα λιγα θα καταλαβετε

http://www.sendspace.com/file/1iuosj

εδω η εικονα

Δημοσ.
και πως θα το κανω αυτο το system spec? μολις εκανα ενα speed fan test και ειδα οτι 2 απο τα temp μου καιγονται αλλα δεν ξερω πια ειναι γιατι ειναι ονοματισμενα.... TEMP 1 , TEMP 2 ,TEMP 3. δεν ξερω αν ειναι οι δισκοι ή η θερμοκρασια του κουτιου η αν ειναι ο cpu

εδω εχω τα αποτελεσματα απο το test για δειτε αλλα λιγα θα καταλαβετε

http://www.sendspace.com/file/1iuosj

εδω η εικονα

ρε αδερφε πιο απλα τι μηχανημα εχεις?

Δημοσ.

Οκ...παμε σιγα σιγα τοτε!

Θελω να μας πεις:

1)Τι επεξεργαστη εχεις.

2)Τι μητρική εχεις.

3)τι καρτα γραφικών

Επίσης μπορεις να κατεβάσεις το everest home να τραβήξεις ενα screen shot (print screen button on k/b και paste στη ζωγραφική) απο το summary και το sensor ωστε να δουμε θερμοκρασιες και system specs.

89595942qc7.th.jpg

Επίσης σε ρωτησα οταν εισαι σε κατασταση ηρεμιας(χωρις να τρεχει καποιο προγραμμα)ο επεξεργαστης σου τι Load εχει?

Για να το δεις alt+ctrl+del και στη καρτελα επιδόσεις γραφει τη χρηση cpu

Δημοσ.

Βρε παληκαρι μου ή εισαι 10 χρονων ή απλα δε καταλαβαινεις τι σε ρωτανε...

Αν θες βοήθεια απαντησε σε αυτα που σε ρωτησα πριν ΣΕ ΟΛΑ ΟΜΩΣ!!!

ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ????πατα κλικ στο Link που σου εδωσα πριν και κατεβασε το everest και στα sensor γραφει θερμοκρασια cpu vga κλπ....Πες μας τι θερμοκρασιες σου δειχνει σε idle(ηρεμία) και σε Load(οταν τρεχεις πχ το prime95)

CPU LOAD ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΗΡΕΜΙΑΣ????

Δημοσ.

CPU Properties

CPU Type Intel Pentium 4 515, 2933 MHz (22 x 133)

CPU Alias Prescott

CPU Stepping D0

Instruction Set x86, MMX, SSE, SSE2, SSE3

Original Clock 2933 MHz

Min / Max CPU Multiplier 14x / 22x

Motherboard Properties

Motherboard ID <DMI>

Motherboard Name Hewlett-Packard HP Compaq dx6100 MT(PU834EC)

Physical Memory

Total 1535 MB

Used 635 MB

Free 899 MB

twra gia thermokrasies den exei pouthena gia cpu alla gia gpu.... einai to idio?

an einai to idio tote i thermokrasia einai stous 49 bathmous

meta oi alles thermokrasies einai gia tous diskous

kai gia tin mnimi

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...